Bu degisimimi insanlar sanki zoraki gülüyorum gibi algılıyor veya konuşmak istemiyorum gibine guzel ıste daha olgun oluyosunuz.Bence her gecen sure ınsanı bıraz daha buyutur.
Valla çöktüm haHem gorunus olarak hem de ruhsal olarak yipratir tabi yipratmaz mi çökersin birden
21 olacagimKac yasındasınız
Ozel degılse, sizi uzecek neler yasadiniz?21 olacagim
Galiba herkesin ikinci yüzünü gördükten sonra veya acılar çektikten sonra insan daha da uzaklaşıyorKendini nasıl iyi hissediyorsan o şekil yaşamalısın.
Herkes bir yorum yapar sen kulak asma.
Tabikide özel değil hangisini anlatsam ki bacım ah ahhOzel degılse, sizi uzecek neler yasadiniz?
Baska bi yerden, beklerımTabikide özel değil hangisini anlatsam ki bacım ah ahh
Tecrübeler insanı olgunlaştırır. Sen kendini nasıl hissediyorsun peki?Galiba herkesin ikinci yüzünü gördükten sonra veya acılar çektikten sonra insan daha da uzaklaşıyor
Yapacak bısey yok bu da nasip napalım hayatımız bıyunca dusunup uzullımmı.Kalk ayaga .Bu degisimimi insanlar sanki zoraki gülüyorum gibi algılıyor veya konuşmak istemiyorum gibi
İnşallah müsait olduğum bir zman açarım bir konu dahaBaska bi yerden, beklerım
Acılar daha da güçlendirdi galiba daha iyiyim simdiTecrübeler insanı olgunlaştırır. Sen kendini nasıl hissediyorsun peki?
Herkese selam arkadaşlar .
Yaşadıklarımız bizi daha ağır bir insan yapar mı hiç? Herkes bana değiştin çok sevecen ve hayat dolu gülücük saçan bir insandin ama sanki elli yaşında olgun bir kadın gibi oldun diyorlar . Alakası varmı sizce . Varsa kendimi nasıl eski halime dönüştürebilirim? Benim gibi olan varmi
İnşallah güzel ablam insallah20lerin başında olduğuna iddiasına girebilirim...o yaşlarda ben de boyle dusunmustum bi dönem...geçiyor
İyi olmana sevindim. Kimse demez ki halin nicedir?Acılar daha da güçlendirdi galiba daha iyiyim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?