- 13 Mayıs 2017
- 1.665
- 7.388
- 158
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Yani Ali ile olan durum yangına körükle gitmek olmuş. Size tavsiyem -belki visenyanin dediği gibi dalga geçme durumu da olabilir- insanlığınızı üzmeyin. Özrünüzü dileyin kenara çekilin.Teşekkür ederim peki her şey düzelir mi sizce
Dönüş sonrası -sürekli- öfke patlamasının altında baska seyler yatıyor olabilir. Deprem hepimizi etkiler ama sevgili dediğimiz insan bu anlarda var. Sakinleşmek, huzur, bir şeyler paylaşmak belkide öfkeyi susturmak icin ses duymak.. vs vs ama adam hiçbirini istemiyor. Problem kendi aralarında.Normalde ben de öyle düşünürdüm ama sevgili kişisinin yaşadığı şeyler normal değil :/
Evet bana inandırıcı gelmedi.Benimle mi ?
Şaka değildi çünkü Ali acildeyken elinin resmini çekip attıDönüş sonrası -sürekli- öfke patlamasının altında baska söyler yatıyor olabilir. Deprem hepimizi etkiler ama sevgili dediğimiz insan bu anlarda var. Sakinleşmek, huzur, bir şeyler paylaşmak belkide öfkeyi susturmak icin ses duymak.. vs vs ama adam hiçbirini istemiyor. Problem kendi aralarında.
Ve iki arkadasın arasında geçen şeylerin anlatılması çok gereksiz. Sanki böyle böyle diyelim de inansın der gibi anlatılmış.
İnternetten bulmuş olabilirler mi? Veya bir arkadaş vs? Biz bazen kadınlar yemlemek için serum fotoğrafları atarız birbirimize öyle düşünün.Şaka değildi çünkü Ali acildeyken elinin resmini çekip attı
Kendi aralarında problem vardı ama ben de tuzu biberi oldum
Hayır yanında Fatih ile çekilmiş bir fotoğraftıİnternetten bulmuş olabilirler mi? Veya bir arkadaş vs? Biz bazen kadınlar yemlemek için serum fotoğrafları atarız birbirimize öyle düşünün.
Teşekkür ederim psikiyatriye gitmek mesleğine zarar veriyormuş sanırım bilmiyorumYani deprem sebebiyle travma yaşıyorsa, çıkıp adam gibi söyleseydi keşke. Travma yaşıyorsa sakinleşmeye çalışır, olmuyorsa da destek almaya gitmeliydi. Onun yerine madem seni itmiş konu sahibesi, destek için yanında istememiş bırak gitsin ne hali varsa görsün.
Teşekkür ederim ben de onu ilk kez bağırırken gördüm ve ben de korktum açıkçasıZor zamanımda yanımda olmayacaksan ne işin var hayatımda demekle hata etmişsiniz. Çünkü belli ki onun da zor zamanı ve herkes bununla farklı şekilde başa çıkar. Siz ilgi istersiniz o yalnız kalmak ister belki. Aramızda geçenleri de 3.kişiye arkadaşı bile olsa anlatmam ki olaylar dallanıp budaklanmasın.
Buraya kadar halledilebilirdi belki ama sorun onun öfke patlamaları... Beni korkutur böyle insanlar,patlamaya hazır bir bomba gibi dolanan bir insanla yapamam, huzur bulamam.
