• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarım kalbime vurdu. Ve ben artik bittim.

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Beni az çok bilenler bilir. Nasıl bir aile ye sahip olduğumu, nasıl bir insan olduğumu, az çok sıkıntılarımı bilenler bilir. Ben bir ev kızıyım. Bir sevdiğim var askerde. Onu bekliyorum. Kendi halim de duygusal bir insanım. Başkaları üzülmesin diye çabalar dururum. Odam da yasarım herşeyi. Ailemin dahi karşılarına gülerek çıkarım. Sevgilimi annem öğrendiğinde bana yapmadığını koymadı. Ayrıldım dedim aradan bir sene kadar zaman geçti hala güvenmez. Halbuki sevdiğim efendi, dinini yaşamaya çalışan bir insandı. Ama bu zamana kadar o kadar şey yaşadım ki bu yaşımda; ne takatim kaldı, ne mutluluğa hevesim. Herkezi idare etmekten yoruldum artık. Son zamanlarda görücü mevzuları oldu. Ailem sevdiğim olduğunu bilmediğinden çok baskı yaptı. Hakaretler, bağırıp çagirmalar. Önüne gelen herkezin beni ikna etme çabaları. Beni cekistirmeleri. Her gün agliyor , Rabbime sığınıyordum. Babama söyledim sonra sevdiğim var diye. Olmaz unut dedi. Onu tanımak dahi istemedi. Tabi o aralar panik atak olmaya başladım. Uyuyamaz oldum. Uyursam öleceğim korkusu geliyordu. Kapı çalsa , telefonum çalsa kalbimin atışı geçmiyordu yarim saat. Halüsinasyon lar görmeye falan başladım. Uykuya daldığım an hemen uyanıyor, uyanır uyanmaz biseyler görüyordum. Korkarak lambayı açıyordum hic bisey yok.O sıralar artik kalbim ağrımaya başladı. Ve hala bütün belirtilerim devam ediyor. Çok yıprandım. Su an bunu yazıyorum ama kalbimde su dakka hala ağrı var. Daha yeni sevdiğim le ayrıldık. Bitirdik herşeyi. Oysa onun için 3 sene mi vermiştim. gizli gizli konuşarak tl mi saklayarak geçti bu 3 sene. Sinirlenince o ordan bağırıyor rahatca ben sessiz konuşuyorum diye bağıramıyordum.neler neler yaşadım. Son olarak Ablası kalkıp bunun fotoğrafını koymuş. Kaldırsın dedim . Ablası da onu kaldırıp yine birlikte çekindikleri bi fotoğraf koymuş. İnsan sevdiğini başkasına göstermem ister mi? Nasıl üzüldüm nasıl sinirlendim bir hoş oldum. Bende kendi fotoğrafımı koydum. Çıldırdı tabi.. Kaldırdığın an bende kaldıracağım dedim. Baktım hala aynı. Kaç kez aradım açmadı. Daha yeni bana dönüş yaptı. Acar açmaz numaramı sil dedi. Silerim beni istemeyeni zaten istemem dedim. O an içim yandı. Ve kapattık. Bitti.
Onca emeğim, gizli saklı üç yılım bitti. Canımdan çok seviyorum onu. Ne günler geçti. Birlikte üzülüp ağladık. Simdi ise ben whatsaap i kapatıp gizli tl mi de kapatacağım. Amacım ders vermek değil. Beni bu hale getiren ailem, cevrem, sevdiğim e hakkım helal değil. Önceden kalbimin duvarında kalınlaşma olduğunu söylemişti doktor. Haftalardır ağrıyor. Ve ben gitmek dahi istemiyorum. Kimsenin değer bilmediği istemediği bu hayatta olmak istemiyorum.
Benim hic başkaları gibi hayatım olmadı. Okumadim açıktan okuyorum liseyi. Kendim biseyler yazar , çizerim. Kendi halimde bir insanım. İki dua okudum mu sevdiğim e üflerim ilk. Ona bisey olmasın diye. Ama bitti herşey. Hayallerim iz vardı ; yıkıldı. Ben de yıkıldım. Bittim.

İnanmıyorum sana.. Hanım hanımcık bir insan olduğun belli. Aklı başında bir insan gibi davran.sen ilk evvela o okuyup üflediğin ergen akıllının saygısızlığını ufacık bir restte sırtını döndüğünü gör. Canına yazık şimdi bunu yapan ilerde neler yapmaz. Okuluna odaklan,hayırlısını dile.

Ablasının resmine karışman hata,benim kastettiğim senin sessiz kalma çabanı bile bile sana bağırarak 2. Bir zulmü yapması.

