- 14 Şubat 2018
- 818
- 585
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Evet yaşadı hatta Hatay’da deprem olduğunda yurttan çıkmışlar çadırda kalmaya başlamışlarDepremi yaşadı mı depremden sonra o bölgede bulundu mu?
Hayır ben demedim Aliye bir şeyYani gerek var mıydı bu kadar şeye ? Belli ki psikolojisi bozuk üzerine gideceğinize köşenize çekilip hayatınıza devam etseydiniz. Olacağı varsa olurdu. Bu kadar üstelemek doğru gelmedi. Yazık çocukluk arkadaşlıklarından olmuşlar.
Ben kimseyi araya sokmadım kiOrtalığı karıştırmışsın.
Adam demek ki artık kimseyi çekmek istemiyor yalnoz kalmak istiyor.
Arkadasını niye araya sokuyorsun ki.
Birşey diyeceksin kendisine söyle.
O zaman psikolojisinin bozulması çok normal bide üstünde siz yakın arkadaşından etmişsiniz onu oysaki anlayış göstermeniz lazımdı. Bırakın kendini toplasın araya birileri sokup adamı iyice zor durumda bırakmayınEvet yaşadı hatta Hatay’da deprem olduğunda yurttan çıkmışlar çadırda kalmaya başlamışlar
Çocukluğundan beri dengesiz davranışları varmışAli de en yakin arkadaşının arkasından üzülecek biri olmadığını düşünüyor demek.
Haklısınız ben de zor günler geçiriyorum ondan patladımAli niye size tripli orasını hiç anlamadım.
Yalnız belirtmeden geçemeyeceğim, ben arkadaşlarımla falan çıktığımda gece beni ara diyen flörtü/sevgiliyi ben aramam.
Eğlenmişim yorulmuşum kafamı yeniden açamam yani.
Üstelik öfke patlamalarının arasında kaldım demişsiniz ama ilk öfke patlamasını da siz göstermişsiniz. Hatay'da deprem oldu, belli ki yaşamış bunu. Belki kim bilir neler neler oldu.
Bilemiyorum, şımarık geldiniz bana. Sizi haklı bulamadım. O psikolojideki biri benden pat diye ayrılsa dahi üzülürüm ama suclayamam.
Teşekkür ederim öyle yapacağımO zaman psikolojisinin bozulması çok normal bide üstünde siz yakın arkadaşından etmişsiniz onu oysaki anlayış göstermeniz lazımdı. Bırakın kendini toplasın araya birileri sokup adamı iyice zor durumda bırakmayın
Olabilir elbette, yalnız lütfen şunu düşünün siz kişisel veyahut ailevi bir sorun yaşıyor üzülüyorsunuz. Erkek arkadaşınız faciaya şahit oldu.Haklısınız ben de zor günler geçiriyorum ondan patladım
Normalde ben de öyle düşünürdüm ama sevgili kişisinin yaşadığı şeyler normal değil :/İki herif bir olmuş dalga geçmişler resmen.
Teşekkür ederim peki her şey düzelir mi sizceOlabilir elbette, yalnız lütfen şunu düşünün siz kişisel veyahut ailevi bir sorun yaşıyor üzülüyorsunuz. Erkek arkadaşınız faciaya şahit oldu.
Muhtemelen o da en yakın arkadaşı ve sevgilisi tarafından anlaşılmadığını düşünüyordur. Üzgünüm.
Benimle mi ?İki herif bir olmuş dalga geçmişler resmen.
Aman neyse ne boşver artık.Ben kimseyi araya sokmadım ki
Ali aradı beni ne oluyor diye
O anlatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?