Yaşadıklarıma utanıyorum :((

Adam sana 6 yılını vermiş ona yazık ya.

allah askına 6 senelık ılıskıne yazık gunah okadar emek varr sevıosan dıgerıne nasıl asık oldun benım bıldıgım ınsan bı kısıye asık olur sever ben senın yerınde olsam gıder sevgılıme solerdım o erkekte nasıl kabul edıo ole mas ne genısmıs

sevgiline aşık olsan o adama aşık olamazdın, aynı şey senin başına gelse ne düşünürdün acaba?

6 yıllık erkek arkadaşınız adına üzüldüm, Allah ona sabır versin.

Hayatta hiçbir şeyi küçümsememek ve yadırgamamak lazım.
Yadırgamadım.
Ama yapmanız gereken, doğruyu seçmek. Çünkü kalp hep yanlışlara gider.

kimse kendini kandırmasın, aşk başka birşey aldatmak başka birşey
aynı anda iki kişiyi idare etmek birde sözde rahatsız olmak yapmayın yaaa
kalp değildir yanlışa giden nefistir o... cinsel arzular, ego tatmini, beğenilme pohpohlanma isteği....
kalp yanlışa gitmez bir yere saplanır oradan bir daha çıkartamazsın
ama kalbin birine bağlı değilse ve uçkurunda gevşekse yada bunu nasıl yumuşatabilirimmmm he basit motor bir kadınsan bol bol aşık olursun aynı anda bir kaç kişiye evet bu çok doğal olur ozman,
kandırmayınnnn kendinizi her abukluğada bir kılıf uydurmayınnn belden aşağısının özgürlüğü yada aşkı olmaz
adım gibide eminim ki diğer kişiyle cinsel yakınlaşmlarada giriyorsundur, sevgilin seni sevmeye kıyamazken hemde var çünkü böleleri sonrada gel yadırgama, toplum baskısı olmasa neler yapacaksınız çok merak ediyorum ki çoğu toplumuda takmıyo zten
türküz biz yaaa bizim geleneklerimiz göreneklerimiz var azcık usturuplu olmak lazımmki gelecek nesillere kirli bir örnek olmak yerine iyi örnekler olalımki şu filimlerde izlediğimiz aile yapılarına ( kimin eli kimin cebinde belli olmayan çocuklar küçük yaşta hamile kalan babasının annesinin önünde rahat rahat her haltı yiyen) düşmeyelim
senin yüzünden ceza yicem
azcık düzgün bir insan olsan gerçekten hatanı anlamış olsan askerdeki arkadaşına dürüstçe herşeyi anlatıp kararıda ona bırakırsın
ama tabiki anlatmayacaksın o yüzden kendini kandırma
keşke gerçekten dediğin gibi yazdıklarımız işe yaramış olsaydı işte o zaman senden özür dilerdim, anlattım herşeyi kızlarrr dedğinde yani

bu senin değil zavallı erkek arkadaşının derdi...
madem bukadar ayran gönüllüsünüz yakmayın milletin başınıda arkadaş yaaa...

İkisini birden nasıl seviyorsunuz?
Hadi aşık oldunuz(?) hala niye diğer adamın elini tutuyorsunuz?
Siz daha çok heyecan arıyorsunuz umarım sevgilinizden ayrılırsınız çünkü şu içine soktuğunuz durumu hiç haketmiyor

sevgilin çok $ansliymi$, yaevli olsaydiniz nolacakdi .. $imdide çirkin bi durum oyle daha çirkin olacakdi
tabi adamin en buyuk $ansi sizin aldattiginizi ogrenmek olucak
bide merak ettigim a$ik oldugun adam sevgilin oldugunu biliyormu
oyle bi$eyler okudum sanki de

Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız, ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı... .

sevgilin varken başka birine aşık olabilirsin
gayet normal bir durum
insanız yani ne var bunda
sevgilini sevmiyorsun ama 6 yılın verdiği paylaşım ve onun sana olan aşkı ilişkiyi bitirmeni engelliyor
aslında acıyorsun sevgiline
ama başka birine de aşıksın
aşık olduğun kişiye yeterince güveniyorsun
sana sonsuza kadar sahip çıkacaksa
ve şu anki erkek arkadaşında aklın kalmayacaksa bitir gitsin ilişkini
aşk güzel birşey
yaşamaya değer...

yaww arkadaş biz bi tanesini bulamıyoruz arkadaş 2 sini birden idare ediyor 1 yıldır.bu nasıl bir kabiliyettir ben anlamadım.anlamak da istemem.1.si de mükemmel biriymiş anlatılana göre...ben de bu mükemmel erkekler nerede diye iç çekiyordum...nedense böyle iyi erkek ve kadınlar harcanır,layık olmadıkları durumlarla muhatap olurlar.bu hep böyle mi olmalı?
Rabbim sual olunmaz!

ya hakaret etmemek için zor tutuyorm kendimi, aynı anda 2 kişiyi nasıl sevebiliyosun anlayamadım seninki aşk falan degil

Valla cevremizde bir suru yalniz, bekar kadin var, diyorlar ki erkek kalmadi, kadin nufusu fazla, ne olacak boyle..Eee millet 2 ser 3 er bulundurunca kadin basina dusen erkek sayisi kitlasiyor :) Sizi haketmeyen sevgilinize daha fazla bencillik yapmayin bence..Size yapilsa etmediginiz beddua kalmaz.Birde cok iyi insan diyorsunuz, ayiptir, gunahtir.Baskasina asik olabilirsiniz gönül bu ama 2 kisiyi idare etmek ne demektir!!

Arkadasim 6 yıllık sevgilisini aldatanin kocasını aldatabilecek potansiyele sahip olduğunu dusunuyorum maalesef

Bir el sikmayla asik oldunuz oylemi hemde sevgiliniz varken ilginc
Bundan sonra kesinlikle karsi cinsten birinin elini sikmicam Allah korusun sizin gibi biri denk gelirse felan ben ne derim kocama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…