Son düzenleme:
Canım duygusal birisin belli ama bu kadar karamsarlık, deporesyon hali neden....
Yaşadıkların çok ağır şeyler değil, evet ailen üstüne gelmiş ama bu kadar çile haline getirip depresyona sokma kendini boşa.
Böyle zamanlarda insan hastalansın, başına bişiler gelsin, diğerleri değerini anlasın ister ama inan hepsi boş. Ölenin bile arkasından en fazla 3 gün yas tutulur. Ömür boyu acı çekenler diye de birşey yok...

Onu canınızdan çok seveceğinize kendi canınızı sevin ve doktorunuza gitmeyi ihmal etmeyin.

Her ne olursa olsun bu hayattan vazgeçme ya da yaşadığınız hayatı kendinize zehir etme gibi bir lüksünüz yok. O can size bir emanet. Siz emanetinize sahip çıkacak,ona iyi bakacaksınız.

Kimse size değer vermediğinde değersiz olmuyorsunuz ayrıca.Sadece onlar kadir kıymet bilmiyor oluyorlar.

Hastalığınızı ve ruh halinizi anlamaya çalışarak ancak bu kadar yazabiliyorum size,daha da moral bozmak değil amacım yanlış anlamayın.

Dilerim hayat size daha güzel şeyler sunar ve siz kendinizin kıymetini bilirsiniz. Çünkü Allah sizi hala yaşatıyorsa,hala nefes alıp verebiliyorsanız her şeye rağmen demek ki sizden ümidini kesmemiş demektir. Sizin için O'nun güzel planları var demektir.

Çok temiz kalpli,hanım efendi biri oldugunzu hissediyorum.
Herşeyin başı saglik,en.kısa zamanda mutlaka doktora gidin.
Yasadiklariniza uzuldum...
İnançlı birisiniz ve yasadigimiz herseyin bir sinav oldugunun bilincinde birisiniz.
Uzulmeyin herşey çok guzel olacak inanıyorum ki..
O kişiyi unutun.
Allah karşınıza sizi sevip sayacak,mutlu edecek iyi birini çıkarsın inşallah.
Ailede yaşadığınız sorunlar da en kısa zamanda yerini güzel günlere bırakır inş.
Okulunuza devam edin mutlaka.

Hayatta bazi seyleri zorlamicaksin arkadasim. Eger olmamasi gerekiyorsa hep engeller cikar zaten. Ne kadar cabalarsan cabala.

Sen 3 yilimi verdim diyorsun. Ben 7 yilimi verdim! Olacagi varsa zaten olurdu. Gelecegine odaklan ve "kendin" icin güzel seyler yap.

Çok sakin biri olduğun belli.
Bir ilişki bu kadar kolay bitebiliyorsa zaten devam etmesinin bir anlamı yokmuş demek ki.
Değmez. Doktora git mutlaka.

İyi de ablası sizden mi izin alacak foto koymak için? Adamı fanusa kapatın o zaman sokağa çıkmasın kimse görmesin sevgilinizi. Böylesi ikiniz için de iyi olmuş bence. Kalbiniz için dr gidin mutlaka. geçici diye düşünmeyin ne olur ne olmaz.

Anlamadim whatsapp'a sevgilinizin ablasi sevgilinizin fotografini koydu diye mi sinirlendiniz? Nasil yani insan sevdigini baskasina gostermek istemez? Pardon da sokakta dolasirken felan sevgilinizin basina kese kagidi mi geciriyordunuz? Ilerde evlenseydiniz eve mi kitleyecektiniz? Whatsapp alt tarafi ne ciddiye almissiniz. Hastalik derecesinde kiskancmissiniz ve ceviz kabugunu doldurmayacak bir sebepten iliskinizi bitirmissiniz. .

İyi yada kotu yazılan yorumlar için tesekkur ediyorum. Ne diyebilirim herkezin kendi düşüncesi. Bazı arkadaşlar fotoğraf konusundan bahsetmiş. Sevdiğim erkek le ayni düşünceye sahip insanlarız. O beni başka bir erkeğin görmesine dayanamaz bende onu başka bir kizin görmesine. Tabi ki dışarı çıkınca bin tane insan görüyor doğru ama insan birini sevince ya başka kız beğenirse başka erkek beğenirse diye stres yapıyor. Zaten kıskanmak başkasının beğenmediysen korkmak değil midir ?. Ablası hislerimin böyle olduğunu bile bile koydu. Çünkü konuşuruz bahsederiz. Olabilir kardeşidir koyar ama benim rahatsız olacağımı tahmin ederek yaptı. Koymak zorunda değil ki. Ayrıca sevdiğimin abisinin fotoğrafını bir kere bile koymadı. Ben bu zamanın kızlarından korkuyorum. Sahibi var demiyorlar. Çok bunaldım artik tavırlarından. Yoksa sonuc da işe de gidecek ilerde . Erkeğin içinde olan bisey farkındayım. Ama bu fotoğrafın masum bir şekilde koyulduğunu düşünmüyorum. Sıkıntı orda. Çünkü sevgilim de kaldır dediği halde onu kaldırıp birlikte çekindikleri başka bir foto koymuş. Bunu görünce de çok üzüldüm. Olay bu. Kıyamam normalde kimseye bir lafina bakardı gönlümü almak. Ona ayrıca üzgünüm.

