Yasak aşk

Umarım bi gün basına gelmez

Aklı, mantığı, Allah korkusu, vicdan sahibi bir insanım Allah'a şükürler olsun.

Kendini böyle mi teselli ediyorsun? Başka bir kadının mutsuzluğuna sebep olarak mutluluk arıyorsun? Başka bir kadına ait adamın altına yatarak mutlu olacaksın?
Seni de o cinsellik yaşadığın adamı da Allah ıslah etsin.

elimde değil diye birşey asla ve asla olamaz.
bilerek bu işin içindesin.
hayat memat meselesi değil bişey değil.
evli adamla silah zoruyla mı birliktesin ki tövbe tövbe.
kaç yaşındasın ?

Allah kurtarsın

Ayyy yasak ask en sevdigim en romantigi :) dememizi beklemiorsun insalh heleki evli ise.. Evli ise aklini basina topla tovbe et gunaha girmeden !

madem bu kadar sewiyosunuz karısını kıskanmıyor musunz

Gelmez cünkü herkes senin gibi karaktersiz degil, elin evli adamiyla yatsin kalksin. Zamaninda kendini herkese bekar diye tanitan birinden cok hoslanmistim. O da benden hoslandi. Ancak bilmiyordum evli oldugunu. İlk bulusmamizda allah bu ya ogrendim. Yuzune tukurup gittim. Eger bir daha baska kizi kandirmaya kalkarsa esine soyleyecegimi de belirttim. Hoslanmistim, icime gomdum, yoluma devam ettim. Omu da dogduguna pisman ettim bekar gibi gosterdigi icin. Senin gibi bencil biri olsaydim, nasilsa hoslaniyorum der devam ederdim. Emin ol ki, ogrendigim ilk gun bana, benim icin bosanacagini, yeter ki onla olmami istedigini bile soyledi utanmadan.buna da kanabilirdim. Siz gibiler bencilsiniz, kendinizden baska kimseyi dusunmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…