Yaşadıklarım kalbime vurdu. Ve ben artik bittim.

Sende kötü bi yön vericisin o halde senin gibi düşünen insancıklar zaten yeterince çok etrafında bide sen kalabalık yapma bence

10 parmakta 10 marifet bir sizi tanıdım. Kusursuz bir insansiniz gerçekten hiç dert etmezsiniz hiç bir şeyi. Okuyabildiginiz kadar Ünv. okuyacaksiniz. Çeşit çeşit yemek yapıyorsunuz. Aman Allahım. Kusursuzluk böyle birşey.

Hiç birşey senden değerli kıymetlideğil.. Şuan bunu anlayamazsın belki ama geç olmadan anlarsan iyi olacak..Kim için ne uğruna.. kendini toparla şapkanı önününe al ..

Bayıldım. Tebrik ederim.

Niye bu kadar alındın ki. Kendini öyle mi görüyorsun. ? Yarası olan gocunur.
Kızım aklını başına al. Sen kimsin ki benim özel hayatım hakkında yorumda bulunuyorsun bak benden küçüksün birazcık saygılı ol. Bu yaşınızda kullandığınız hitaba bakın bir önce sonra aşk meşk işlerini halledersiniz.

Aah ah sana ne denir bilemedim.Ben kusursuzum demedim.Anlayamadığını biliyorum da dene bari hiç olmazsa.Burda anlatılan şey şu ki yarın bigün allah korusun kocam beni terk etse, aileme bişey olsa kendi başımın çaresine bakarım bu hayatta çok şükür sırtım yere gelmez kolay kolay.Hayatımın merkezi kocam değil, işim gücüm bi eğitim hayatım ve kariyerim var anlatabildim mi.Biri kötü olsa diğeri elbet iyi olur ve bu hayatta dibe batmamı engeller.Önemli olan da budur.Maalesef çok yönlülük senin anlayabileceğin bişey değil.

Kim bütün hayatını evde geçirip sevgili yolu gözlese bu hale gelir çok normal.Önemli olan güçlü bi kadın olabilmek bu hayatta.Hele bu ülkede.

sen kimsin ki kızın özel hayatı hakkında böyle konusabiliyosun ? Birşeyi demeden önce kendi dediklerine bak. Burda biz yaş yarıştırmıyoruz yaşın büyük olabilir ama ne yazık ki o olgunluğa ulaşamamışsın

Sende kötü bi yön vericisin o halde senin gibi düşünen insancıklar zaten yeterince çok etrafında bide sen kalabalık yapma bence
Ne haliniz varsa görün o zaman buraya da yazmayın tavsiye alacağız diye bu saygısız üslubunuzla. Ayrıca parsel parsel satın aldın herhalde buraları kalabalık etme filan :)

Ha sen eleştirilmek istemiyorsun hıı.konu açınca herkes düşüncesini yazar ama alınacak bir şey yok. Ayrıca ergen gibi kolluk kuvvetliyle dolanman hoş değil. Kendi cevabını kndin ver ki hayatta her zaman buradaki arkadaşını bulamazsın.

Asil sen kimsin ki bana boyle saygısız ca konuşabiliyorsun. Ortaya bisey yazdım. Üstüne alındın. Sen yapmiyorsan sanane ! Senin saygın olsaydı boyle kızım li mızım la başlamazdın. Boşversene. Akil yasta değil baştadır.

Ne haliniz varsa görün o zaman buraya da yazmayın tavsiye alacağız diye bu saygısız üslubunuzla. Ayrıca parsel parsel satın aldın herhalde buraları kalabalık etme filan :)
Anlamanı beklemiyodum açıkcası. Buraları kalabalık etme diye birşey demedim. Sen saygılı olda karşından öyle saygı bekle bence yaşın büyük diye hep karşıdan saygı bekleme. Bak buda benden sana bi yön verme olsun :)

Bak şimdi olgunluğa ulaşamamışım ne yapsam ki gidip biraz millete hakaret edeyim sizin gibi olgunluğa ulaşmış olurum. :) :)

Ben arkadaşıma sığınmıyorum. Bi dakka ya sığınabilirim. Kime ne ki ? Arkadaşım değil mi . İstemeyen yazmaz. Zorunda değil. Sende değilsin.

Bak şimdi olgunluğa ulaşamamışım ne yapsam ki gidip biraz millete hakaret edeyim sizin gibi olgunluğa ulaşmış olurum. :) :)
Ne halin varsa görün. Okumak için gittiğin okulunda öğrenirsin.

Yarası olan gocunur diye laf sokuyorsun bir de gelmiş sen saygılı ol diyorsun. Ben bu forumda herkese saygılıyım canım yeter ki genellemelerle insanları zan altında bırakmasınlar ve düzgün bir üslup kullansınlar ki birçok insan da öyledir çok terbiyesizsiniz gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…