- 29 Eylül 2016
- 10
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi mutlulukHabercisi
-
yasak bir ilişki içindeyim çok sewiyorum onu
Sevgili değiliz. Beni sewdiğimden emin bile değilim aslında yaklaşık 4 yıldır dewam eden bi durum.günah biliyorum ama elimde değil.
Yinede beni sevsin diye dua ediyorum.böyle bi konuda dua etmek günahmıdır?ewet tabiki günahtır ama insanın elinde değil.siz olsanız ne yapardınız?
Ewt ewliNeden yasak ? Evli mi ki ?
Ewli maalesef o yüzden yasak ve günahyasak derken nasıl yasak? neresi günah?
Cinselde var duygusalda sadece ondan emin olamıyorumCinsel birliktelik mi sadece?
:) teşekkür ederim belkide en dogrusu bueğer yasak aşksa bizde burdan dua edelim inşallah seni hiç sevmezde yanlış bi yola girmezsin diye
yasak bir ilişki içindeyim çok sewiyorum onu
Sevgili değiliz. Beni sewdiğimden emin bile değilim aslında yaklaşık 4 yıldır dewam eden bi durum.günah biliyorum ama elimde değil.
Yinede beni sevsin diye dua ediyorum.böyle bi konuda dua etmek günahmıdır?ewet tabiki günahtır ama insanın elinde değil.siz olsanız ne yapardınız?
Ewt ewli
Ewli maalesef o yüzden yasak ve günah
Ewt zıt çünkü insanlar olduklarından çok olamadıkları olmak isterler mutluluk habercisi olmak isterdim ama mutsuzumNickiniz ile konunuz birbirine ne kadar zıt. İnşallah yanlış birşey yapmazsınız.
en doğrusu bu değil en doğrusu senin bu saplantıdan vazgeçmen aşk sandığın şey bu değil evli bi adama aşık olmak diye bi durum olamaz çünki aşk böyle gurursuz bi şey değğil:) teşekkür ederim belkide en dogrusu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?