- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
ee sen ne dedin yin atladın zaar yemek yapmamak içinKaynos aksama dolma yapıyormuş hakan gelsin alsin diyo tovbeestagfirrrtt

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee sen ne dedin yin atladın zaar yemek yapmamak içinKaynos aksama dolma yapıyormuş hakan gelsin alsin diyo tovbeestagfirrrtt
Heeee ayni
Carsamba 13:30 demistim ama![]()
kaç tane gönderecek merak ettim kız bu niye boyuna yemek yapıp gönderiyo her zamanki halimi yoksa yeni huyumu
ee sen ne dedin yin atladın zaar yemek yapmamak içiniyi yine senin kaynoş düşünüp gönderiyor daha ne
![]()
ee sen ne dedin yin atladın zaar yemek yapmamak içiniyi yine senin kaynoş düşünüp gönderiyor daha ne
![]()
haklısın canım ..evet en başından öyle davranacaksiınki onlarda alışacak gördüler bizim yumuşak yüzümüzü şimdi ne yaparsan yap
haklısın aslında
üzülsem nolacak üzülmesem nolacak canım kendimi çok kötü hissediyorum
kadın ne güzel gönderiyor işte sevinçe yaranamıyor yinedekaç tane gönderecek merak ettim kız bu niye boyuna yemek yapıp gönderiyo her zamanki halimi yoksa yeni huyumu
he kıvırcıkım,ama belki fönler gelirim ne biliyon,istanbul esenler deel ancak nişantaşıBileti alinca saatini bile yazdiydim gelll sendenmi korkacam kivircik İstanbul esenler![]()
he walla onlardan gelecek hayır ALLAH tan gelsin,kocana sinirlenince onlara daha çok sinirlendin dimihe aynen benimkiler ben hasta bile olsam onlar gelmez gelsin burda kalsın bakak derler bakmaktan kasıtta kendilerine yemek yapıyolarya bi kapta bana verecekler sanki onlara muhtacım benim ölüm onların dirisi eder![]()
yani yine alacakKiz ne düşünmesi acimizdan olsek umru duymazyemeğim var dedim yarin yersiniz hakan alsin dedi
![]()
Çocukla rezilligimi gordude acidi zaar
Yeni huy cikardi![]()
anladık onu,ama ben ecuk istanbulun havalı yerini yazam dedimdiEsenler otogari dediydim![]()
aman dikkat et canım altından bişey çıkmasın kaynana milleti bu ne yapacağı belli olmaz yarın birgünde sen bana yap bana gönder der
anladık onu,ama ben ecuk istanbulun havalı yerini yazam dedimdi![]()
heye...Hee ben yememi yaparim ogluda ne yaparsa yapsin bizim oralarda bir laf var kirigina güvenen er siz kalir![]()
heye...
manyakkk
bende bir laf deyim ecuk tirbiyesiz ama DEVEYE DİKEN İNSANI .İKEN YARANIR![]()
Hee ben yememi yaparim ogluda ne yaparsa yapsin bizim oralarda bir laf var kirigina güvenen er siz kalir![]()
heye...
manyakkk
bende bir laf deyim ecuk tirbiyesiz ama DEVEYE DİKEN İNSANI .İKEN YARANIR![]()
doktoru aradım bu doktorda hastanede görevli ve çok dolu diye telde görüşmek imkansız nerdeyse,neyse sekreyerine anlattım numaramı aldı şimdi meşgulmüş işi bitince arıcaklarmış bakalım..ama daha herifede bişey demedim..
he walla onlardan gelecek hayır ALLAH tan gelsin,kocana sinirlenince onlara daha çok sinirlendin dimi
yani yine alacak![]()