- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
evet görüşüyoruz neden sordunuz ?
Yok hakikaten kafaya alıyor bizi ? Hiç halini hatrını sormak için sormuştur..
kimseden öç almadım ben bana yapıldı diye yapmadım bunu. Ben ne desem size kendimi haklı çıkartamayacağım, bana hak verinde demiyorum. Boşandığınızda sığınabileceğiniz bir aileniz vardır belki sizin ama benim aile kavramımda yok,
olmadığım bir şey oldurmaya çalışmayın beni, sevgime saygı gösterin yeter... ben nereye kızlarım da oraya kimselere bırakma onları ve bunu kafanıza yazın çoğunuzdan daha iyi eğitirim onları, anne olamamk ile suçlayamazsınız siz beni, annesizliği hepinizden çok iyi bilirim, siz hiç annenizi 6 aylık iken kaybettiniz mi
bu mesajım her ne hikmet ise görmezden gelinmiş yada görünmemiş, keşke herşey anlattığınız kadar kolay ve basit olsa idi
kimse bana ahlak dersi veremez, size mutlu yuvanızda mutluluklar dilerim... Benden bu kadar benim hakkımda ne düşünmek istiyor iseniz düşünün, ben buyum kardeşim. SON
peki bu adam nasıl bir kişilğe sahip ki SÖZDE! sevdiği, ona yıllar sonra özlediği sevgiyi ilgiyi verdiği kadını bir başka erkekle paylaşabiliyor???
seven erkek sevdiğini PAY-LA-ŞA-MAZ !! peki sizin büyük aşkınız sizi görüyor görüşüyor akşam olunca da sizi bir başka erkeğin yatağına evine nasıl geri gönderebiliyor??
böylesine bir çıkmazdasınız gidecek sığınacak yeriniz yok ( böyle söylüyorsunuz ya ) neden bu büyük aşkınızı sığınılabilecek bir yer olarak göremiyorsunuz?
büyük aşkınız da evli biri mi yoksa??
karşınızdaki adamın da size iyi gözle baktığını sanmıyorum
hatta kesinlikle sanmıyorum
tekrar ediyorum HİÇBİR ERKEK SEVDİĞİ KADINI BAŞKASIYLA PAYLAŞAMAZ
VE HİÇ BİR ERKEK SEVDİĞİ KADINI EVLİYKEN BİR BİRLİKTELİK YAŞAYACAK KADAR KÜÇÜK DÜŞÜRMEZ![/QUOTE]
kesinlikle haklısınız
a aaaa hem buraya böyle bi konu açıyo hemde haklıymış gibi bide bize posta koyup son diyo bide kimse bana ahlak dersi vermesin diyo çok ahlaklı bişey yapıyo sanki şuna bak ya başına gelicek var senin kızım dikkat et kendine bu yaptıkların duyulursa kocan sana tekmeyi koyarsa sevgilinde olmaz artık yanında kalırsın ortada ailende istemez seni ne yapıcaksın o zaman hiç düşündün mü
sizlerin koyduğu postadan sonra benimki hafif kalır, her bir şey oldum gözünüzde ne anneliğim kaldı ne kadınlığım... çıkartın kafanızı o gömdüğünüz kumdan bi bakın etrafınıza
kim çıkaracak siz söyleyin ?
Eğer böyle bir konuya böyle uç bir yorum yapabiliyorsanız konu direkt olarak sizinle de ilgili olmaya başlıyor demektir..Bundan kaçamazsınız..
Siz ve sizin gibi düşünenler aşkın arkasına saklanıp her türlü şeyi yapmanın mübah olduğunu savunuyor..
Buradaki herkes sanki ''otur evinde mutsuz ol her türlü kahrı çek, aşk diye birşey yok diyor..''
Fakat sizler bu ulvi duyguya tek sahip olanlarmış gibi bayrak sallıyorsunuz..
Herkesin dediği tek şey ; evlendiğin kişiyle aynı çatı altındayken başkasını düşünmen bile kabullnemeyecek bir ahlak yoksunluğu..
Öncelikle bulunduğun ilişki bitirilir sonrasında ne yapıyorsa yapar kişi..Mertçe olur bu hareket..Yapılan hata bile görünmez..Göze batmaz..
Bundan sonraki hayatına zaten kimse söz etmez ki..Şuana kadar buna yatkın bir yorum bile olmadı..
Fakat aynı çatı altında, aynı hava solundukça, aynı rızık yenildikçe bunu yapmak hainliktir..
Aynı şey şuan sizin ve sizin gibiler gibi düşünenlerin eşleri yahut sevgilileri yapsa HALA ''AŞK ÇOK ÖNEMLİDİR, HİÇBİRŞEY KENDİNDEN KIYMETLİ DEĞİLDİR..IYI YAPMIŞSIN KOCACAGIM MI ? diyeceksiniz ??
Bunu çok merak ettim..
sadece boşanmadığına kızdı herkes okadar yoksa kimse sevemessin demedi demezde mutsuz olduğunuda herkes üzüldü çünkü kim ister evinde eşinle mutsuz olmak.... etrafımıza bakıp ne görmemiz gerekiyo bunu sölermisin rica etsem?
sizlerin koyduğu postadan sonra benimki hafif kalır, her bir şey oldum gözünüzde ne anneliğim kaldı ne kadınlığım... çıkartın kafanızı o gömdüğünüz kumdan bi bakın etrafınıza
bana kimse hak vermedi, bir arkadaş verir gibi yaptı sonra tepkilerden korktuğu için cümleciğini düzeltti, kimse kimsenin günahını almasın , paylaştığıma pişman oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?