- 6 Ağustos 2015
- 85
- 10
- 3
Sende kötü bi yön vericisin o haldeBöylelerine tahammülü yokmuşmuş. Bak sen. Sen çok kötü bir avukatsın söyleyeyim. Çünkü ben muhalefet olmadım arkadaşa. Eğer kendisi için bir şeyler yapmazsa buradaki yorumları okuyarak içi rahatlamaz. Hayatına yön vermesi gerektiğini söylemek olumsuz bir şey değil savunmaya geçmene gerek yok
10 parmakta 10 marifet bir sizi tanıdım. Kusursuz bir insansiniz gerçekten hiç dert etmezsiniz hiç bir şeyi. Okuyabildiginiz kadar Ünv. okuyacaksiniz. Çeşit çeşit yemek yapıyorsunuz. Aman Allahım. Kusursuzluk böyle birşey.Hahaha sanane yahu kocamdan.Nedir bu çekememezlik arkadaş.Korkma kenar süsü değil kocam, konu sahibi arkadaşın sandığı gibi ünvmi başka şehirde okuyup ahlaksızca eylemlere bulaşmadım ve yumurta kırmayı da biliyorum.Hatta baya her çeşit yemek de yapıyorum üzgünüm moralin bozulcak ama
Bayıldım. Tebrik ederim.10 parmakta 10 marifet bir sizi tanıdım. Kusursuz bir insansiniz gerçekten hiç dert etmezsiniz hiç bir şeyi. Okuyabildiginiz kadar Ünv. okuyacaksiniz. Çeşit çeşit yemek yapıyorsunuz. Aman Allahım. Kusursuzluk böyle birşey.
Kızım aklını başına al. Sen kimsin ki benim özel hayatım hakkında yorumda bulunuyorsun bak benden küçüksün birazcık saygılı ol. Bu yaşınızda kullandığınız hitaba bakın bir önce sonra aşk meşk işlerini halledersiniz.Niye bu kadar alındın ki. Kendini öyle mi görüyorsun. ? Yarası olan gocunur.
10 parmakta 10 marifet bir sizi tanıdım. Kusursuz bir insansiniz gerçekten hiç dert etmezsiniz hiç bir şeyi. Okuyabildiginiz kadar Ünv. okuyacaksiniz. Çeşit çeşit yemek yapıyorsunuz. Aman Allahım. Kusursuzluk böyle birşey.
sen kimsin ki kızın özel hayatı hakkında böyle konusabiliyosun ? Birşeyi demeden önce kendi dediklerine bak. Burda biz yaş yarıştırmıyoruz yaşın büyük olabilir ama ne yazık ki o olgunluğa ulaşamamışsınKızım aklını başına al. Sen kimsin ki benim özel hayatım hakkında yorumda bulunuyorsun bak benden küçüksün birazcık saygılı ol. Bu yaşınızda kullandığınız hitaba bakın bir önce sonra aşk meşk işlerini halledersiniz.
Ne haliniz varsa görün o zaman buraya da yazmayın tavsiye alacağız diye bu saygısız üslubunuzla. Ayrıca parsel parsel satın aldın herhalde buraları kalabalık etme filan :)
Sende kötü bi yön vericisin o haldesenin gibi düşünen insancıklar zaten yeterince çok etrafında bide sen kalabalık yapma bence
Asil sen kimsin ki bana boyle saygısız ca konuşabiliyorsun. Ortaya bisey yazdım. Üstüne alındın. Sen yapmiyorsan sanane ! Senin saygın olsaydı boyle kızım li mızım la başlamazdın. Boşversene. Akil yasta değil baştadır.Kızım aklını başına al. Sen kimsin ki benim özel hayatım hakkında yorumda bulunuyorsun bak benden küçüksün birazcık saygılı ol. Bu yaşınızda kullandığınız hitaba bakın bir önce sonra aşk meşk işlerini halledersiniz.
Anlamanı beklemiyodum açıkcası. Buraları kalabalık etme diye birşey demedim. Sen saygılı olda karşından öyle saygı bekle bence yaşın büyük diye hep karşıdan saygı bekleme. Bak buda benden sana bi yön verme olsun :)Ne haliniz varsa görün o zaman buraya da yazmayın tavsiye alacağız diye bu saygısız üslubunuzla. Ayrıca parsel parsel satın aldın herhalde buraları kalabalık etme filan :)
Bak şimdi olgunluğa ulaşamamışım ne yapsam ki gidip biraz millete hakaret edeyim sizin gibi olgunluğa ulaşmış olurum. :) :)sen kimsin ki kızın özel hayatı hakkında böyle konusabiliyosun ? Birşeyi demeden önce kendi dediklerine bak. Burda biz yaş yarıştırmıyoruz yaşın büyük olabilir ama ne yazık ki o olgunluğa ulaşamamışsın
Ben arkadaşıma sığınmıyorum. Bi dakka ya sığınabilirim. Kime ne ki ? Arkadaşım değil mi . İstemeyen yazmaz. Zorunda değil. Sende değilsin.Ha sen eleştirilmek istemiyorsun hıı.konu açınca herkes düşüncesini yazar ama alınacak bir şey yok. Ayrıca ergen gibi kolluk kuvvetliyle dolanman hoş değil. Kendi cevabını kndin ver ki hayatta her zaman buradaki arkadaşını bulamazsın.
Önce merhameti öğren sonra istediğin alanla ilgilenebilirsinBak şimdi olgunluğa ulaşamamışım ne yapsam ki gidip biraz millete hakaret edeyim sizin gibi olgunluğa ulaşmış olurum. :) :)
Ben arkadaşıma sığınmıyorum. Bi dakka ya sığınabilirim. Kime ne ki ? Arkadaşım değil mi . İstemeyen yazmaz. Zorunda değil. Sende değilsin.
Bak şimdi olgunluğa ulaşamamışım ne yapsam ki gidip biraz millete hakaret edeyim sizin gibi olgunluğa ulaşmış olurum. :) :)
Ne halin varsa görün. Okumak için gittiğin okulunda öğrenirsin.Bak şimdi olgunluğa ulaşamamışım ne yapsam ki gidip biraz millete hakaret edeyim sizin gibi olgunluğa ulaşmış olurum. :) :)
Keyfim yerine geldi sayende.Özgüven tavan mı yaptı:) oh oh be ala :)
Yarası olan gocunur diye laf sokuyorsun bir de gelmiş sen saygılı ol diyorsun. Ben bu forumda herkese saygılıyım canım yeter ki genellemelerle insanları zan altında bırakmasınlar ve düzgün bir üslup kullansınlar ki birçok insan da öyledir çok terbiyesizsiniz gerçekten.Asil sen kimsin ki bana boyle saygısız ca konuşabiliyorsun. Ortaya bisey yazdım. Üstüne alındın. Sen yapmiyorsan sanane ! Senin saygın olsaydı boyle kızım li mızım la başlamazdın. Boşversene. Akil yasta değil baştadır.
Keyfim yerine geldi sayende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?