Bu adamda sizi ceken ne var. Bu uniformalar hep boyle serefli durmuyor haberiniz olsun bu ofke patlamalarina kurban gitmeyin. Hep derimki disarda cok guzel adamlar var. Cok sakin. Herseyi konusabilicegin.gel hayatim bir kahve icmeye gidelim dediginde olur ya banada iyi gelir diyebilen gel hayatim bir hava alalim dediginde olur diyen.hani anlatmak istedigim anlasabilicegin sessiz sakin adamlarda var goruyorum arkadaslarimdan akrabalarimdan.niye hep acaba streslimi gelecek acaba neye kizacak acaba ne oldu diyen bir adami zorla secmek istyosun.kanser olursun.bile ibile niye zora atliyayim ya. Diger sansli kizlardan neyin eksik.ben evlendim.hata benimki.ama benimki tanidigimda bu meslekte degildi sonradan girdi parasizliktan.bes senem duzeltmekle gecti.son iki senedir iyi. İyi edene kadar omrum bitti hayatimin anasi agladi. Ben tavsiye etmiyorum.simdi elestiriye gelirler. Elestirenlerde ya yeni evlenmistir ilerleyen zamanlarda gorecekler gunlerini. Yada evleneceklerdir hersey tozpembedir. Bunlarin gencligide yaslisida hep sorunlu valla. Bide dipnot evlenene kadar genel olarak ailelerine destek cikiyorlar. Evlendikten sonra uzaga gifince bunlar ailelerin gozunde hint kumasi oluyorm surekli gelip kalma istekleri para gonder istekleride bitmiyor. Git ayni sehirde duzgun gerekirse asgari ucretli birini bul ama insan gibi yasa derim.ailendende uzaga gitmemis olursunYaklaşık Eylül ayından beri hayatımda olan biri var.İlk başta peşimden çok koşmuştu ama ben yüz vermemiştim.Sonra kendisine güvendim,inandım
Polis özel harekat kendisi.Hataya göreve gidecekti gitmeden 2 gün önce buluştuk konuştuk her şey çok güzeldi
Bu ayın başında bambaşka biri olarak döndü.İyi değil ve sürekli öfke patlamaları yaşıyor
Bir gece onu aramıştım az konuştuk dışardayım eve gidince arayacağım dedi.Telefonumu sesliye alıp uyudum ama aramadı.Ve bunu bana ilk kez yapışı değildi döndükten sonra…
Sabah onu aradım ve patladım çok ağır şeyler söyledim.Zor zamanımda yanımda olmayacaksan ne işin var hayatımda dedim telefonu yüzüne kapattım.Beni geri aradı açmadım.Baktım beni engellemiş aramalarda…
Sonra en yakın arkadaşı Ali beni aradı ne oluyor diye.Dün gece arkadaş grubu ile okeydeymiş.İzinli olduğunu ve Fatih’le ve Ali ile olduğunu biliyordum.Ben de dayanamadım ağlamaya başladım.Döndükten sonra çok değiştiğini ve beni çok üzdüğünü Aliye anlattım.Merak etme akşam ben ona çıkarım her şeyi konuşurum dedi.
Bu arada Ali ile çocukluktan beri arkadaşlar ve aynı apartmanda üst üste oturuyorlar.
O gece Alinin anlattığına göre şunlar olmuş
Neyin var oğlum diye başlamış Ali
İyi değilim kimseyi istemiyorum rahat bırakın demiş benşmki
Ali de onun bağırmasına sinirlenmiş bağırmadan konuş benimle demiş tartışmışlar
Benimki dışarı çıkarken ensesinden tutmuş geri çekmiş ben çıkarım diye
Apartmandan komşular hep dışarı çıkmış Ali onlara da bağırmış girin lan içeri diye
Evine gittiğinde duvara yumruk atmış elini incitmiş
Bunlar bana arkadaşı Alinin anlattıkları
Sevdiğim çocukla hiç konuşmadım çünkü beni engellemişti
Ali bana böyle biri için üzülüyorsan sana da bir şey diyemem dedi
Ve o günden sonra o da bana tavırlı
Öyle üzgünüm ki…
Öfke patlamaları arasında kaldım hiçbir suçum yokken ne yapmalıyım kızlar
Lütfen yardım edin…
Böyle bir durumda fotoğraf çekmek neden? Hala inandırıcı gelmiyor. Özelliklede iki erkeğin kavgasının anlatılması. Erkekler böyle şeyleri anlatmaz dile getirmez.Hayır yanında Fatih ile çekilmiş bir fotoğraftı
Resim gerçekti hatta diğer bütün arkadaşlarımız geçmiş olsun diye yazdı
Dalga geçeceklerse açıkça hayatımızdan çıkış gidebilirsin diyebilirlerdi
Kaç aydır arkadaşız ve Alinin bana çok yardımı dokundu her konuda
