Benim yaşadığım sıkıntıları hayatı bilseydin bu lafı edemezdin. Ayrıca ne kadar üzgün olduğumu yazıyorum kalkıp güldüm diyorsun. Vicdanını ayakta alkışlıyorum. Başına gelince anlarsın. Bu laflarimi hatırla yaşayınca.kusura bakmada. cok guldum su foto olayina ve dusuncelerine. ne sacmasiniz ya. zamane kizlarindan korkarmis. bende senin gibilerden korkuyorum. psikologa falanb git bence.
İyi yada kotu yazılan yorumlar için tesekkur ediyorum. Ne diyebilirim herkezin kendi düşüncesi. Bazı arkadaşlar fotoğraf konusundan bahsetmiş. Sevdiğim erkek le ayni düşünceye sahip insanlarız. O beni başka bir erkeğin görmesine dayanamaz bende onu başka bir kizin görmesine. Tabi ki dışarı çıkınca bin tane insan görüyor doğru ama insan birini sevince ya başka kız beğenirse başka erkek beğenirse diye stres yapıyor. Zaten kıskanmak başkasının beğenmediysen korkmak değil midir ?. Ablası hislerimin böyle olduğunu bile bile koydu. Çünkü konuşuruz bahsederiz. Olabilir kardeşidir koyar ama benim rahatsız olacağımı tahmin ederek yaptı. Koymak zorunda değil ki. Ayrıca sevdiğimin abisinin fotoğrafını bir kere bile koymadı. Ben bu zamanın kızlarından korkuyorum. Sahibi var demiyorlar. Çok bunaldım artik tavırlarından. Yoksa sonuc da işe de gidecek ilerde . Erkeğin içinde olan bisey farkındayım. Ama bu fotoğrafın masum bir şekilde koyulduğunu düşünmüyorum. Sıkıntı orda. Çünkü sevgilim de kaldır dediği halde onu kaldırıp birlikte çekindikleri başka bir foto koymuş. Bunu görünce de çok üzüldüm. Olay bu. Kıyamam normalde kimseye bir lafina bakardı gönlümü almak. Ona ayrıca üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?