İnsan sevgilisinin fotosunu kimsenin görmesini istemez miymiş, vallahi yeni duyuyorum:110: Görünce ne oluyormuş ki?
Her neyse, odana kapanıp hayatın geçip gitmesini izlemek yerine keşke kendine yatırım yapsaydın biraz. Bilmem ailen okuman hakkında ne düşünürdü, ama keşke kafanı dağıtabileceğin bi okulun olsaydı. Şimdi evlilik odaklı yaşamaktan bu hale gelmişsin. Hiçbir şey için geç değil bence ama tabi sen bilirsin.
Bu arada sakın sağlığını ihmal etme, inan sana bişey olsa o okuyup üflediğin sevgilin falan kimse olmaz yanında.

kusura bakmada. cok guldum su foto olayina ve dusuncelerine. ne sacmasiniz ya. zamane kizlarindan korkarmis. bende senin gibilerden korkuyorum. psikologa falanb git bence.
Benim yaşadığım sıkıntıları hayatı bilseydin bu lafı edemezdin. Ayrıca ne kadar üzgün olduğumu yazıyorum kalkıp güldüm diyorsun. Vicdanını ayakta alkışlıyorum. Başına gelince anlarsın. Bu laflarimi hatırla yaşayınca.

İyi yada kotu yazılan yorumlar için tesekkur ediyorum. Ne diyebilirim herkezin kendi düşüncesi. Bazı arkadaşlar fotoğraf konusundan bahsetmiş. Sevdiğim erkek le ayni düşünceye sahip insanlarız. O beni başka bir erkeğin görmesine dayanamaz bende onu başka bir kizin görmesine. Tabi ki dışarı çıkınca bin tane insan görüyor doğru ama insan birini sevince ya başka kız beğenirse başka erkek beğenirse diye stres yapıyor. Zaten kıskanmak başkasının beğenmediysen korkmak değil midir ?. Ablası hislerimin böyle olduğunu bile bile koydu. Çünkü konuşuruz bahsederiz. Olabilir kardeşidir koyar ama benim rahatsız olacağımı tahmin ederek yaptı. Koymak zorunda değil ki. Ayrıca sevdiğimin abisinin fotoğrafını bir kere bile koymadı. Ben bu zamanın kızlarından korkuyorum. Sahibi var demiyorlar. Çok bunaldım artik tavırlarından. Yoksa sonuc da işe de gidecek ilerde . Erkeğin içinde olan bisey farkındayım. Ama bu fotoğrafın masum bir şekilde koyulduğunu düşünmüyorum. Sıkıntı orda. Çünkü sevgilim de kaldır dediği halde onu kaldırıp birlikte çekindikleri başka bir foto koymuş. Bunu görünce de çok üzüldüm. Olay bu. Kıyamam normalde kimseye bir lafina bakardı gönlümü almak. Ona ayrıca üzgünüm.

Bunlar biraz ergen düşünceler. Sanılıyor ki insan şöyle 19 20 yaşlarında atıyor o ergenliği. Ama öyle olmuyor. Şu yazdıkların bizim gibi evli barklı seven ve güvenen kadınlara bir bakıma haksızlık. Ben eşimi eften püften şeylerden kıskanmam gerçekçi bir sebebi olması lazım.yani biz kuskanmıyorsak bu sevmediğimizden değil ergenlikten çıktığımızdan ve karşılıklı bir etkileşimde olduğumuzdandır. Hayat böyle geçmez. Tüm dertler bitti mi,aştınız mı herşeyi ha öyleyse buyrun.

Bir de kıvanç tatlıtuğ gibi bir tribe sokmayalım kıymete bindirirsen öyle olur. Düşün bir senin öyle kıskanç olduğunu bilmese ablası belki öyle tspmıyacaktı. Hani iyi niyet sezmiyorsun ya.

Back
X