Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydoş kalkiyom oğlana yemek isiticam yemeğinin sebzelerini dogricam kerevizi portakala yatiracam:21: mirro uyuyirkene

dr ne dedi peki bir etkisi olurmuymuş sordunmu...
Sordum ama korktum normalde hamilelikten3 aydan sonra veriliyomuş bu iğne ilk ay olumsuz etkisi olabilir dedi bence bu ay kanszlığını gider dedi.. kan çok önemliymiş bilmem ne bendede aşırı kanszlk varmş

Beydoş kalkiyom oğlana yemek isiticam yemeğinin sebzelerini dogricam kerevizi portakala yatiracam:D mirro uyuyirkene
bende kalkıyorum sevoş,anama gidecem sonra görüşürük oğlanları öpüyorum:KK15:seni deel:110:
ellerine sağlık,tarifi sonra yazarsın yapmam büyük ihtimalle ama sen yinede yaz :KK19:
Sana guveniyom adini soyadini biliyom:110:
bende sana güvendiğim için vermiştim:KK19:

Sordum ama korktum normalde hamilelikten3 aydan sonra veriliyomuş bu iğne ilk ay olumsuz etkisi olabilir dedi bence bu ay kanszlığını gider dedi.. kan çok önemliymiş bilmem ne bendede aşırı kanszlk varmş
bencede öyle yap canım zaten ilk haftalarda bebek kandan beslenir diye biliyorum,bu ay olmasın inşaallah sonra olur hayırlısıyla..

Sebzelerimi dogradim kerevizimi portakala yatirdim havucumu pattisimi suya digradum soganimida ayri suya :21: kemikli et koyacam oda cozuluyo

Back
X