bu konuyu açarken sze hak verileceğnii düşündünüz ben anlamadım açıkcası.. aşk nedirya evlenin en fazla birkacyıl sonra bitmiyomu? nasıl çocuklarını düşünmeden böyle söyleyebiliyosun? onlar bu yazdıklarını okusalar annelerinin kendilerini bi adama değiştiklerini görseler eminim çok üzülürler... sen onları 9 ay karnında tasıdın madem seviyosun bosanda git her gece kocanın yanına nasıl hangi yüzle gidiyosun aldatmanın adı ne zamandan beri aşk oldu..........????????
Arkadaşım birincisi konu ben değilim
İkincisi daha önceki yorumlarıma bakarsan anneliği pek düşünmediğimi hatta çocukları eşimin ve benim pek sevmediğimide okumuşsundur. Bana göre çocuksuzda hayatta eşimle beraber çok güzel geçiyor... Siz çocuk için ölebilirsiniz ama ben ölmeyenlerdenim.... Ve son noktayıda koyuyorum. İstirham ediyorum lütfen konu hakkında yorumlarda bulununuz benim hakkımda değil...
anladığım kadarı ile herkez eşi ile birlitke yaşamak zorunda olanlar için söylüyorum kayınavalideleri ve kayınbabaları ile mutlu mesut geçinip gidiyorlar, Allah mutluluğunuzu daim eylesin, "Oğlum sabah işe erken gidecen kalk yat sen en iyisi" deyip akşamın 9 unda yatağa gönderiyorsa yatağa eşimi karışıyorsa yemeğimin tuzuna biberine , neden duş aldın sen şimdi durduk yere diyebiliyorsa ve bunu kaldırabiliyorsanız eğer ne mutlu size
anladığım kadarı ile herkez eşi ile birlitke yaşamak zorunda olanlar için söylüyorum kayınavalideleri ve kayınbabaları ile mutlu mesut geçinip gidiyorlar, Allah mutluluğunuzu daim eylesin, "Oğlum sabah işe erken gidecen kalk yat sen en iyisi" deyip akşamın 9 unda yatağa gönderiyorsa yatağa eşimi karışıyorsa yemeğimin tuzuna biberine , neden duş aldın sen şimdi durduk yere diyebiliyorsa ve bunu kaldırabiliyorsanız eğer ne mutlu size
bu konuyu açarken sze hak verileceğnii düşündünüz ben anlamadım açıkcası.. aşk nedirya evlenin en fazla birkacyıl sonra bitmiyomu? nasıl çocuklarını düşünmeden böyle söyleyebiliyosun? onlar bu yazdıklarını okusalar annelerinin kendilerini bi adama değiştiklerini görseler eminim çok üzülürler... sen onları 9 ay karnında tasıdın madem seviyosun bosanda git her gece kocanın yanına nasıl hangi yüzle gidiyosun aldatmanın adı ne zamandan beri aşk oldu..........????????
şu yorum...Herkesin düşüncesine saygı gösterilmez... Bu bir klişedir, kalkacaksın inandığım değerlere küfür eder gibi konuşacaksın sonra saygı duyuyorummı diyeceğim sana yok böyle bir şey, insan sadece kendisi için yaşıyorsa bir hiçtir. çünkü onu sevecek kimse yoktur onun seveceği kimsede olmamıştır. Gerçekten evlat sevgisini tatmamıştır, tatsaydınız zaten bunu konuşamazdınız..
şu yorum...
ne demek herkesin düşüncesine saygı gösterilmez ! şu an sende onun düşüncesi hakkında (sizin tabirinizle) küfreder gibi konuşmuş olmuyor musun ?
ben kimsenin koynuna girmedim, cinsellik düşkünü olduğum için birinin altına yatmadım ne bu yaaa, sadece aşka sevgiye ilgiye ihtiyacı olan bir KADINIM ben KADINNNN; o... ilan edildim yaaa
şu yorum...
ne demek herkesin düşüncesine saygı gösterilmez ! şu an sende onun düşüncesi hakkında (sizin tabirinizle) küfreder gibi konuşmuş olmuyor musun ?
Tabiki hayır şu anda onu senden başka destekleyen yok, herkes tyanlış olduğunu ısrarla söylüyor. Yani saygı duyulacak bir tarafınız yok, doğru tektir ve aklın yolu birdir.
Aldatmak icin illa yatmak mı gerekir peki? Sen her türlü haltı ye, gez toz aşkını yaşa ama birlikte olmadığın icin bu durum masum görünsün neden; ilgiye sevgiye ihtiyacın var. Kadınsın cünkü sen.
Evdeki cocukların da aile sevgisine ihtiyacı var onlar nolucak?
arkadaşlar biri bana sölesin konu sahibinden cevap alamıyorum okuyamıyorumda bütün sayfayı evliliğindeki sorun ney? neden aldatıyor ve niye ayrılmıyor????
kimseden madalya beklentim yok, bu tepkileri alacağımı bile bile açtım bu konu başlığını, her istediğini yap, isteklerine engel koyacak isen neden kendini bile bile kısıtlıyorsun yada neden kısıtladın ? ben istedikklerimi eşimle birlikte yapmak için evlenmiştim hayal kırıklığı oldu ve şimdi bu haldeyim kimine göre şikayet kimine göre günah çıkartma bu , ben halimden memnunum ve boşanacağımda, istenmediğim yerde neden durayım ki ömür dediğin bu kadar ucuz satın alınacak bir şey değil, kıymetimi bilenin yanında olcağım tabi kimse kusura bakmasın , çocuklarım için katlanmıştım bu güne kadar ama sırf onlar mutlu olacaklar huzur bulacklar diye kendimden bu kadar ödün veremem, her gece yanlız yatmanın evde yanlız kalmanın ne demek olduğunu bilmeyenler yada tahmin edemeyenler var aranızda yorumlardan bu sonuca çıktım hak vereceğinizi beklemiyorum zaten Türk milletiyiz ya namusumuza örf anannelerimize düşkünüz ya bırakın Allah aşkına yaaa, benim gönlüm nerde mutlu ise orda olacam tıpkı şu an siz eşleriniz ile mutlu olduğunuz gibi bende mutlu olacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?