Yaşadıklarıma utanıyorum :((

zuzska

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
6
0
16
İstanbul
Kızlar öncelikle merhaba burda yeniyim aslında işin doğrusu derdimi kimseye anlatamadığımdan sizle paylaşıyorum derdim büyük ve uzun oyüzden kısaca anlatıyım objektif bi görüş benim için çok önemli 6 senelik mükemmel bir ilişkim vardı herşey çok güzel gidiyordu taki geçen sene bu ay iş değiştirene kadar. yeni iş yerimde biriyle tanıştım ve ilk el sıkışmada olan oldu bi anda aşık oldum çok alakasız bi şekilde 1 ay kadar platonik olarak sadece ona uzaktan bakarken benim ilk ayımın sonunda bu işten ayrıldı ve asıl sorun burda başlıyo çok üzülmüştüm ve ayrıldıktan 1 hafta sonra çıkış işlemlerini halletmeye işe geldi ve orda bi bahaneyle ben buna açıldım ona ilk görüşte aşık olduğumu ama durumumun umutsuz olduğundan bahsettim herşeyi eğrisiyle doğrusuyla biliyodu herşeye rağmen oda beni kabul etti aşık oldu bana işin kötü tarafı sevgilimde de bu arada beni çok seviyor bende onu seviyorum ama aklım fikrim diğerinde aşık oldum ona sevgilim dünyanın en mükemmel erkeği sayılcak kadar harika biri ama aşık oldgumda zor birisi üzer biliyorum beni 1 senedir kafam darmaduman hastalandım üzüntüden en yakın arkadaşıma bile anlatamadım çok utanıyorum çünkü napcam bilmiyorumm yardım edin lütfen kızlar

bencede utanmalısın

ne bıçım ış bu ben anlamıyorum ya
aşk bu kadar mı basıt
bırde gelmış anlatıyorsun hem eskı sevgılımı sevıyorum hemde yenı adamı dıye
her ıkısıde senı sevıyor ohh ne ala memleket..

6 senelık ılışkın varmış yazık günah ya okadar yaşanmışlıklar var eğer şuan kı erkek arkadaşına azcık saygın varsa bıtır ılışkını sonra da kıme aşık oluyorsan ol

Herseyi gectimde bir el sikismakla nasil asik oldunuz ona sasirdim ben..
Ne el mis o oyle...
İyice bir dusun ve biriyle devam et.
Secmedigin kisiyide tamamen cikar hayatindan...

Aşık olduğun adam yerine sevgiline anlatsaydın.
Bu ne yaman çelişki böyle.
Sevgilin başka aşık olduğun adam başka.

bide zor birisi üzer demişsin eeee neden biz kızlar bu kada safız bile bile ladesa de sonrada bana yaptıkları canıma yetti diye balık açarsın akıllanın kızlar akıllanın aşk meşk bi yere kadar seni seven değer verenle birlikte olun hem çıktığını hemde bu çocuğu sevemezsin yanlış sularda yüzüyosun 6 sene konuşmuşsunuz o çocuğa bu yapılırmı sana yapılsa biz demediğimizi bırakmazdık ayıp çok ayıp

İkisini idare edbiliyorsan devam edebilirsin
İkisini de nasıl seviyorsun ben anlamış değilim:44:Bunu sana sevgilin yapsaydı ne düşünürdün :44:

6 yıllık ılıskınde cocuk senı sevıyor deger verıyorsa bunu haketmıyor !!!

Sevgiliniz varken başka birine aşık olmak ilginç.
Nası oluyoki aynı anda kaç kişiye aşık olma kapasitesine sahipsiniz
Sevgilime aşık değildim sevmiyordum derseniz.
Neden sevmediğiniz aşık olmadığınız bir adamla birlikteydiniz ?
Biz burda aldatılan kadınlara üzülüyoruz hep şimdi tam tersi oldu ben karşı cinse üzüldüm .

