Yaşadıklarımı eşime anlattım ve Sonrası

ben sizin için çok sevindim demek ki anlattıkça iç döktükçe az da olsa rahatlıyorsunuz. Eşinizde yanınızda çok şükür her şey gönlünüzce olsun daha çok mutlu huzurlu olun inşallah

Bu olay bırak evliliği her şeyi etkilerdi canım. Cok şükür ki bunun farkına varmışsın. Şimdi yapacağınız şey önce senin tedavin sonra evliliğiniz için aile terapisti. Eşini de tebrik ediyorum. Adam gibi adammış.

söyleyin ki her kes bilsin bu şerefsizi kimse adam yerine koymasın o yaşta bacisina nefsi uyanmak ne demek ya pislik herif bence unutmadığını biliyor ama safa yatıyor

Anlatıp rahatlamanıza çok sevindim. Yaralarınızı sarmak için bir adım atmışsınız. Devamı çok güzel olur umarım.
Bundan sonraki adımlarınızı pskiyatristiniz/psikoloğunuzla beraber belirlersiniz zaten.
Utanmayın, çekinmeyin, kendiniz için doğru olanı yapın. Pisliği yapan pisliğinde boğulur inşallah.

Konuyu okudum ama yaşları mı yanlış söylüyorsunuz anlayamadım. 2 oğlum var,yeğenlerim hep erkek. 9 10 yaşlarını düşünüyorum da saçma geliyor. O yaşta o davranışlar bilemiyorum.12 13 yaş deseniz bir nebze anlayabilirim de...
Neyse insallah bundan sonra herşey daha güzel olsun herkes için.

Bir kadının tek başına taşıyamayacağı bir yüktü sırtınızdaki. Çok iyi yapmışsınız anlatmakla.

ÇOK SAĞOLUN DESTEKLERİNİZ İÇİN

Sizin adiniza cok sevindim allah evlatlatinizi muhafaza etsin

ÇOK SAĞOLUN DESTEKLERİNİZ İÇİN .. Evet aileme de anlatıcaz ama bunun bi zamanı var en zoru bu çünkü onlarda öğrenecek elbette burda sınırlı kalmıcak Allah''ın izniyle

cilek.yagmuru SAĞOLUN DESTEĞİNİZ İÇİN

@Egem Sağolun İnşAllah kesinlikle doğru yaşlar.. Unuttuğumu veya yanlış hatırladığım yok keşke tamamen yanlış hatırlasam ama malesef ki gerçek tekrar sağolun

Konunuzu okumuş ama yazamamıştım benim nutkum tutuluyor böyle durumlarda ama beni çok etkilemişti Şimdi rahatlamış olmanıza sevindim umarım herşey güzel olur sizin ve aileniz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…