Yaşadıklarıma ben bile inanamıyorum..

bayandipali

edirneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
939
987
18
35
..........................................................................

Son düzenleme:
Ortalık bu kadar karışıkken işsizlik varken iş bul diye kafasını yedıysenız patlama yaşamıştır. Çalışma isteği var mı ? Yani bilerek mi iş bulmuyor yoksa bulamıyor mu ?

Detaylıca yazdım altı aydır ilk defa iş bul artık dedim sadece 2 3 yere başurdu.Bende gerekirse başka yere gidelim çözelim artık diyorum

Kocanın sana saygısı da yoktu, bu konuyu konuşmak istediğinde bağırıp hakaret ediyordu, ben erkeğin yatıp kadının para verme olayına acayip gıcığım, senin ben gidiyorum kendine gel demen lazımken, o demiş boşanalım diye, adam sorumluluk istemiyor yan gelip yatmak istiyor niye keyfini bekleyesin?

nerdeyse on gün olacak eşim yüzünü görmek istiyorum diyo görmedide ben yatınca eve geliyor

İşine gelmeyince hemen bu tepkiyi veriyorsa zaten boşansın,iyice kendini kaybetsin.
Sen sonuna kadar haklısın,açsın davasını gerçekten boşanacaksa.
Amacı senin çeneni kapatmak gibi geldi,korkacak boşanmak istemeyeceksin ve susacaksın.
Aile olma o sorumluluğu alma güdüsü yok ki adamda.
Akışına bırak.

Anladım. Benim eşşmde 6 ay işsiz kaldı cok stresli günlerdi. İşsizlik maası alıyormu eşin ?

Almıyor canım. başvurdugu yerden de hiçbirinde dönüş olmadı.Yani olmayacağı belli bende olmadı başka yere taşınalım diyorum bende memnun değilim iş yerimden

Ben artık ne düşündüğünü bilmiyorum. Derdim parasızlık değil çözmek için ne yapabilirizdi ama anlatamıyorum ki..

İşsizlik psikolojisinin getirdiği yetersiz hissetme, sorumlulukların altında ezilme gibi duygularla söylediğini düşünüyorum. Sizin eşinizden çaba göstermesini istemenizden daha doğal birşey yok. Ama o bu psikolojiyle söylediklerinizi bir saldırı gibi algılamış. O yüzden üslup önemli. Daha naif ve sevecen bir konuşma ortamı oluşmalı. "Biraz sakinleşelim konuşmak istiyorum" diyin.

Çene yapmıyorum ki şurda ilan var desem günün nasıl geçti desem sürekli höt zöt ..
Ben ne yapabilirim ki
Çenemi kapatmak için bile olsa yaptıgı çok yanlış

Deniz olan bir yerde yaşıyorsaniz ve gideceği yer yakınsa tersaneler çıldırmış gibi eleman alıyor eğitim durumu vs bakilmiyor tecrübe de aranmiyor. Bazı yerlere de servisleri var zaten .. gerçi şu an konuşmuyorsunuz ama olur da konuşursaniz söyleyin gitsin başvuru yapsın alırlar

Naif mi ... İş görüşmen nasıl geçti dedim de üstüme yürüdü boğazımı sıktı..Ben az şey mi yaşıyorum evlat acısı, iş stresi
ne yaşıyorsak beraber..Ben neden ona küfür etmiyorum hakaret etmiyorum bunu mu hakediyorum. Zaten kendimden önce hep onun psikolojisini düşündüm ama o beni ailesi suçlarken bile düşünmedi

Fikrimi konuşsamda söyleyemiyorum hiç konuşma fırsatı vermiyor bana

Çene yapmıyorum ki şurda ilan var desem günün nasıl geçti desem sürekli höt zöt ..
Ben ne yapabilirim ki
Çenemi kapatmak için bile olsa yaptıgı çok yanlış
Adamın soz zamanlarda yaptığı her hareketi yanlış zaten.Demeye çalıştığım o.
Üste çıkmak için de boşanalım diyor.
Ne yapmayı düşünüyorsun,aman çalışma da ayrılmayalım mı diyeceksin.

Sen bu konuda elinden geleni yaptın zaten o bir türlü yanaşmadı hiçbir işe bu boşanma sebebi değil belki ama o haksız bu konuda senin göstermen gereken tavrı o gösteriyor çok saçma.

Şimdilik bir sey düşünmüyorum. Beynim durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…