kimse kendini kandırmasın, aşk başka birşey aldatmak başka birşey
aynı anda iki kişiyi idare etmek birde sözde rahatsız olmak yapmayın yaaa
kalp değildir yanlışa giden nefistir o... cinsel arzular, ego tatmini, beğenilme pohpohlanma isteği....
kalp yanlışa gitmez bir yere saplanır oradan bir daha çıkartamazsın
ama kalbin birine bağlı değilse ve uçkurunda gevşekse yada bunu nasıl yumuşatabilirimmmm he basit motor bir kadınsan bol bol aşık olursun aynı anda bir kaç kişiye evet bu çok doğal olur ozman,
kandırmayınnnn kendinizi her abukluğada bir kılıf uydurmayınnn belden aşağısının özgürlüğü yada aşkı olmaz
adım gibide eminim ki diğer kişiyle cinsel yakınlaşmlarada giriyorsundur, sevgilin seni sevmeye kıyamazken hemde var çünkü böleleri sonrada gel yadırgama, toplum baskısı olmasa neler yapacaksınız çok merak ediyorum ki çoğu toplumuda takmıyo zten
türküz biz yaaa bizim geleneklerimiz göreneklerimiz var azcık usturuplu olmak lazımmki gelecek nesillere kirli bir örnek olmak yerine iyi örnekler olalımki şu filimlerde izlediğimiz aile yapılarına ( kimin eli kimin cebinde belli olmayan çocuklar küçük yaşta hamile kalan babasının annesinin önünde rahat rahat her haltı yiyen) düşmeyelim
senin yüzünden ceza yicem
azcık düzgün bir insan olsan gerçekten hatanı anlamış olsan askerdeki arkadaşına dürüstçe herşeyi anlatıp kararıda ona bırakırsın
ama tabiki anlatmayacaksın o yüzden kendini kandırma
keşke gerçekten dediğin gibi yazdıklarımız işe yaramış olsaydı işte o zaman senden özür dilerdim, anlattım herşeyi kızlarrr dedğinde yani