Gerçekten mi böyle mi olacak?Bu adamda sizi ceken ne var. Bu uniformalar hep boyle serefli durmuyor haberiniz olsun bu ofke patlamalarina kurban gitmeyin. Hep derimki disarda cok guzel adamlar var. Cok sakin. Herseyi konusabilicegin.gel hayatim bir kahve icmeye gidelim dediginde olur ya banada iyi gelir diyebilen gel hayatim bir hava alalim dediginde olur diyen.hani anlatmak istedigim anlasabilicegin sessiz sakin adamlarda var goruyorum arkadaslarimdan akrabalarimdan.niye hep acaba streslimi gelecek acaba neye kizacak acaba ne oldu diyen bir adami zorla secmek istyosun.kanser olursun.bile ibile niye zora atliyayim ya. Diger sansli kizlardan neyin eksik.ben evlendim.hata benimki.ama benimki tanidigimda bu meslekte degildi sonradan girdi parasizliktan.bes senem duzeltmekle gecti.son iki senedir iyi. İyi edene kadar omrum bitti hayatimin anasi agladi. Ben tavsiye etmiyorum.simdi elestiriye gelirler. Elestirenlerde ya yeni evlenmistir ilerleyen zamanlarda gorecekler gunlerini. Yada evleneceklerdir hersey tozpembedir. Bunlarin gencligide yaslisida hep sorunlu valla. Bide dipnot evlenene kadar genel olarak ailelerine destek cikiyorlar. Evlendikten sonra uzaga gifince bunlar ailelerin gozunde hint kumasi oluyorm surekli gelip kalma istekleri para gonder istekleride bitmiyor. Git ayni sehirde duzgun gerekirse asgari ucretli birini bul ama insan gibi yasa derim.ailendende uzaga gitmemis olursun
Son cümlenizde o kadar haklısınız ki…Böyle bir durumda fotoğraf çekmek neden? Hala inandırıcı gelmiyor. Özelliklede iki erkeğin kavgasının anlatılması. Erkekler böyle şeyleri anlatmaz dile getirmez.
Her neyse, ben bu tarz öfke patlamaları ıvırları zıvırları inanmıyorum. Depremin etkilediğinide düşünmüyorum. Açık açık kendi hastalığını ifşa etmiş. Deprem bölgesinden gelip size koşa koşa sarılıp iyi hissetmeyi düşünmeyen bir adam var karşınızda.
Uğraşmazdım ben. Arkadasıylada fazla konuşup muhatap olmayın hayalet olun simdilik ulaşacağı varsa ulaşır, konuşacağı varsa konuşur siz yazmayın.Son cümlenizde o kadar haklısınız ki…
Siz olsaydınız ne yapardınız
Size o kadar katılıyorum ki şu üniforma aşkını bırakın güçlü olun yaşınız kurtarıyorsa çalışın kendiniz olun . Bu gruplar ( Asker , Polis ) öfke problemi yaşıyorlar ve çoğu gerçekten psikolojik sorunlu bırak üzerine düşme sende bence ilerde daha çok üzülürsünBu adamda sizi ceken ne var. Bu uniformalar hep boyle serefli durmuyor haberiniz olsun bu ofke patlamalarina kurban gitmeyin. Hep derimki disarda cok guzel adamlar var. Cok sakin. Herseyi konusabilicegin.gel hayatim bir kahve icmeye gidelim dediginde olur ya banada iyi gelir diyebilen gel hayatim bir hava alalim dediginde olur diyen.hani anlatmak istedigim anlasabilicegin sessiz sakin adamlarda var goruyorum arkadaslarimdan akrabalarimdan.niye hep acaba streslimi gelecek acaba neye kizacak acaba ne oldu diyen bir adami zorla secmek istyosun.kanser olursun.bile ibile niye zora atliyayim ya. Diger sansli kizlardan neyin eksik.ben evlendim.hata benimki.ama benimki tanidigimda bu meslekte degildi sonradan girdi parasizliktan.bes senem duzeltmekle gecti.son iki senedir iyi. İyi edene kadar omrum bitti hayatimin anasi agladi. Ben tavsiye etmiyorum.simdi elestiriye gelirler. Elestirenlerde ya yeni evlenmistir ilerleyen zamanlarda gorecekler gunlerini. Yada evleneceklerdir hersey tozpembedir. Bunlarin gencligide yaslisida hep sorunlu valla. Bide dipnot evlenene kadar genel olarak ailelerine destek cikiyorlar. Evlendikten sonra uzaga gifince bunlar ailelerin gozunde hint kumasi oluyorm surekli gelip kalma istekleri para gonder istekleride bitmiyor. Git ayni sehirde duzgun gerekirse asgari ucretli birini bul ama insan gibi yasa derim.ailendende uzaga gitmemis olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?