ohooooooooooooo hey allam yaaa sen eşine böle dedin oda sadece dayak attı bitti gitti olay bir erkek bu lafı yutucak ve hala evliliğini devam ettiricek sendekide iyi cesaret be güzelim allah korusun yaaa adam bi cinnet geçirse biyerine bişe yapsa neolucak canından vazgeçicek kadarmı seviyosun bu adamı neyap ne et boşan yoksa olan sana olucak kimseye değil hayatındaki adam bigün ah der ikinci gün bakar keyfine erkekler böle.. kurtar kendini bu durumda lütfen başına iş gelmeden kendi bildiğni yap ama neolursa olsun kendini kurtar!!!!!ve ne zaman sonuçlanacağı belli olmuyor, seni sevmiyorum artık başka birisi ile ilgileniyorum dedim dayağımı yeyip oturdum aşağı, biz öyle gül gibi geçinip sonra arası bozulan çiftlerden değiliz, bilmediğiniz çok şey var hayatıma dair, yeter artık lütfen acıtmayın canımı
Katılıyorum.Allah korusun benimde ailem yanımda olmaz böyle bişey olsa bendede aile yok denebilir.2 secenek aklima geliyor..
1. ailenden kimse mi yok? ne bileyim, teyzen, dayin, amcan... tek bir akraba bile mi yok? veya samimi bir komsun, samimi bir arkadasin??? git onlarin yanina otur bir sure, ve gonder bosanma kagitlarini...
2. calismiyormusun? git bir minik ev tut kendine.. orda otur, yerin gizli tutulsun, gonder bosanma kagitlarini...
sen bosanmak istedikten sonra yol bulursun... ama sen ne kadar istiyorsun, asil problem bu...
hiç te birşey danışmak için başlık açmış gibi gelmiyorsunuz bana. çünkü işinize gelmeyen hiçbirşeye cevap vermiyorsunuz.
tek derdiniz var vicdanınıza karşı kendinizi savunmak
bunu da burada yapıyorsunuz
kimseden öç almadım ben bana yapıldı diye yapmadım bunu. Ben ne desem size kendimi haklı çıkartamayacağım, bana hak verinde demiyorum. Boşandığınızda sığınabileceğiniz bir aileniz vardır belki sizin ama benim aile kavramımda yok,
olmadığım bir şey oldurmaya çalışmayın beni, sevgime saygı gösterin yeter... ben nereye kızlarım da oraya kimselere bırakma onları ve bunu kafanıza yazın çoğunuzdan daha iyi eğitirim onları, anne olamamk ile suçlayamazsınız siz beni, annesizliği hepinizden çok iyi bilirim, siz hiç annenizi 6 aylık iken kaybettiniz mi
yasaklar herzaman cazip gelmiştir insanlara
örnekte olduğu gibi DatluCadu arf selinpolat sonsuz00 xpapatyamx ecz.sn+ durusuuuu DENİZKOYDUMADIMI eslemnaz hatunice HLO seherrr abukk screamaway scuba pasifuye ykyy fatos0808 paristebirgece+ why_be rdlpstck ezq_i
ve ne zaman sonuçlanacağı belli olmuyor, seni sevmiyorum artık başka birisi ile ilgileniyorum dedim dayağımı yeyip oturdum aşağı, biz öyle gül gibi geçinip sonra arası bozulan çiftlerden değiliz, bilmediğiniz çok şey var hayatıma dair, yeter artık lütfen acıtmayın canımı
Yok yasaktan değil bu tip şeylere sessiz kalınmamalı, normalleşmemeli böyle şeyleryasaklar herzaman cazip gelmiştir insanlara
örnekte olduğu gibi DatluCadu arf selinpolat sonsuz00 xpapatyamx ecz.sn+ durusuuuu DENİZKOYDUMADIMI eslemnaz hatunice HLO seherrr abukk screamaway scuba pasifuye ykyy fatos0808 paristebirgece+ why_be rdlpstck ezq_i
ve ne zaman sonuçlanacağı belli olmuyor, seni sevmiyorum artık başka birisi ile ilgileniyorum dedim dayağımı yeyip oturdum aşağı, biz öyle gül gibi geçinip sonra arası bozulan çiftlerden değiliz, bilmediğiniz çok şey var hayatıma dair, yeter artık lütfen acıtmayın canımı
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
aynen oyle.... bizim soylediklerimiz cok yabanci gelmiyor degil mi.??.. biryerden duydum ayni bunlari diye dusunuyorsundur.. ben hatirlatayim... vicdanindan duymus olabilirmisin arkadasim??
