Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bugun komsiye kahveye gittim kahveleri ictik dedi lahana saralimmi bi tencere ona bi tencere bana sardik..bu arada kaynim gitmisti ya memleket sogukmus tek basina yapamamis yaralari sizliyormus gelebilir miyim geri dedi gel dedim bende ne zaman iyi hissedersen donersin nevresimleri kurumadi yikadiydim astiydim aksam ipte hala simdi geldi yeni mevresim acarim artik buarada kizlar sacim icin bakim onerileri istiyor cok cansizlasti ve cok dokuluyor aktardan gidip alicam badem yagimi susam yagimi ne alip sureyim bilginiz varsa bana bir soyleyin sampuani eczaneye soricam.zaten
offf şu lahanaların küçük boyları çıksa
bende sarmak istiyomda herif yemez
az bişi olması gerek
içine kıymakonması şart mı hayatım

Aza git tabiki cnm sabah erken AC gitmelisin tahliller AC karnina yapiliyiiii
ulu bilge prof. Doç. Dr. Uzman dekan sevo bilgi verdi:KK70:

sevoş kııız oğlanın aşılarl zormu geçiyo
giderkene ağrı kesici verde çok acımasın.
gerçi sen zaten biliyosundur. Akıl veripte ayıp etmiş olmıyım
bu ne aşısı kızamıkmı
yoksa Suriyeli aşısımı

Baffsssssssingooooooooo
kııız Antalya da yaşam nasıl
kiralar nasıl
hayat pahalımı
bu akşam haberlerde izledim Antalya valisi Antalyadaki tüm Suriyelileri atıyomuş dışarı
helal olsun valla.
Antalyaya gelirsek herifi Suriyeli k.ltaklara kaptırma ihtimalim sıfır olur:KK70:
Antalya guzel sehir saglik sektoru rezalet yalniz burada hastaneye isin dusmesin ozelde iyi bir doktor bulursan sotrun yok..trafigi rezalet....Havasi diger yyerlere gore iyi diyebilirim.ama biz henuz alisamadik.dediginden haberim yoktu haberlere bakmadimdi dun..ev kirasi degisir canim evi nerden tuttufuna gore denize nazir tutarsan 2000 lirayada var merkezde evler eski ve pahali ben suan 480 e oturuyorum ama merkeze dolmusla gidiyorum.
çok tuhaf,bişi cnm.
küçük çocuklarda olıyomuş
alerjik Bi durummuş
nefes yolu tıkanıyor kopek hırlaması gibi ses çıkarıyor.
geceleri oluyo, sabaha doğru düzeliyor.
sağol cnm inşallah Bi daha tekrarlamaz
Cokk gecmis oolsun..
az bişi olması gerek
ben sarmayi etli yapmam hic bizde etli yenmiyor sade pirincli yapiyorum cokta guzel oluyor

Orda yemiyom canim :110: mecbur kalmadikca:KK45:
he heeee,bu halinle aç açmı oturuyon:110:
keşke komşu olaydık sevinç ya sen bana geleydin yada ben sana bol köpüklü bir kahve yapıp karşılıklı içip dertleşeydik
:110::110::110::110:
Beydoş gece mesaisinde zaaaar:110:
hee nerden bildinnn:D:D
heeeee onun möhim işleri var :KK8::KK8::KK8:
çok möhümmm:D:D
her yandigindami? Benim midem hergün yaniyii...

yaww Heeee heeee anladik :110:SankI HEC yapmadigin bişey:KK70:

niy canimbenim
bilincaltini temizle:KK64:

:63:heee heeee :110::110::110:

:110::110::110:

hayali bile guzel:D:D:D
bu YAW HE HEEE yide benden öğrendiniz:63:
bilinçaltını temizlemek keşke mümkün olsa benim o kadar ihtiyacım varki:KK51:

Kızlar bugün yoğunluklu Bi gün geçirdim:KK45:
EGE NİN KRUP HASTALIĞI TEKRARLADI
SABAKLEYİN HERİF ARABAYLA İŞTEN GELDİ DOKTORA GOTURDUK
ÇOOOK SIRA BEKLEDİK, SONRA HERİFİ İŞ YERİNDEN ÇAĞIRDILAR O GİTTİ
BENDE YAYA DONDUM EVE ÇOOOK YORULDUM , TLF ŞARJISI BİTMİŞTİ TLFLARI DEĞİŞTİK
O YUZDEN AKŞAMA KADAR KKYA GİREMEDİM. AKŞAMDA HERİFİ DURAKTAN ALDIK İĞNEYE GİTTİK.
YARINDA TAHLİL YAPTIRACAĞIZ ALERJİSİ VARMIŞ BİŞEYE SANIRIM EDOŞUN
BAKAKTA GOREK.

