- 6 Ağustos 2015
- 85
- 10
- 3
Amin canım inşallah. Yanında olduğun için çok saol. Allah razi olsun.Kız onu eleştirin fotoğrafa takılın diye konu açmamış. O kadar uzun uzun derdini anlatmış siz hepten üstüne gidin konuyu başka yerlere saptırın diye değil. Ayrıca kıskanması gayet normal. Bende sevdiğimi başkalarıyla paylaşamam kimse görsün istemem bile kimi zaman. Ki sevdiği kişi aynı şekilde o da istemiyor fotoğraf koymasını ama karşı taraf koyuyor. Haliyle üzülür insan sevdiğinede üzüldüğünü belli edip uyarır. Bunda yanlış bişey yok kızın üstüne gidiceksenizde rica ediyorum hiç zahmet edip buraya yorumlarınızı yazmayın. Çünkü onun gerçekten neler yaşadığını bilmiyosunuz. 2 haftadır tanıyorum ve gerçekten büyük yük altında. Bu arada canım kalbin içinde mutlaka ihmal etme ne olursun. Allah ım seni korusun sevdiğine en yakın zamanda bağışlasın.
Her zaman yanındayım biliyosun. Derdimi anlatıcağım kimsem yok deme, ben her zaman burdayımAmin canım inşallah. Yanında olduğun için çok saol. Allah razi olsun.
Sağol birtanem.Her zaman yanındayım biliyosun. Derdimi anlatıcağım kimsem yok deme, ben her zaman burdayım
evet avukatiyim. sizin gibi milleti yerden yere vurup yok ezilmiş yok köylü diye benzetmeler yapılan herkesin avukatiyim ne hak ya ne curret. Belki de gerçekten köylü ne alaka yani! Ezilmiş köylü tripleri imiş laflara bak. Eğer akıl vericekseniz de kimseyi asagilamadan verin. Siz eşinizle kavga ettiğinizde kafanızi işe verin oraya verin buraya verin vs. Ama bazı konular ya da durumlar olur kafanı başka hiç bir yere veremezsin. Belli ki buraya yazma amacı da kolundan tutun doktora götürün diye değil. Biraz da duygusalligi uclarda yaşayan bir arkadaş belli ki. 2 3 insan iyi birsey söyler de moral bulurum diye yazmış belli ki? Bomboş bir hayatın var ne demek? Oysa hepimizin ne kadar da dolu hayatları var ki burda sen ben o bu saatlerce birilerinin dertlerini okuyup elimizden geldiğince yerin dibine sokuyoruz. Lise bile okumamış da bomboş bir hayatı varmış köylü masum tripleri imiş. Efendim siz ne kadar dolu bir hayat yaşıyorsunuz, en iyi universitelerde yüksek lisansini tamamlamış, erkek arkadaşı ya da eşi ile kavga ettiğinde hiç kafaya takmiyorsunuz, şehirde yaşıyorsunuz, hayatınızın kötü yonlerini bir yorum ile degistiriyorsunuz. Tebrikler.Pardon da sanane avukatı mısın?bu kadar yıpranmasının nedeni hayatından sevgilisinden başka hiçbişeyinin olmaması ve evde oturuyo olması.Ben ne hayatını sorgulicam olanı söylüyorum.İnsanın hayatında sorunlar yaşadığında kendini attığı bi alan olmalı.Eşinle aran bozulur kendini işine verirsin dersine okuluna verirsin kafan dağılır
Kalbi kalınlaşmış halüsilasyon görüyo ve oğlan yüzünden doktora bile gitmiyo.Aferim mi deseydik hayret bişey ya.
Onun gözünden bakmam ona bişey katmaz, katıyo olsa o öncelikle kendini değiştirebilirdi ve mutsuz olmazdı zaten.Buraya insanlar başkalarının gözünden bakabilmek için konu açıyolar.Bilmem anlatabildim mi.
Ya pardonda yarası olan gocunur. O lafı senin için değil gördükleri kişilere yazdı. Ne bu üstüne alınma çabası ? Siz istediğiniz lafı edin zan altında bırakın ama karşı taraf size laf atınca ne curret ? Dimi. Hepinizi cidden Allah a havale ediyorum.Sen ne demek istiyorsun ya şimdi okumaya giden neler yapan kızlar filan. Biz burada sana hayatına yön vermen gerektiğini söylüyoruz.Kötü bir şey mi dedik ?Burada yazılanlara saygı duymuyorsan sen yazmayacaksın. İnsanları zan altında bırakıyorsun ne çirkin ithamlar bunlar ya.
Sen onun ağzından mı cevap veriyorsun nedir yani ben sana söylemedim sana ne oluyor kardeşim.Ya pardonda yarası olan gocunur. O lafı senin için değil gördükleri kişilere yazdı. Ne bu üstüne alınma çabası ? Siz istediğiniz lafı edin zan altında bırakın ama karşı taraf size laf atınca ne curret ? Dimi. Hepinizi cidden Allah a havale ediyorum.