Hadi diyelim aşık oldun, peki sevgilini nasıl sevdiğini söylersin hala?:44:
İnsan aşık olduğunda gözü kimseyi görmez sevmesi kusur kalsın.
Ben bu işten bir şey anlamadım, ama yaptığın evet ayıp, madem aşık oldun başka birinin yollarını gözlüyorsun sevgilinden ayrılacaksın o zaman..
Onu seviyorum, buna aşığım, nasıl bir mantık anlayamadım hala..

senın için çok zor olucak ama bırınden bırını seçmelisin allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

SENI YARGILAMIYCAM.. kınamıycamda..
sen zaten yanlıslarının farkındasın...
ama bı cukurda oldugunu duusnuyorum..
burdan cıkman lazım..
6 senelık sevgılın senı cok sevıyor ve senı cok mutlu edıyor..
yenı adam zor bırısını ve senı uzebılecegını tahmın edıyorsun..
bu elımızdekı verılerle bır yere varamayız..
cunku beynın ve azda olsa kalbın sevgılını kalbın yenı adamı istiyor..
beyın senı omur boyu bazı ıdaallerle yasatır..
kalp secımı sana ne yasatacagını bılemezsın..
beyın ve kalp bırlesımı olan bır evlılık ölürken bile seni gülümsetebılır..
sadece kalp ıle gelecek kurarsan zamanla ask bıtıp yerını sevgıye bırakacgı ıcın
mantıklı gelmeyen seyler sana kafanı daha cok karıstıracak...

kuzenım senın gıbı 5 yıl bırıyle cıktı uniye gitti orda degıstı..
geldıgınde baska bırıne asık oldugunu soyledı ve onla evlendı..
5 yıllık sevgılısını sıldı attı..
sonuc......
daha 7 aylık evlıyken bosanmayı dusunuyordu...
kuzenımın aılesı ve bende dahıl o 5 yıllık sevgılısını yere goge sıgdıramazdık..
sımdıkı enıstemızle selamım bıle yok.. sevmıyorum..
cok ıyı dusun ama bırdesana 6 yıl sana emek vermıs adamı dusun...
sımdıkı adamı secsen bıle zamanla vıcdanın senı rahat bırakmıycaktır..

çok acı bişey... bi insan senin için parçalanırken senin kafan baskasında elinde değil tabi olabiliyor bazen ama o çocuk seni bu şekilde kabul ediyorsa yarın bigün senleykende baskasıyla olabilir.... kişiliksiz demekki...
Ve sende Şuan hayatındaki insanı zerre kadar sewmiOsun ßence öyle olsa bi başkasına bukadar çabuk kayamaz bi insan... ßen nişanlımdan baskasına bakmayı bırak eli kolu değse midem bulanıyor .

Enteresan bir el sıkışmada aşık olmak.
Bunu adama söyleyebilmeniz de ilginç.
Bu kadar cüretkarsınız madem neden sevgilinize başkasına aşık olduğunuzu söylemeye cesaret edemediniz.
Aşık olduğunla yürümezse sevgilinle devam mı ?
Bu dürüstlük mü, sevgi mi?
Ayrılın sevgilinizden aşkınızı yaşayın o zaman.

Sevgilini çok seviyorsun , diğerine aşıksın.
Yok öyle bişey.
Sevgilin alışkanlık diğeri de macera yeni bir heyecan hissi.
Sevgilini bırakmalısın.Yazık adama.

1 sene yaa, koskoca bir sene iki kişiyi birden idare edecek gücü kendinizde bulmuşsunuz, o kafayla da yaşamışsınız zaten. Rastgele.

Sevgilinize onu aldattığınızı söyleyip, özrünüzü dileyip ayrılırsanız utanacak bir şey kalmaz ortada. Öbür türlü yaptığınız iş -kusura bakmayın ama- hakikaten feci yakışıksız ve saygısızca.

Allahın adaleti var arkadaşım hiçbiri sana yar olmayacak. Boşuna kürek çekiyorsun ya insan gibi biri seçersin yada ikisinide kaybedip bu yaptığından ötürü daha da kötüsüyle karşılaşırsın.Kul hakkına girme.İki tarafında hazmedemeyeceği çok çirkin birşey yapıyorsun.

uzatmalı sevgililerin sonu hep bu zaten.sevgilin bunları haketmek için mi sana 6 sene emek verdi. yazık ki ne yazık.
bence de sevgilini bırakmalısın ona yapacağın en iyi şey olur.

Sevgilinin mükemmel olduğunu yazmana gerek yok, nerde bi 4.4'lük varsa başlarına ya böyle bişey gelir ya da ağzına s..çan bi eşle düşerler.. Allah yardımcın olsun senin durumunda kötü, büyük konuşmamak gerek yarın öbür gün başımıza ne gelir bilemeyiz.. Bence 2. şahıstan uzak dur bi müddet. Sen sevgilinle ayrıldın bu adamla çıktın ve her şey berbat oldu işte o zaman hem utanırsın yaşadıklarından hem de kafanı duvarlara vurursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…