- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
amin canim inşallahnormal doğanların alerjisi olmaz diye bir şey yok canım bende normal olmuşum ama alerjik bir bünyem var
bende kuşbaşı etle dolmayı sarmayı çok severim tavuklu yaptınmı hiç beydoş muhteşem oluyor hele yaprak sarmasını tavuklu yap pişerken üzerinede bi kaç tane limontuzu at tadından yenmez
kolay gelsin canım kendini çok yorma
geçmiş olsun canım Allahım şifa versin
yani doğru yoldaymissin canim benim.... Allah yardimcin olsun. Istikrarli bi şekilde devam et böyle. Zayıflamak istiyorummnnkızlar kendimden haber vereyim bugün diyetisyene gittim bir buçuk aydır yaptığım diyeti anlatınca bir diyetisyenin tavsiyesi gibi yapmışsın muhteşemsin diye övgüler yağdırdısonra diyet listemi hazırladık beraber 15 gün sonra görüşmek üzere ayrıldık bu arada tavuk eti yerine hindi etini tercih etmeme bayıldı sütüme nescafe yerine tarçın eklememe bayıldı şekeri bırakmamada bayıldı haftanın üç günü balık iki günü beyaz et iki günüde kırmızı et yiyorum dedim şok olmuş bir şekilde yüzüme baktı yine bayıldı
az kalsın ayılmayacaktı baklavayı çok seviyorum dedim ayıldı
şimdi yeme ama sonraki menülerine ekleriz az az dedi hoşuma gitti sözün kısası hiç bir şeyden kısmadan ama az az yiyerek ayda 4 kilo vererek zayıflayacakmışım bende böyle yapıyodum zaten
haaa bu arada aerobikle beraber step yapmayada başlıyorum![]()

Sağol canim insAllahSelamm canlarımmm.. napıyosunuzzz bakimm.. gecmişi gözden gecrdm acck gecmiş olsunderin_35 allah acil şifalar versin.. miraç bebişinde aşısı kolay geçmiştr inşallah kuşumun.. sara_28 keske senin kadar iradeli olsam 7 kilo kilo fazlam var veremiyom yaa