Yaşadıklarıma anlam veremiyorum

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
818
585
103
29
Yaklaşık Eylül ayından beri hayatımda olan biri var.İlk başta peşimden çok koşmuştu ama ben yüz vermemiştim.Sonra kendisine güvendim,inandım
Polis özel harekat kendisi.Hataya göreve gidecekti gitmeden 2 gün önce buluştuk konuştuk her şey çok güzeldi
Bu ayın başında bambaşka biri olarak döndü.İyi değil ve sürekli öfke patlamaları yaşıyor
Bir gece onu aramıştım az konuştuk dışardayım eve gidince arayacağım dedi.Telefonumu sesliye alıp uyudum ama aramadı.Ve bunu bana ilk kez yapışı değildi döndükten sonra…
Sabah onu aradım ve patladım çok ağır şeyler söyledim.Zor zamanımda yanımda olmayacaksan ne işin var hayatımda dedim telefonu yüzüne kapattım.Beni geri aradı açmadım.Baktım beni engellemiş aramalarda…
Sonra en yakın arkadaşı Ali beni aradı ne oluyor diye.Dün gece arkadaş grubu ile okeydeymiş.İzinli olduğunu ve Fatih’le ve Ali ile olduğunu biliyordum.Ben de dayanamadım ağlamaya başladım.Döndükten sonra çok değiştiğini ve beni çok üzdüğünü Aliye anlattım.Merak etme akşam ben ona çıkarım her şeyi konuşurum dedi.
Bu arada Ali ile çocukluktan beri arkadaşlar ve aynı apartmanda üst üste oturuyorlar.
O gece Alinin anlattığına göre şunlar olmuş
Neyin var oğlum diye başlamış Ali
İyi değilim kimseyi istemiyorum rahat bırakın demiş benşmki
Ali de onun bağırmasına sinirlenmiş bağırmadan konuş benimle demiş tartışmışlar
Benimki dışarı çıkarken ensesinden tutmuş geri çekmiş ben çıkarım diye
Apartmandan komşular hep dışarı çıkmış Ali onlara da bağırmış girin lan içeri diye
Evine gittiğinde duvara yumruk atmış elini incitmiş
Bunlar bana arkadaşı Alinin anlattıkları
Sevdiğim çocukla hiç konuşmadım çünkü beni engellemişti
Ali bana böyle biri için üzülüyorsan sana da bir şey diyemem dedi
Ve o günden sonra o da bana tavırlı
Öyle üzgünüm ki…
Öfke patlamaları arasında kaldım hiçbir suçum yokken ne yapmalıyım kızlar
Lütfen yardım edin…

Hayır ben demedim Aliye bir şey
Ali beni aradı ne oluyor diye
O araya soktu arkadaşını

Evet yaşadı hatta Hatay’da deprem olduğunda yurttan çıkmışlar çadırda kalmaya başlamışlar
O zaman psikolojisinin bozulması çok normal bide üstünde siz yakın arkadaşından etmişsiniz onu oysaki anlayış göstermeniz lazımdı. Bırakın kendini toplasın araya birileri sokup adamı iyice zor durumda bırakmayın

Ali niye size tripli orasını hiç anlamadım.

Yalnız belirtmeden geçemeyeceğim, ben arkadaşlarımla falan çıktığımda gece beni ara diyen flörtü/sevgiliyi ben aramam.
Eğlenmişim yorulmuşum kafamı yeniden açamam yani.

Üstelik öfke patlamalarının arasında kaldım demişsiniz ama ilk öfke patlamasını da siz göstermişsiniz. Hatay'da deprem oldu, belli ki yaşamış bunu. Belki kim bilir neler neler oldu.

Bilemiyorum, şımarık geldiniz bana. Sizi haklı bulamadım. O psikolojideki biri benden pat diye ayrılsa dahi üzülürüm ama suclayamam.

Haklısınız ben de zor günler geçiriyorum ondan patladım

Haklısınız ben de zor günler geçiriyorum ondan patladım
Olabilir elbette, yalnız lütfen şunu düşünün siz kişisel veyahut ailevi bir sorun yaşıyor üzülüyorsunuz. Erkek arkadaşınız faciaya şahit oldu.

Muhtemelen o da en yakın arkadaşı ve sevgilisi tarafından anlaşılmadığını düşünüyordur. Üzgünüm.

Teşekkür ederim peki her şey düzelir mi sizce

Deprem sebebiyle travma yaşıyor olabilir, bu çeşit öfke nöbetleri sebepsiz değildir. Bunun farkına kendisi varacak ve iyileşmeyi seçecek başka yolu yok gibi gözüküyor.

Çünkü iyileşmek için sizi seçmemiş, yalnız kalmayı seçmiş ama sakin durursaniz kendisini anlayacaginizi hissederse açılabilir size yakinlasabilir siz sadece kurtarici görevi üstlenmeyin, alma verme dengesi altüst olur ve toksik bir hal alır ilişkiniz. Onu kendi haline bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…