- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi bayandipali
-
Sende anlık durumdan faydalan kulaklarının üstüne oturmuyor dimi ?Fikrimi konuşsamda söyleyemiyorum hiç konuşma fırsatı vermiyor bana
İyi de çözmek isteyen yalnızca sensin eşinin böyle bir problemi yok, o halinden memnun gözüküyor
Sende anlık durumdan faydalan kulaklarının üstüne oturmuyor dimi ?
Naif mi ... İş görüşmen nasıl geçti dedim de üstüme yürüdü boğazımı sıktı..Ben az şey mi yaşıyorum evlat acısı, iş stresi
ne yaşıyorsak beraber..Ben neden ona küfür etmiyorum hakaret etmiyorum bunu mu hakediyorum. Zaten kendimden önce hep onun psikolojisini düşündüm ama o beni ailesi suçlarken bile düşünmedi
Sen bu konuda elinden geleni yaptın zaten o bir türlü yanaşmadı hiçbir işe bu boşanma sebebi değil belki ama o haksız bu konuda senin göstermen gereken tavrı o gösteriyor çok saçma.
Eee saygı da kalmamış ne yapmayı düşünüyorsn ? Değer mı katlanmaya ? Nedir cazibeli gelen ?Dediğimi yapmadıktan sonra ne kıymeti var söylemenin
Zaten kavga öncesi artık iş seçme şurda eleman aranıyormuş dedim sen misin diyen.Sus kes sesini başladı ondan sonra patlak verdi herşey
Eşinizin psikolojisi iyice bozulmuş anladığım kadarıyla öfkesini de kontrol edemiyor artık. Tablo bu şekildeyse iletişim kurmanız ve onun algılaması maalesef mümkün görünmüyor şu durumda. O halde boşanma durumunu değerlendirmeniz gerekecek gibi görünüyor. Çünkü kendini kapatmış ve işbirliğine yanaşmayan biri var karşınızda.
Eee saygı da kalmamış ne yapmayı düşünüyorsn ? Değer mı katlanmaya ? Nedir cazibeli gelen ?
Peki o seni seviyor mu? Ayrıca neden her iş sunduğum zaman kükrüyor ? İş kur'a başvuru yaptı mı ? Ya da iş mı beğenmiyor ?Çok sevdim halende seviyorum .Biz önceden böyle değildik ne olduysa bu yıl oldu.
Peki o seni seviyor mu? Ayrıca neden her iş sunduğum zaman kükrüyor ? İş kur'a başvuru yaptı mı ? Ya da iş mı beğenmiyor ?
Mesaj atıp konuşmak istediğinizi belirtinnerdeyse on gün olacak eşim yüzünü görmek istiyorum diyo görmedide ben yatınca eve geliyor
Mesaj atıp konuşmak istediğinizi belirtin
Nezamana kadar böyle gidebilir ki
İnsan evinin rızkı için her işi yapar. Sakın yanlış anlama ama benim eşim su an sevdiği işi yapmıyor tamam kendi bölümü ama onun okuduğu bölümde olanlar şimdi milletin başında emir veriyor . Hani insan limon satar ama evine çalışıyorum rahatlığı ile gelir . Ben rahatlığa alıştığını düşünüyorum. . Kimse kimseye anında yüksek konum vermez herkes başarı Merdivenlerini teker teker çıkar. Görmek istemeyen konuşmak istemeyen saygısı da bitmiş kişinin sevdiğine inanmamBaşvuru yaptı iş beğenmiyor derken garsonluk kasiyer yada her fabrikayı istemiyor.Ama istediği iş yerleri olsa gidip çalışacak.Bende diyorum ki ilk 3 ay gönlüne göre olsun diye beklersin sonra ne iş olursa yaparsın.Çok sevdiğini söylüyordu ama şüpheliyim artık insan günlerdir özlemez mi
İnsan evinin rızkı için her işi yapar. Sakın yanlış anlama ama benim eşim su an sevdiği işi yapmıyor tamam kendi bölümü ama onun okuduğu bölümde olanlar şimdi milletin başında emir veriyor . Hani insan limon satar ama evine çalışıyorum rahatlığı ile gelir . Ben rahatlığa alıştığını düşünüyorum. . Kimse kimseye anında yüksek konum vermez herkes başarı Merdivenlerini teker teker çıkar. Görmek istemeyen konuşmak istemeyen saygısı da bitmiş kişinin sevdiğine inanmam
Bence en doğrusunu yapmışsınız sert konuşmakla koca adam çalışması gerektiğini bilmiyorsa yediği hakaretleri de kabullenecek
Ozaman kayınpederinizle konuşun konuşsun oğluyla boşanmak istiyorsa yol verin gitsin derim
Adamın içinde çalışma isteği yok belli ki.. ne yapsan boş biliyor musun tembellik kanında var çünkü . Ayrıca ise gitmediği gün için rapor alabilirdi resmi hak çünkü. Neyse geçmiş zaman için konuşmak pek de faydalı değil. Hasta olur iş olmaz engelli olur (Allah korkusun) anlarım da boş yere iş beğenmemezlik yapıp eşinin sırtına yük bindiren insanları anlamamm.. gözünün korkması lazımBenimde demek istediğim bu limon sat evine bak mantığı olmalı.Önceki iş yerinde sağlık sorunları oldu dedim ki olsun iş bulmadan işten çıkma işten çıkmadı evet ama arada devamsızlık yaptı .Hatta bir gece tartıştık işe gidicem gitmicem diye o akşam işe gitti ve işten çıkardılar. İster istemez şuan işsiz kalmasında onuda suçluyorum .Ben ona hastayken işe git demişim acımasızmışım o zamanda birsürü tırı vırı yaptı bana. Benim işim çok mu iyi başımda üç patron ama eşim iki senden fazla bir iş yerinde durmadı on yıldır zora gelmeyince bıraktı.Bende onun çalışma stilini bildiğim için birtürlü işi bırakamadım.Bunları söylediğim içinde kötüyüm şimdi..
Adamın içinde çalışma isteği yok belli ki.. ne yapsan boş biliyor musun tembellik kanında var çünkü . Ayrıca ise gitmediği gün için rapor alabilirdi resmi hak çünkü. Neyse geçmiş zaman için konuşmak pek de faydalı değil. Hasta olur iş olmaz engelli olur (Allah korkusun) anlarım da boş yere iş beğenmemezlik yapıp eşinin sırtına yük bindiren insanları anlamamm.. gözünün korkması lazım
Eşiniz sorumluluk almayan sizse onun onun sorumluluğunu sonuna kdr sırtlanan insansınız anladığım kadarıyla . Yerinizde olsam hemen ona bir mesaj atardım. Yüzümü görmek istemiyormuşsun görme eve gelmezsin sorun kalmaz sonuçta evi ben geçindiriyorum boşanmak istiyormuşsun buyur aç davayı sonuçta isteyen sensin. Ben kendi ayakları üzerinde duran insanım sanada en ufak saygısızlık yapmadım git hakime ben ev hanımı gibi akşama kdr oturdum eşim yıllardır çalıştı bana çalış dedi kıyameti kopardım boşanmaya karar verdim de boşasın bizi yazarım. Öyle höt zöt edince peşinden gideceğinizi vs zannetmesin kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın ağzının payını alıp daha tutarlı adım atmayı öğrensin bi zahmet. Kusura bakma ama eşin hem çok hadsiz hemde kıymet bilmez bence o seni değil sen onu boşamak istemeliydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?