BU ARADA HERİFİN İŞ ARKADAŞI VE AİLESİ YILBAŞI AKŞAMI DAVETİMİZİ KABUL ETMİŞLER
ADAM BİDE AŞÇII
YEMEKLER BENDEN, DEMİŞ.

HAYDEEE YANDAAAANNNNNNN
TEY TEY TEYYYYY
LORKE LORKE LORKEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
HANIMEY LORKE
çok geçmiş olsun edoşaaa,bakalım neye alerjisi çıkacak bu alerjide moda oldu,birde normal doğumla dünyaya gelen bebeklerde alerji olmaz diyorlar...
Baffsssssssingooooooooo
kiralar nasıl
hayat pahalımı
bu akşam haberlerde izledim Antalya valisi Antalyadaki tüm Suriyelileri atıyomuş dışarı
helal olsun valla.
Antalyaya gelirsek herifi Suriyeli k.ltaklara kaptırma ihtimalim sıfır olur:KK70:
he orası turizme açık ya orda tehlike arz ediyolarmış..vali,başka şehirlere gitsinler,diyor.. adam çok vatansever sanki başka şehirlere gidince tehlike arz etmiyecekler...
az bişi olması gerek
kız var küçük boyları bizim burda oluyor yani..büyük alsan bile hepsini sarmak zorunda değilsinki,..

lahananın zeytinyağlısıda olur bol ekşili,domatesli yaparsın:kk77:

Antalya guzel sehir saglik sektoru rezalet yalniz burada hastaneye isin dusmesin ozelde iyi bir doktor bulursan sotrun yok..trafigi rezalet....Havasi diger yyerlere gore iyi diyebilirim.ama biz henuz alisamadik.dediginden haberim yoktu haberlere bakmadimdi dun..ev kirasi degisir canim evi nerden tuttufuna gore denize nazir tutarsan 2000 lirayada var merkezde evler eski ve pahali ben suan 480 e oturuyorum ama merkeze dolmusla gidiyorum. Cokk gecmis oolsun..
ben sarmayi etli yapmam hic bizde etli yenmiyor sade pirincli yapiyorum cokta guzel oluyor
ben yaprak sarmasını etli şekilde çok seviyorummmmm,hele bazen elimde küçücük,küçücük doğrar öyle yaparım pek güzel olur:kk77:

uyanır uyanmaz,çayım demlenene kadar bir makina bulaşık dizdim,sütü mayaladım,kahvaltımı hazırladım yedim,keyif çayımı içerkene size bakayım dedim:cool:
şimdi kalkıp bulaşıkları halledeyim,banyo ve tovalett temizlenecek ev süpürülecek,gerisinide yarın yaparım heralde çünkü fıtıklarım çok zorluyor...ama baktım iyiyim bütün işleri bitiririm:KK49:

Günaydın kızlar :KK3:

Grip bütün gece uyutmadi beni:KK42:
Bi iyilesseydim çok zor böyle :KK42:
Dün herife dedim işten erken gel tabi gelemedi işler yogunmus:KK42:
Bu sekilde Alis ile uğraşmak çok zor oluyo
:KK42:o da ilgi ve oyun istiyor.. e benim kendime hayrim yok düşünün artik:KK61:

:KK42:o da ilgi ve oyun istiyor.. e benim kendime hayrim yok düşünün artik:KK61:
Canım ya Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

E vitaminini sorucam mutlaka sagol canim..bu arada kaynim gideli bir gun olduydu daha aksam gelince cok hayirsiz ciktin bidaha bu kadar ozletme kendini dedim kocisle cok gulduler:KK48:
:-) :-):-)

Baffsssssssingooooooooo
kiralar nasıl
hayat pahalımı
helal olsun valla.
:KK70::KK70::KK70::KK70:sen bu korkuyla eninde sonunda suriyelilere kaptıracan zatiiii:KK70::KK70::KK70:

çok tuhaf,bişi cnm.
küçük çocuklarda olıyomuş
alerjik Bi durummuş
nefes yolu tıkanıyor kopek hırlaması gibi ses çıkarıyor.
geceleri oluyo, sabaha doğru düzeliyor.
sağol cnm inşallah Bi daha tekrarlamaz
geçmiş olsun canim
inşallah geçer çabucak. Bronşit olmasın canim ondada göğüs horluyo bu sekilde:KK51:

he heeee,bu halinle aç açmı oturuyon:110:

:110::110::110::110:

hee nerden bildinnn:D:D

çok möhümmm:D:D

bu YAW HE HEEE yide benden öğrendiniz:63:
bilinçaltını temizlemek keşke mümkün olsa benim o kadar ihtiyacım varki:KK51:
aç oturmuyom evden yiyip gidiyorum :KK45: geçen börülce yemeğe çağırdı bizle birlikde bikac aileyi gittik çok az yedim ucundan kıyısından Ayy bi ısrar yesene niye yemiyorsun. Ben bu kadar kafi dedim:110::110::110:

Yaw hee heee'yi he ilk once sen burda topikde yazdin biliyok :63:

ama sana ait deel...ben zati biliyodum eminim herkes biliyodur. Patentini aldinmi almadinsa senin deeeldir:110: anonimdir:63:

çok geçmiş olsun edoşaaa,bakalım neye alerjisi çıkacak bu alerjide moda oldu,birde normal doğumla dünyaya gelen bebeklerde alerji olmaz diyorlar...

he orası turizme açık ya orda tehlike arz ediyolarmış..vali,başka şehirlere gitsinler,diyor.. adam çok vatansever sanki başka şehirlere gidince tehlike arz etmiyecekler...

kız var küçük boyları bizim burda oluyor yani..büyük alsan bile hepsini sarmak zorunda değilsinki,..

lahananın zeytinyağlısıda olur bol ekşili,domatesli yaparsın:kk77:

normal doğanların alerjisi olmaz diye bir şey yok canım bende normal olmuşum ama alerjik bir bünyem var

ben yaprak sarmasını etli şekilde çok seviyorummmmm,hele bazen elimde küçücük,küçücük doğrar öyle yaparım pek güzel olur:kk77:

bende kuşbaşı etle dolmayı sarmayı çok severim tavuklu yaptınmı hiç beydoş muhteşem oluyor hele yaprak sarmasını tavuklu yap pişerken üzerinede bi kaç tane limontuzu at tadından yenmez

uyanır uyanmaz,çayım demlenene kadar bir makina bulaşık dizdim,sütü mayaladım,kahvaltımı hazırladım yedim,keyif çayımı içerkene size bakayım dedim:cool:
şimdi kalkıp bulaşıkları halledeyim,banyo ve tovalett temizlenecek ev süpürülecek,gerisinide yarın yaparım heralde çünkü fıtıklarım çok zorluyor...ama baktım iyiyim bütün işleri bitiririm:KK49:

kolay gelsin canım kendini çok yorma

geçmiş olsun canım Allahım şifa versin

sevinç sen ne yaptın müraç aşı oldumu çok ağladımı yazsanıza tızım ya merak çatlıyok

kızlar kendimden haber vereyim bugün diyetisyene gittim bir buçuk aydır yaptığım diyeti anlatınca bir diyetisyenin tavsiyesi gibi yapmışsın muhteşemsin diye övgüler yağdırdı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: sonra diyet listemi hazırladık beraber 15 gün sonra görüşmek üzere ayrıldık bu arada tavuk eti yerine hindi etini tercih etmeme bayıldı sütüme nescafe yerine tarçın eklememe bayıldı şekeri bırakmamada bayıldı haftanın üç günü balık iki günü beyaz et iki günüde kırmızı et yiyorum dedim şok olmuş bir şekilde yüzüme baktı yine bayıldı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:az kalsın ayılmayacaktı baklavayı çok seviyorum dedim ayıldı:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: şimdi yeme ama sonraki menülerine ekleriz az az dedi hoşuma gitti sözün kısası hiç bir şeyden kısmadan ama az az yiyerek ayda 4 kilo vererek zayıflayacakmışım bende böyle yapıyodum zaten :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

haaa bu arada aerobikle beraber step yapmayada başlıyorum :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

O
Hamarat hatunn dün akşam göremedik seni..

Back
X