- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Cidden kardeşinin işiyle ne alakası varmış ki??hepsini anladimda su babanizin bela okuyarak hepsi senin ise basladi demesini anlamadim cidden.
Annende babanda belliki dengesiz tuhaf kisiler.
Bana kalirsa kendine sevgili yada koca adayi bulmak yerine arkadaslarinda gezip tozacagina hayatini nasil kurtaririsin onun yoluna bak. Cunku ne o annenden ne o babadan sana bir hayir gelmez zararlari dokunmasinda o arada. Bunalr seni birine verip paketlemeden bence ya bir okula basla ya bir ise gir ya bir meslek ogren birseyler yap yani.
ya böyle düşünmeden yazanlardan nefret ediyorumBana burdan sorumsuz biri gibi gorundunuz? Calismak istemiyor, okumak istemiyor, evlenmek istemiyor eee!! Ne istiyorsunuz. Sorumsuzca yiyip icip gezmek. Bende bir anneyim evladim kendi ayaklari uzerinde duramayan biri olsa panik yapar agrasiflesirim.. parami yiyorsa sozumude dinlemek zorunda derim. Ailenize kizmadan once aynaya donup bir bakin ne yapmak istoyorsunuz. Kendinize bir yol cizin. Oyle bol keseden hayat yok mutlaka calismalisiniz.bu ders olur,is olur, ev islerine yardim ediyor musun bari?
kız kardeşimin üzerine düştüler hala da öyle ben evlat gibi değilim onların gözünde kimseye üzüldüğümü belli etmem kolay kolay içimi açmam herkese mutlu gözükmeye çalışırımresmen evlat ayrimi yapmislar
kardeşim kimseye girceği sınavın ve mülakatın nasıl olduğu hakkındaCidden kardeşinin işiyle ne alakası varmış ki??
tembellik etmiyorum evde eşya boyuyorum el işleri yapıyorumBunun neresini düsüneyim? Okumak icin imkan vermisler okumamissiniz. Size har vurup harman savuruyorsunuz demedim ki sadece kendiniz icin bir yön tayin etmiyorsunuz. Tekrar hazirlanabilirsiniz. Veya baska bir egitim kursuna gidebilirsiniz. Is bulup calisabilirsiniz. Siz tambellik edip hic bisi yapmamayi secmissiniz. Tabi buda aile icinde goze batmis sonrada size kiziyorlar diye dertleniyorsunuz. Sizinle ayni fikirde olup hic bisi yapmayin demedigim icin banada kiziyorsunuz. Hayat kolay degil benim okumak ve meslek sahibi olmak icin ne kadar cabaladigimi bilseniz boyle sizin gibi imkan verilip kendini salanlara kizmami anlayabilirdiniz.
çalışmayı kendim istemedim evdeydim hep maddi durum olarak kötü değiliz
bana beddua ediyor ben yapcakmışım bana söylemedi diyorum
anlayan yok
bişe sölimmi birini sevsem bile izin vermiyolar onların istedikleri olcak çok baskı gördüm
18 yaşındaydım mahalleden biri bana aşık oldu telefonda msj atıyordu kapıya gelmişti bir gün
annesi de beni istemeye geldi kadın gidince beni annem ayrı dövdü babam ayrı dövdü
bende rahmetli anneannemin yanına gittim
telefon açtı annem seni doktora götürcez kızlık zarı için dedi
ben öyle bir insan değilm dedim
kurana el bastım
öyle şımarık da değilim çok küçük yaşta olgunlaştım
kendimi bu aileden görmüyorum artık
çok uzaklara gitcem evlendğim zaman dedim
imkan verildi ama ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?