Burda kime söylediğin önemli değil. Evet onun ağzından cevap veriyorum böylelerine tahammülüm yok çünkü. Kız siz hepten üstüne gidin diye değil içini rahatlatmak, dertleşiceği birisi olmadığı için yazdı. Şimdi kötü yorumlarını kendine sakla ve boşuna kendini yorup buraya yorum yazma.Sen onun ağzından mı cevap veriyorsun nedir yani ben sana söylemedim sana ne oluyor kardeşim.
evet avukatiyim. sizin gibi milleti yerden yere vurup yok ezilmiş yok köylü diye benzetmeler yapılan herkesin avukatiyim ne hak ya ne curret. Belki de gerçekten köylü ne alaka yani! Ezilmiş köylü tripleri imiş laflara bak. Eğer akıl vericekseniz de kimseyi asagilamadan verin. Siz eşinizle kavga ettiğinizde kafanızi işe verin oraya verin buraya verin vs. Ama bazı konular ya da durumlar olur kafanı başka hiç bir yere veremezsin. Belli ki buraya yazma amacı da kolundan tutun doktora götürün diye değil. Biraz da duygusalligi uclarda yaşayan bir arkadaş belli ki. 2 3 insan iyi birsey söyler de moral bulurum diye yazmış belli ki? Bomboş bir hayatın var ne demek? Oysa hepimizin ne kadar da dolu hayatları var ki burda sen ben o bu saatlerce birilerinin dertlerini okuyup elimizden geldiğince yerin dibine sokuyoruz. Lise bile okumamış da bomboş bir hayatı varmış köylü masum tripleri imiş. Efendim siz ne kadar dolu bir hayat yaşıyorsunuz, en iyi universitelerde yüksek lisansini tamamlamış, erkek arkadaşı ya da eşi ile kavga ettiğinde hiç kafaya takmiyorsunuz, şehirde yaşıyorsunuz, hayatınızın kötü yonlerini bir yorum ile degistiriyorsunuz. Tebrikler.
Böylelerine tahammülü yokmuşmuş. Bak sen. Sen çok kötü bir avukatsın söyleyeyim. Çünkü ben muhalefet olmadım arkadaşa. Eğer kendisi için bir şeyler yapmazsa buradaki yorumları okuyarak içi rahatlamaz. Hayatına yön vermesi gerektiğini söylemek olumsuz bir şey değil savunmaya geçmene gerek yokBurda kime söylediğin önemli değil. Evet onun ağzından cevap veriyorum böylelerine tahammülüm yok çünkü. Kız siz hepten üstüne gidin diye değil içini rahatlatmak, dertleşiceği birisi olmadığı için yazdı. Şimdi kötü yorumlarını kendine sakla ve boşuna kendini yorup buraya yorum yazma.
Farkindaysaniz ilk mesajimda amacimin kimseyi kırmak olmadığını söylemiştim. Ne güzel 'çok dolu' bir hayatınız var okuyorsunuz evlisiniz ikinci üniversite okuyorsunuz. Bunu bir tek siz yapıyorsunuz. Tebrikler. Eşiniz de kenar süsü değildir umarım. Hiç bişey için uzulmemeye vaktinizin olmaması da çok güzel. 'Gamsızlık' diye bir kelime vardır bilirsiniz mutlaka sonuçta hem iki üniversite okuyorsunuz hem yüksek lisans hem evlisiniz. Neyse hayırlı aksamlar.Evet aynen canım bi yandan yüksek lisans yapıyorum bi yandan ikinci ünvmi bitiriyorum bi yandan da çalışıyorum ve bi yandan da evliyim sanırım yetetince dolu bi hayatım var arkadaşlarımla görüşmek için bile iki hafta önceden ayarlamam gerekiyor.Bunun yanında da eşimle ilgili sorunları düşünüp kahrolmaya vaktim olmuyor maalesef.
Benim bi adam için bu hallere giren evde koca bekleyen kadınlara saygım yok üzgünüm.Ha ayrıca da biraz saygılı olmayı öğrenin, kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil.Benim gibi düşünen de onca insan var.
Farkindaysaniz ilk mesajimda amacimin kimseyi kırmak olmadığını söylemiştim. Ne güzel 'çok dolu' bir hayatınız var okuyorsunuz evlisiniz ikinci üniversite okuyorsunuz. Bunu bir tek siz yapıyorsunuz. Tebrikler. Eşiniz de kenar süsü değildir umarım. Hiç bişey için uzulmemeye vaktinizin olmaması da çok güzel. 'Gamsızlık' diye bir kelime vardır bilirsiniz mutlaka sonuçta hem iki üniversite okuyorsunuz hem yüksek lisans hem evlisiniz. Neyse hayırlı aksamlar.
Niye bu kadar alındın ki. Kendini öyle mi görüyorsun. ? Yarası olan gocunur.Sen ne demek istiyorsun ya şimdi okumaya giden neler yapan kızlar filan. Biz burada sana hayatına yön vermen gerektiğini söylüyoruz.Kötü bir şey mi dedik ?Burada yazılanlara saygı duymuyorsan sen yazmayacaksın. İnsanları zan altında bırakıyorsun ne çirkin ithamlar bunlar ya.
Saol tesekkur ederim canım.Bak simdi hanim hanimcik olmak baska birsey ki sennoylesin ama sana biri birsey yaptiginda usuluylen cevabini ver hasta olursun olmussunda kimseyi memnun edemezsin tam anlamiyla sen kaldirabiliyorsan baskalarinda kaldirir buna gore davran cok mutevazi bir insan olabilirsin ama enayi yerine koydurma kendini insanlardan kacma iletisime gec mutlaka odan hayatin olmasin hastaligin artar biraz rahat ol 3 yilini vermis olmanin artik bir getirisi yok uzulme herseyin hayirlisi biraz uzulur toparlanirsin odaklanman gereken sey kendi sagligin baskalarinin mutltulugu degil ve sana su kadar soylim kimseye gereginden fazla tahammul gosterme Allah cc sifa nasip etsin ddgerini bilen insanlarla karsilastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?