- Konu Sahibi mutlulukHabercisi
-
Karısını sevmiş karisiyla evlenmiş . O onun karısı =)))
Her gece birbirlerine sarılıp yatiyorlar .
Düşünsene sen ağlayıp sizlarken onlar neler neler yapıyorlar Ohhh.
Heheheh asla senin olmayacak sen asla karısı olmayacaksin =)
Bencillik derken ben ne yaptım ki sadece sewiyorum boşan demiyorum benmle ewlen demiyorum sadece uzaktan sewiyorum bunu paylaşmak istedim sadece insan yanlş kişiyi sewebilir ama hataların bedelini kendi öder bende zaten yaşadıgö mutsuzlıkla ödüyorum kimseye bi zararı yok kendmden başkaGelmez cünkü herkes senin gibi karaktersiz degil, elin evli adamiyla yatsin kalksin. Zamaninda kendini herkese bekar diye tanitan birinden cok hoslanmistim. O da benden hoslandi. Ancak bilmiyordum evli oldugunu. İlk bulusmamizda allah bu ya ogrendim. Yuzune tukurup gittim. Eger bir daha baska kizi kandirmaya kalkarsa esine soyleyecegimi de belirttim. Hoslanmistim, icime gomdum, yoluma devam ettim. Omu da dogduguna pisman ettim bekar gibi gosterdigi icin. Senin gibi bencil biri olsaydim, nasilsa hoslaniyorum der devam ederdim. Emin ol ki, ogrendigim ilk gun bana, benim icin bosanacagini, yeter ki onla olmami istedigini bile soyledi utanmadan.buna da kanabilirdim. Siz gibiler bencilsiniz, kendinizden baska kimseyi dusunmezsiniz.
aynı durum benimde bbasıma geldi cocuguyla beraber cektiği fotoya yegenin mi diye sordum aklıma dahi gelmezdi bana ewet dedi ya saka gibi öğrenince sen yoluna ben yoluma.....Gelmez cünkü herkes senin gibi karaktersiz degil, elin evli adamiyla yatsin kalksin. Zamaninda kendini herkese bekar diye tanitan birinden cok hoslanmistim. O da benden hoslandi. Ancak bilmiyordum evli oldugunu. İlk bulusmamizda allah bu ya ogrendim. Yuzune tukurup gittim. Eger bir daha baska kizi kandirmaya kalkarsa esine soyleyecegimi de belirttim. Hoslanmistim, icime gomdum, yoluma devam ettim. Omu da dogduguna pisman ettim bekar gibi gosterdigi icin. Senin gibi bencil biri olsaydim, nasilsa hoslaniyorum der devam ederdim. Emin ol ki, ogrendigim ilk gun bana, benim icin bosanacagini, yeter ki onla olmami istedigini bile soyledi utanmadan.buna da kanabilirdim. Siz gibiler bencilsiniz, kendinizden baska kimseyi dusunmezsiniz.
Uzaktan severek nasi sevisiyorsun?Bencillik derken ben ne yaptım ki sadece sewiyorum boşan demiyorum benmle ewlen demiyorum sadece uzaktan sewiyorum bunu paylaşmak istedim sadece insan yanlş kişiyi sewebilir ama hataların bedelini kendi öder bende zaten yaşadıgö mutsuzlıkla ödüyorum kimseye bi zararı yok kendmden başka
Bencillik derken ben ne yaptım ki sadece sewiyorum boşan demiyorum benmle ewlen demiyorum sadece uzaktan sewiyorum bunu paylaşmak istedim sadece insan yanlş kişiyi sewebilir ama hataların bedelini kendi öder bende zaten yaşadıgö mutsuzlıkla ödüyorum kimseye bi zararı yok kendmden başka
Bi dönem yaşadıgım bişeydi artık o anlamda bsey yaşamıyorum hatamın bende farkındayımUzaktan severek nasi sevisiyorsun?
Sevisiyoruz yazmamış,adamın haberi bile yok sanırım arkadaş uzaktan platonik seviyor. Orda cinsel derken cinsellik olarak arzuladığını söylemiş en azından ben oyle anladım.Uzaktan severek nasi sevisiyorsun?
Gorusmezsin olur biterBi dönem yaşadıgım bişeydi artık o anlamda bsey yaşamıyorum hatamın bende farkındayım
Belki bi arkadasında dediği gibi saplantı oldu bende kurtulmak istyrm sadece
Bir kadın diğer bir kadına "altına yatmak" terimini nasıl kullanıyor,aklım almıyor.Altina yatmak ne zamandir uzaktan sevmek oldu?
Ne bileyim ben de var cinsellik diye anladimSevisiyoruz yazmamış,adamın haberi bile yok sanırım arkadaş uzaktan platonik seviyor. Orda cinsel derken cinsellik olarak arzuladığını söylemiş en azından ben oyle anladım.
aynı durum benimde bbasıma geldi cocuguyla beraber cektiği fotoya yegenin mi diye sordum aklıma dahi gelmezdi bana ewet dedi ya saka gibi öğrenince sen yoluna ben yoluma.....
kocam beni severken sevgilisinin benı sevsin dıye dua etmesı gbı bırsey buEwt ewli
Bir kadın diğer bir kadına "altına yatmak" terimini nasıl kullanıyor,aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?