Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Boyle durumlarda bu gurbetten binlerce kez nefret ediyom küçük çocukla rezil oldum.
Anacagizimi aradim sicak su ve sabunla masaj yap vikis sur sar dedi yaptim bakim emzirdigim için birşey yapamiyom
haklısın walla ne diyeyim:KK19:nasıl iyi geldimi bari viks yumuşatır,ama çok sıcak suyla masaj yapma ne olduğunu bilmiyon..

Sara cnm hic birseyi içine atma ağla bagir Cagir rahatla . La havle oku bolbol bugün cuma salavat getir rahatlarsin

sevoşşş dün sana bir mesac yazmıştım ama anca beğeniyon,merak ettim sen biliyomusun gerçekten hamile kadının sütü çocuğu zehirliyomu yıllardır toplumda böyle bilinir ve bende hep böyle duyarım..
SEVOŞŞŞŞŞŞ ikinci oldu buuu:mad::mad:

Karnındaki bebegin vitamine ihtiyacı var sut verirken oranda vitamin gittiği için iyi beslenmezsen karnındaki bebek iyi gelişemiyor o kadar zehirleme yokk

kilosu normal cnm yaaa şişko olmasınada gerek yok, ama senşn oğlan yemek filan yiyo barim Ege ne khvaltı yapar ne çorba içer
Egede çok hareketli tabii yoruldumaccık oturuyum demez:KK47:sen kaynoşa bakma çok bilir onlar:63:
------------
anlıyosun dimi beni anlamayanlarda varda o yüzden soruyorum.
hakkaten çok zor dedğin çok doğru bunlıma giresim geliyo:KK53:
bak mesela sabah kalkıyoruz ya Ege hemen başlıyoruz oynamaya
yatakları zor topluyorum.bi yandan Egeyle oynayıp kahvaltı hazırlıyorum fırt fırt bişiler yiyip yediğimi toplamadan oynamaya devm. ama kimse anlamıyo bu çocuk hiç mi durmuyo canımm diyolar ama tek başına 2 dakka oynamıyor:KK51:

tabiiki çok şükür şikayet etmek için anlatmıyorum lakin paylaşıyorum durumumu yoksa insanın kocası bile anlamıyo durumunu anlatmazsan:KK51:
iate işte bizim burda çocuklar hep tombis tombis... yani obeze yakın. Ama tombul çocuk da çok sevimli duruyiii..

evet seni anlıyorum tabiki.
Inanirmisın yemek bile yapamıyorum bazen.. yanii hiçbi is yapamadığım zamanlarda oluyo. Başka bi iş yapmamı istemiyo.. söyle adamakilli rahat rahat kahvalti yapmayali uzun zaman oldu. Hep acele acele ayakta kahvaltı yapıyorum. Bu tabi ki şikayet değil Allahıma çok şükür Rabbim onu bana verdi. Onu sağlıklı hayırlı bi şekilde buyutebilmeyide nasip etsin.
Sadece konuşuyoruz burda çocuklarımızı.. ama çok zor Muş çocuk büyütmek çok güzel olduğu kadar. Rabbime şükürler olsun. Bizde böyle en fazla 2 3 yaşında kendi kendine oynamasini öğrenirler o zaman çok ihtiyaç duymazlar.
Yeni kanun çıktı burda iki yaşında anaOkulu'na başlıyor çocuklar eskiden 3 yaşında basliyorlardi. Anneleri çalışma hayatına teşvik etmek için 2 ye indirdiler. Haftada 15 saat gonderebiliyosun. Normal ilkokul ama anaokulu kısmı var oraya.

deroşşşşşşş senin oğlan geceleri süt içiyormu
çoktan bıraktı sütü. Çok nadir içiyor. Bırakmasına rağmen çok denedik ama icmedi. Icse daha kilolu olurdu zati. Çok inat bi cicuk:KK48:

Hayirli cumalar bacilarrrrrrr
Dun aksam miraci ayagimda salladim uyudu
Ayagimdan indirdim ayağa kalkarken dizime birşey oldu sabaha kadar agridi şimdide büküp acamiyom üzerine zor basiyom yaaaa
sanada hayırlı cumalar
çok geçmiş olsun
damarlar üst üste gelmişse o da ağrı yapar
inşallah bi an once geçer
küçük çocukla çok zor

ben bugün çok duygusalım içimden oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor hani ne yerdeyim ne gökte denir ya öyleyim hayırdır inşallah
hepimize oluyor o dediğinden canim benim.
Normal yaniii. Ağla rahatlarsin.
Ben hiç tutamam zati:KK51:

sevoşşş dün sana bir mesac yazmıştım ama anca beğeniyon,merak ettim sen biliyomusun gerçekten hamile kadının sütü çocuğu zehirliyomu yıllardır toplumda böyle bilinir ve bende hep böyle duyarım..
BENDE ÖYLE DUYDUM canim ..
Iyi değil derler. Hamile.kadin emzirmeyi bırakmalı derler:KK51:

Günaydın. Hatunlar
günaydın canımmmm:KK19:
Ayyyy canimin yanginindan atlamisim
Birde cok fazla alinti yapiyorsun cnm diger cvplari okurken insan atliyor az az alintila:110:
Hamile kadinin sutu zehirlemez dr soyledi 7. Aya kadar emzirebiliyor dunde yazdim iyi beslenmek kosuluyla dediydim
he tamam yine biz suçlu olduk,hiç değilse herkesin mesacını alıntı yapıp cevap yazıyom tikkat ederim:63:
birde anana sor bakalım...
Karnındaki bebegin vitamine ihtiyacı var sut verirken oranda vitamin gittiği için iyi beslenmezsen karnındaki bebek iyi gelişemiyor o kadar zehirleme yokk
yeni bişey daha öğrendik ilginç....

Sayfalari karistirttin bak cvp yazmisim:63::63:

[QUOTsütten keseyidaoğlumu ost: 37885694, member: 306680"]bebeklere zararıkoşuluyla:110tereddüt ediyorsan hiç yeme o zaman...zati martta korunmayı bırakınca miraçı mecbur sütten kesecen herhal o zaman adet olursun zaar:110:
Niye sutten keseyim oglumu:110:
Hamileyken bile emziriliyor iyi beslenmek kosuluyla sankim hemen hamilemi kaliyok:110: miraci on ayda buldum:63:[/QUOTE]

Back
X