Yaşadıklarımız bizi yaslandirir mi?

Allah ıslah etsin öyle babayı
Utanmaz adam

Şunu bil ama senin utanmanı gerektirecek hiçbir şey yok.
Utanması gereken namussuz baban asıl

Gerçekten psikolojik yardım al iyiliğin için
Anneme bu durumu anlatınca bana sacmalama o senin baban olmaz öyle şey sen delisin dedi . Ya bir anne bunu nasıl yapabilir . Benim iki evladım var ve hata bile yapsalar sonuna kadar arkasında dururum .nasıl vicdansizlik bu.ustelik alkol ve uyuşturucu bağımlısı ve şuan davaligiz şikayetçi oldum eşimin de yardimiyla

Galiba bu sordugun sorunun elle tutulur gozle gorunur haliyim...
Oyle bi cokertiyoki hemde insan kendini taniyamiyo

Canım eş dediğim insanın beni baştan beri aldattığını öğrendiğimde bende öyle oldum. Eskiden gülücük saçardım şimdi yüzüme ciddi ifade hakim. Düşüncelerim çok değişti ve çoğu şey bana saçma gelmeye başladı. Artık gerçekçi biriyim ve biri bana bi şey dediğinde tepkisel davranıyorum. Duygum kalmadı diyebilirim. 2 yıl oldu böyleyim, bilmiyorum düzelir mi?? :)

Kaybettiginiz kisiler kimlerdi?
Simdi toparlayabildiniz mi?

merhaba, daha once sorulmus ama ben de sormak istedim acaba emdr terapisinden sonuc alabildiniz mi? ben de ozellikle son iki yildir kotu seyler yasiyorum, iki hafta once annemi kaybettim ve toparlanamiyorum. hipnoterapi ve emdr dusunuyorum fakat ona bile istegim yok. olumlu sonuc aldiysaniz paylasabilirseniz cok sevinirim.

Evet olumlu sonuç aldım 6 seansta bitti

Bu duruma kırgınlıklar sebep oluyor maalesef.Daha düşünerek hareket ediyorsun ve daha düşünerek konuşuyorsun.Şahsen benim şuanki halimde 20 yaşındaki halim arasında dağlar kadar fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…