- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
- Konu Sahibi bayandipali
-
Bende iş arıyorum ama geri dönüş yok hiç bir yerden.
Bence üstüne gitmeyin karşılıklı özür dileyin kapatın konuyu o da boşanma lafını sinirle söylemiş olabilir önce siz bir adım atın bakalım.
Eşinin psikolojisi işsizlikteb bozulmamış bildiğib adam çalışmak istemiyor. Evde yatmak hazır para tatlı gelmiştir. Kime gelmez ki?
Böyle yaparak seni iyice sindirecek ve sen tamam çalışmasan da yanımda dur diyeceksin. Çalışmıyor olması normal gelecek sana, yeterki boşanmayalım diye sesini çıkarmayacaksın.
Bence esiniz is bulmadığı için kendisini gereksiz işe yaramaz gibi hisediyor kendisine güveni bitmis esinizi seviyorsaniz onun üstüne gitmeyin onunla birlikte sorunlarini çözün depresyonda olabilir boşanma kelimesinin kulanmasi sizle alakasi yok öylesine bi söz bence düşünerek söylenmemiş bi kelime yuva kolay kurulmuyor lutfen esinizin üstüne gitmeyin erkekler herseyi içine atar bizim gibi degil allah yardimciniz olsun
Buraya daha önce de konus acmistiniz. 6 aydir ilk defa söylemediğiniz aşikar. Kendinizi kandirmayin ki olaylar cozulebilsin. Ben işe giderken fosur fosur yatması sinirime dokunuyor yazmistiniz. Yani aslında sizi uzen sey ozguvenini kaybetmesi degil, siz çalışırken onun yatması. Olaylara doğru bakmanız için hatırlatıyorum. Çocuğum yok demistiniz, yakın zamanda mi kaybettiniz?
Sizin dediğiniz zaman bu hafta içinde oldu zaten.pazarteis açtım konuyuO zamandan beri barışma olmadı birbirimizde hiç görmedik. evet içtiği zaman horluyor gittiğimden haberi bile olmuyor sinir oluyorum doğru
Iyi de siz zaten bir önceki konunuzda, ayrilsam daha iyi diye yazmistiniz. Niye şimdi ben asla ayrilmayi bile düşünmedim diyorsunuz? Ayrıca size çalışmanız için baskı da yapmıyormus, istersen cik işten diyormuş. O yatarken çalışmak zorunuza gidiyorsa, bence siz de ayrılın işten. Mecbur başının çaresine bakacaktir o zaman. Her yoruma cevap verisinizden bile belli, sık boğaz eden bir yapınız var. Is bulamayan erkek psikolojisi buna kaldirmiyor demek kibence siz de işten ayrilin, beraber vakit gecirin, iş konusunu bir sure çıkarın kafanizdan, birbirinize odaklanin, adamin her adımını issizlige baglamayin. Tekrar soruyorum kusura bakmayın, cevap yazmamissiniz da, bebeginizi yakin zamanda mi kaybettiniz?
Kayınpederinizle konuşun durumuAma ona göre çok ağır laflar bunlar.Bu durum bir yılda sürse sabretmeliyim çünkü
Sanki bosaninca sorunlar bitecek.sonrada pismanim barisalim diye pesinizden gelecek.bu erkekleri hic anlamiyorum.yahu kardesim elinizdeyken bilsenize kiymetini hanimlarinizin.Arkadaşlarım eşime iş bul demem mevzusun da nerden nereye geldik.Aylardır işsiz olmasının vede arada da olsa içmesi siniriyle sert konuştum.En son boşanmak istiyorum yazmış eşim ben şok oldum ben hiçbir zaman ayrılmayı düşünmedim.on yıla yakın Evliliğimizde ilk defa böyle bir laf geçti aramızda.Biz bir haftadır aynı evde birbirimizi görmüyoruz.Arıyorum açmıyor. Kırıcı konuşsam da bu kadarını mı hakettim.Ben nerdeyse altı aydır ilk defa ağzımı açtım bu konuda sonu boşanmak mı olmalıydı.Ben bir yılda beklerdim acele etmemin sebebi kendine özgüveni gittikçe kaybolacak daha çok üzülecek evde durdukça daha çok düşünecek diyeydi. Birde ailesine kızgındım iş konusunda yardımcı olmadıkları gibi beni suçlu gördükleri için.İŞ stresim, kaybettiğim bebeğim herşey üst üste geldi ,Ben acımı bile yaşayamadım düşünmeye bile vaktim yok çünkü.ben insan değil miyim öfke patlaması yaşayamaz mıyım? Sonumuz nereye gidiyor sizce
NOt: Kayınpedere söylemedim eşimin ayrılmak istediğini..
Ya ben affınıza sığınarak bir soru sorabilir miyim aynı durumda siz olsanız işten ayrılır mıydınız yani bu pembe dizi yada romantik komedi filmi değil ya hani. Ev kirası yakıt gideri mutfak masrafı yol parası temizlik masrafı vs gibi en temel ihtiyaçlar bile paraya bakarken bu devirde insanlar hak ettiği kdr bile kazanamıyor yani şimdi sizde çıkın işden birlikte vakit geçirin demişsiniz ya hani o dediğiniz nasıl olacak bu kdr toz pembe bir hayat nerde mevcut acabaIyi de siz zaten bir önceki konunuzda, ayrilsam daha iyi diye yazmistiniz. Niye şimdi ben asla ayrilmayi bile düşünmedim diyorsunuz? Ayrıca size çalışmanız için baskı da yapmıyormus, istersen cik işten diyormuş. O yatarken çalışmak zorunuza gidiyorsa, bence siz de ayrılın işten. Mecbur başının çaresine bakacaktir o zaman. Her yoruma cevap verisinizden bile belli, sık boğaz eden bir yapınız var. Is bulamayan erkek psikolojisi buna kaldirmiyor demek kibence siz de işten ayrilin, beraber vakit gecirin, iş konusunu bir sure çıkarın kafanizdan, birbirinize odaklanin, adamin her adımını issizlige baglamayin. Tekrar soruyorum kusura bakmayın, cevap yazmamissiniz da, bebeginizi yakin zamanda mi kaybettiniz?
Ya ben affınıza sığınarak bir soru sorabilir miyim aynı durumda siz olsanız işten ayrılır mıydınız yani bu pembe dizi yada romantik komedi filmi değil ya hani. Ev kirası yakıt gideri mutfak masrafı yol parası temizlik masrafı vs gibi en temel ihtiyaçlar bile paraya bakarken bu devirde insanlar hak ettiği kdr bile kazanamıyor yani şimdi sizde çıkın işden birlikte vakit geçirin demişsiniz ya hani o dediğiniz nasıl olacak bu kdr toz pembe bir hayat nerde mevcut acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?