yaşadığınız hayat hayal ettiğiniz hayat mı?

d_umr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
15
11
3
yaşadığınız hayat hayal ettiğiniz hayat mı?

Önemli işler yapacağımı düşünüyordum , şimdi malsefki işime saygı duymuyorum, Önemli işler için de kadro buldum ama başka şehire gitmemek uğruna gitmedim :(

Ama ben napıyorum kahrolup kenarda oturmuyorum :cool:
Hala oku hala koştur nereye gidiyoz bakalım.

Önemli işler yapacağımı düşünüyordum , şimdi malsefki işime saygı duymuyorum, Önemli işler için de kadro buldum ama başka şehire gitmemek uğruna gitmedim :KK43:

Ama ben napıyorum kahrolup kenarda oturmuyorum :cool:
Hala oku hala koştur nereye gidiyoz bakalım.
bunca sene yaşadım ve bu hayatta öğrendiğim tek bir şey oldu... bir insan yapmak isterse yapar...
hiç bir zaman geç kalınmış olunmaz. yapabilirsin!

Hayir degil ama iste huzursuz degilim cok sukur. isime alistim arkafaslarima. meslegimden baska bi is yapiyorum

Manevi olarak evet hayalimdeki hayat. Maddi olarak aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ama zamanla o da olacak Allahın izniyle :KK49::KK49::KK49::KK45:

Hayal ettiğimle yaşadığım hayat arasında çok fark var ama en azından çok kötü bir hayata sahip değilim

valla ben genede sukrediyorum. benim o begenmedigim hayata sahip olamayanlarda var .

Su an damardan girdin resmen. Uzaktan yakindan alakasi yok. Hala cabaliyorum o kadar ugras dur sonuc sifira sifir elde var sifir. Bosuna mi bunca sey diyor insan :110: Allah islerimizi kolaylastirsin diyorum bizlerede sabir versin :dua:

Back
X