screamaway gidelim kuzummm
böyle konularda çok hassasımdır. büyük lokma ye büyük konuşma demişler. çok dorğru. isan kınadığını yaşamadıkça ölmüyo. o yüzden arkadaşı kınamıyorum . allah yardımıcısı olsun diyorum.gerçekten doğru...ilgi çekiyorama bi de işin öteki tarafı var burdan okumak kolay gelioda ben üzüldüm açıkçası konu sahibinin durumuna yaptığı savunmalara bahanelerine düştüğü duruma en çok da çocuklarının durumuna...
Her zaman olduğu gibi olan yine çocuklarına olacak büyük konuşmak istemem fakat durumun özeti we belkide en püf noktası ortada kız çocuklarının olmasıdır.Kız annesi olmak zordur...İlerde herkes herkesi pek çok şeyden ötürü yargılar we kınar keşke konu sahibi sadece ve sadece çocuklarını düşünse onların geleceğini,evliliklerini,anneleriini ilerde örnek alacaklarını ve birazda ahiretini düşünse keşke işin içinden çıkması için kafi diye düşünüyorum...
canım burda konuşulsada konuşulmasada insanlar yaşıyor artık böyle şeyleri. bazıları medet umumup anlatıyor arkadaş gibi, bazıları susuyor. ama maalesef artık sırdanlaştı bile.Yok yasaktan değil bu tip şeylere sessiz kalınmamalı, normalleşmemeli böyle şeyler
böyle konularda çok hassasımdır. büyük lokma ye büyük konuşma demişler. çok dorğru. isan kınadığını yaşamadıkça ölmüyo. o yüzden arkadaşı kınamıyorum . allah yardımıcısı olsun diyorum.
canım burda konuşulsada konuşulmasada insanlar yaşıyor artık böyle şeyleri. bazıları medet umumup anlatıyor arkadaş gibi, bazıları susuyor. ama maalesef artık sırdanlaştı bile.
Söylediklerinin arkadaşı kınamıyorum kısmı hariç hepsine katılıyorum.Büyük söz söylememeli ama Allah korusun başıma gelse izleyeceğim yol bu olmazdı.Çocuğumu kaybetme ve Allah korkusu var bende nerde duracağımı bilirim
böyle konularda çok hassasımdır. büyük lokma ye büyük konuşma demişler. çok dorğru. isan kınadığını yaşamadıkça ölmüyo. o yüzden arkadaşı kınamıyorum . allah yardımıcısı olsun diyorum.
canım burda konuşulsada konuşulmasada insanlar yaşıyor artık böyle şeyleri. bazıları medet umumup anlatıyor arkadaş gibi, bazıları susuyor. ama maalesef artık sırdanlaştı bile.
Olumsuz yorum yapmak kınamak değil, (ki oneye göre olumsuzluk) ters olan bir durumu şiddetle ret etmektir.. Olması gerekenleri söylemek zorundadır herkes eğer yoruma açık bir konu paylaşıyorsa..
Eksisi artısı ne ise enine boyuna istişare etmek çok gereklidir..Bazen kişilerin biraz sarsılması gerekiyor bulunduğu hatanın içinde çıkabilmek için..
Söylemlerimiz ''kınıyoruz'' manasını değil ''kızıyoruz'' manasını taşıyor..Kimse kimseyi kınamak hakkına sahip değil fakat kimse de hatalara gözünü kapatıp susmak zorundada değil..
Varsa hata ya da adı her ise söylenmeli.. Evet rencide etmeden , hakaret etmeden konuşulmalı..Bunun içinde biraz karşıdakinin müstehaklığı devreye giriyor..
Zaten söylenilenler şahsa hitaben değil bu tür konularda sergilenen tavırlara tepkidir..Toplumsal bir konudur bu kişisel değildir bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?