Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ee sen ne dedin yin atladın zaar yemek yapmamak için:110:iyi yine senin kaynoş düşünüp gönderiyor daha ne:63:

he aynen benimkiler ben hasta bile olsam onlar gelmez gelsin burda kalsın bakak derler bakmaktan kasıtta kendilerine yemek yapıyolarya bi kapta bana verecekler sanki onlara muhtacım benim ölüm onların dirisi eder :63::63::63::63::63::63:

evet en başından öyle davranacaksiınki onlarda alışacak gördüler bizim yumuşak yüzümüzü şimdi ne yaparsan yap

haklısın aslında

üzülsem nolacak üzülmesem nolacak canım kendimi çok kötü hissediyorum
haklısın canım ..

kaç tane gönderecek merak ettim kız bu niye boyuna yemek yapıp gönderiyo her zamanki halimi yoksa yeni huyumu
kadın ne güzel gönderiyor işte sevinçe yaranamıyor yinede:p
Bileti alinca saatini bile yazdiydim gelll sendenmi korkacam kivircik İstanbul esenler:63:
he kıvırcıkım,ama belki fönler gelirim ne biliyon,istanbul esenler deel ancak nişantaşı :D

he aynen benimkiler ben hasta bile olsam onlar gelmez gelsin burda kalsın bakak derler bakmaktan kasıtta kendilerine yemek yapıyolarya bi kapta bana verecekler sanki onlara muhtacım benim ölüm onların dirisi eder :63::63::63::63::63::63:
he walla onlardan gelecek hayır ALLAH tan gelsin,kocana sinirlenince onlara daha çok sinirlendin dimi:63:

Kiz ne düşünmesi acimizdan olsek umru duymaz:110: yemeğim var dedim yarin yersiniz hakan alsin dedi:110:
yani yine alacak:110:

doktoru aradım bu doktorda hastanede görevli ve çok dolu diye telde görüşmek imkansız nerdeyse,neyse sekreyerine anlattım numaramı aldı şimdi meşgulmüş işi bitince arıcaklarmış bakalım..ama daha herifede bişey demedim..

Hee ben yememi yaparim ogluda ne yaparsa yapsin bizim oralarda bir laf var kirigina güvenen er siz kalir:63:

aynen canım kaynanaya güven olmaz

heye...
manyakkk:KK70:
bende bir laf deyim ecuk tirbiyesiz ama DEVEYE DİKEN İNSANI .İKEN YARANIR:KK45:

bak bu söz çok doğru
bizdede s.çan açar derler

doktoru aradım bu doktorda hastanede görevli ve çok dolu diye telde görüşmek imkansız nerdeyse,neyse sekreyerine anlattım numaramı aldı şimdi meşgulmüş işi bitince arıcaklarmış bakalım..ama daha herifede bişey demedim..

hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberler yakındır

kızlar yarın misafirim var

peynirli börek
portakallı kek
fasulye turşusu kavurması (burada çok seviyolar)
kısır
yapsam yeterlimi yanına birde makarna salatası yapsam olurmu çok mu olur yoksa başka ne yapayım

Back
X