İnanin suan bende sizin yerinizde olsaydim benzer yorumlari yapardim yaptigim ahlaksizliktan utaniyorum herhangi tensel bi yakinlasma olmadi ama aklimda da olsa bu iliski bildigin aldatma yani terbiyesizlik yaptim asik oldugum adamla gorusmuyoruz sadece aklimdan cikarmam lazi onuda yapamiyorumher aksam onu dusunmemek icin eve girer girmez uyuyorum yada kalabalik
Ortamlarda bulunuyorum yanliz kalmamaya calisiyorum sizden gelen yorumlarla toparlanicam
Biliyorum simdiden cok tesekkurler kizlar
Ben tam anlatamadim sanirsam 1 yil boyunca ben diger cocukla gorusmuyorum sadece 1 yil once acildim oda sevgilinden ayril ole gel dedi resti cekti. gorusmuyorum onla sadece hala kafamda devam edio yani bi gorusme bulusma yok ortada ayrica ego tatmin etmiyorum inanin ole bise olsa burda kendimi hakli cikarmak icin cumleler sarfederdim ama ole bisi yok akillanmak icin yazdim cunku icten ice gizli platonik ask beni mafediyo silmem lazim aklimdan
Ben tam anlatamadim sanirsam 1 yil boyunca ben diger cocukla gorusmuyorum sadece 1 yil once acildim oda sevgilinden ayril ole gel dedi resti cekti. gorusmuyorum onla sadece hala kafamda devam edio yani bi gorusme bulusma yok ortada ayrica ego tatmin etmiyorum inanin ole bise olsa burda kendimi hakli cikarmak icin cumleler sarfederdim ama ole bisi yok akillanmak icin yazdim cunku icten ice gizli platonik ask beni mafediyo silmem lazim aklimdan
platonik aşkını kafandan atmaya çalış bence,askerdeki sevgiline odaklan,güzel günlerinizi,yaptıklarınızı,yapacaklarınızı düşün,heves,heyecan gelir geçer
bak gecmiş ve birlikte 6 seneyi devirecek sevgiye bırakmış yerini...
sıkılmışsındır,özlemişsindir,gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye düşünmüşsündür belki ama sana 6 yıl emek veren çocuğu,yaşamadığın bir ilişki için silme ve üzme derim ben...
ha gelir,görüşürsünüz,gerçekten bitecek nedenler olur eyvallah ama unutma sen yalnız bir kız değilsin,askerde ve gelecek olan bir SEVGİLİN var....
Yorumları okumadım ama muhakkak "k.k ağır ceza mahkemesi" kurulmuş ve konu sahibesi infaz edilmiştir.
Aşkın ne zaman nasıl geleceği belli olmaz.
İnsan hangi şartta, hangi noktada olursa olsun aşık olabilir.
Ha pervasız davranabilir mi? Elbette hayır.
2 kişiyle beraber olmak ise, egoistlik, şurrusuzluktur.
Bunun savunalısı bir tarafı yoktur.
O nedenle tercihini yapmalı ve diğeriyle yollarını ayırmalısın.
Allah aşkına herkes asker yolu bekliyor. Mükemmel bir sevgiliniz varmış işte nasıl oldu da boşluğa düştünüz. Durup dururken elin adamına ilına aşk eden de sizsiniz, neyse ki gururlu davranmış da rest çekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?