Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Katiliyorum:110:
Bence çocuk buyuturkene ilk 2yaşına kadar
aynı yaşa sahip çocukları olan kadınlar aynı evde yaşamalı
hem destek olurlar hem birbirlerini iyi anlatlar. Hemde çocuklar arkadaş olur oyalanırlar..
ama buyuk Bi ev olmalı, devletin Bi hizmeti olmalı:KK70:
çocuklar 2yaşını doldurunca zor dönemleri geçtikten sonra herkes normal hayatına devam eder.
yada küçük çocuğu olana devlet,Bi yardımcı versin arkadaşım
yemeğimizi çayımızı yapsa yeter
ben çocuğa bakarım
devleeet yeni yıldan bunu bekliyom, o zaman 3-4 çocuk yaparım
Bi düşün

bana dua ederken böyle demeyin yaaa:mad:ben bakamam kiiii,RABBİM teker,teker sağılklı ve hayırlısını versin inşaallah..
yardımcım yokki hiç ben ne yaparım,anacığım hasta olmasaydı nasıl bakardı ama ne yapalım kader:KK51:
hadi be hacı dua ederken benim dediğim gibi de taammı:KK19:

merhaba canım,iyi diyelimmm iyi olalım inşaallah:KK19:

korkuyorum ben ne yapim ALLAH ın bildiğini kuldan mı saklayım,baksana sizinkilere:KK17:
he bende içiyom bir aydır,ama sevinç 10 ay içmişti birde ilk üç ay içti çocuk kuduruk oldu:KK14:

anlamıştım o karının genç olduğunu,beden değil ama kafa yoruluyor dimi öylesi dahada zor:KK14:
bizim gibi pihtililarda homosistein'den dolayı folik asit şart.
:KK51:
Yigenime çok guzel bir yelek aldim fermuarli
Annem kuru patlıcan felan istemişti onuda aldim baharat falan filan 2. Hakana eşofman tkm aldik miraca mama islak mendil ivir zivir geldik :D
para harcayınca deşarj olmusundur:110:

karadayıyı izliyommm:KK68:
Senden başka izleyen yok zaten o diziyi:110:
hastaneyi aradım akşam üzeri ,adetin 2,3 yada 4 günü gitmem gerekiyormuş,benimde bugün 5 inci günüm olduğu için dolayısıyla randevuyu bir dahaki aya alacam bu ay kısmet değilmiş,hayırlısı artık..
Ben sana dediydim adetin 3. Günü diYe:KK51:

kız kardeşimin bağırsaklarıyla ilgili bir sorunu vardı (bıdık ve cimcimenin annesinin ) o dr gidince cimcime bana kaldı onunla ilgilendim bu gün diğer kız kardeşimde vardı doğuuna az kaldi 40 gün kadar onun bebişinin cicilerini ayırdık eksiklerimizi tespit ettik bebişi bebiş kıyafatli br gün oldu

geçmiş olsun canım inşallah önemli bişeyi yoktur
kardeşinde bi avazda kurtulur inşallah

Daha fazla dikkat et güzel yüreklim

sağol canım ederim

Yigenime çok guzel bir yelek aldim fermuarli
Annem kuru patlıcan felan istemişti onuda aldim baharat falan filan 2. Hakana eşofman tkm aldik miraca mama islak mendil ivir zivir geldik :D

güle güle giyinsin yeğenin annenede afiyet olsun antep kurular güzel olur canım

karadayıyı izliyommm:KK68:

bendeeeeeee

Son düzenleme:

He desarj oldum gereksiz birsey almam cok dikkatliyimdi alisveriste:110:

Sewos çok güzel çıkmissiniz resimde :nazar::nazar::nazar: şımarık mirac:-)
tesekkurler:KK68::KK68:
sevinç resimde çok güzel çıkmışsınız canım miracı öp benim için

Saol hayatim darisi basina insallah

Bence çocuk buyuturkene ilk 2yaşına kadar
aynı yaşa sahip çocukları olan kadınlar aynı evde yaşamalı
hem destek olurlar hem birbirlerini iyi anlatlar. Hemde çocuklar arkadaş olur oyalanırlar..
ama buyuk Bi ev olmalı, devletin Bi hizmeti olmalı:KK70:
çocuklar 2yaşını doldurunca zor dönemleri geçtikten sonra herkes normal hayatına devam eder.
yada küçük çocuğu olana devlet,Bi yardımcı versin arkadaşım
yemeğimizi çayımızı yapsa yeter
ben çocuğa bakarım
devleeet yeni yıldan bunu bekliyom, o zaman 3-4 çocuk yaparım
Bi düşün
çok iyi fikir hele yardımcı verseler şahane olur...
DEROŞLA SEVOŞ tükenmişlik sendromu yaşıyor,ben zaten tükenmişim bir çocukla biterim herhal..daha olmadan tırsıyom:KK17:
İstediler aldik :110:

gezerken mutluydu:110:

insallah o adet gelmezde gidemezsin:D:D

Bende izliyordum yarim kaldi
iyi al napak:110:
ay inşaallahhh amin sevinççç inşaallah doktora gitmek zorunda kalmam...böyle dua et gözümü yeee:KK57:

bende biliyordum ama şansıma haftasonu girdi araya kısmet:KK51:

karadayıyı tüm türkiye izliyor,reytinglerde ilk sırada bikerem:110:

tirbeyesizzz,hayatta böyle bir şeyi yapmazdım:KK11:
ananla babangillerde varmıydı utanmadınmı:KK67:
ya seni reddetseydi otururdun dötünün üstüne:63:

uleyn başım döndü bu ne bee:confused:
o zaman dediğim gibi aynı memleketlisiniz siz:KK59:

ellerine sağlık,bende patlıcan kebabı yaptım ama tepside,büyük fırına göndertecem,bulgur pilavıda var,birde ayran yaptımmı tamadır:kk77:

merak ettim:cool:

:110::110::110:

heeeee:D:110:

hiç yerinde durma çocuğuda durdurma ,çocuk isyan ediyor zaar:63:

oh ne güzel gözünaydın:KK19:
ben hep içimden geldiği gibi davranmaya çalışırdım, istersem reddediliyim. En azından benim içimde kalmamış olurdu.
sevdiysem birini ona söylerdim, ondan bişi beklemeden. O dönemlerde öyleydim be beydoşum. Kendime güzel hatıra olacak şeyler yapmayı seviyordum.

heriftede az biraz yüz bulduydum ondan çağırdım dansa, reddedilmiyceğimi biliyodm.
annem babamda vardı tabii ama sıradan iki arkadaş dans edebilir bence Bi sakıncası yoktu: ) ))))))))
----
biz aynı memleketliyiz cnm evet.
ama ben memleketimi mahkemeye verip değiştiriyorum.
kütüğümde Angara yazsın uleeynnn

bana dua ederken böyle demeyin yaaa:mad:ben bakamam kiiii,RABBİM teker,teker sağılklı ve hayırlısını versin inşaallah..
yardımcım yokki hiç ben ne yaparım,anacığım hasta olmasaydı nasıl bakardı ama ne yapalım kader:KK51:
hadi be hacı dua ederken benim dediğim gibi de taammı:KK19:

merhaba canım,iyi diyelimmm iyi olalım inşaallah:KK19:

korkuyorum ben ne yapim ALLAH ın bildiğini kuldan mı saklayım,baksana sizinkilere:KK17:
he bende içiyom bir aydır,ama sevinç 10 ay içmişti birde ilk üç ay içti çocuk kuduruk oldu:KK14:

anlamıştım o karının genç olduğunu,beden değil ama kafa yoruluyor dimi öylesi dahada zor:KK14:
aynen kafa yorulması hiç bişeye benzemiyo
vücut Bi şekilde dinleniyor ama kafa sittin sene kendine gelemiyo

hastaneyi aradım akşam üzeri ,adetin 2,3 yada 4 günü gitmem gerekiyormuş,benimde bugün 5 inci günüm olduğu için dolayısıyla randevuyu bir dahaki aya alacam bu ay kısmet değilmiş,hayırlısı artık..
hayırlısı cnm evet geç kalmışım demek ki pyle olması gerekti

niyee öyle bir mecburiyetinmi var:KK59:
izlemek istemiyom ama acıkta merak ediyom:KK70:

DEROŞLA SEVOŞ tükenmişlik sendromu yaşıyor,ben zaten tükenmişim bir çocukla biterim herhal..daha olmadan tırsıyom:KK17:

ay inşaallahhh amin sevinççç inşaallah doktora gitmek zorunda kalmam...böyle dua et gözümü yeee:KK57:

seni iyice tırstırtttık.
katıl katılll

ben izlemiyom yaaa gerisinin ne önemi var.. benim gibi bir film elestirmeninin beğenisini alamamışlar. Bu bir başarısızlik abidesi olarak tarihin sayfalarında yer alacak....

beydos... ben çocuk olmadan önce tirsmiyordum hec..olsunda hayırlısi ile diyordum gerisi önemli deil diye düşünüyordum...sende bu kadar tirsma boşver kafan rahat olsun. Hem ne malum bizim yaramaz gibi olacağı. Yazarken gözümün önüne geldi senin çok uslu akıllı bir kızın olacak...

Yılbaşında ne yapıyorsunuz kesinleştimi herkesin planı?
Biz kaynosssssssss ve takımı ile kutlariz

Back
X