Yasak aşk

Gelmez cünkü herkes senin gibi karaktersiz degil, elin evli adamiyla yatsin kalksin. Zamaninda kendini herkese bekar diye tanitan birinden cok hoslanmistim. O da benden hoslandi. Ancak bilmiyordum evli oldugunu. İlk bulusmamizda allah bu ya ogrendim. Yuzune tukurup gittim. Eger bir daha baska kizi kandirmaya kalkarsa esine soyleyecegimi de belirttim. Hoslanmistim, icime gomdum, yoluma devam ettim. Omu da dogduguna pisman ettim bekar gibi gosterdigi icin. Senin gibi bencil biri olsaydim, nasilsa hoslaniyorum der devam ederdim. Emin ol ki, ogrendigim ilk gun bana, benim icin bosanacagini, yeter ki onla olmami istedigini bile soyledi utanmadan.buna da kanabilirdim. Siz gibiler bencilsiniz, kendinizden baska kimseyi dusunmezsiniz.
Bencillik derken ben ne yaptım ki sadece sewiyorum boşan demiyorum benmle ewlen demiyorum sadece uzaktan sewiyorum bunu paylaşmak istedim sadece insan yanlş kişiyi sewebilir ama hataların bedelini kendi öder bende zaten yaşadıgö mutsuzlıkla ödüyorum kimseye bi zararı yok kendmden başka

Gelmez cünkü herkes senin gibi karaktersiz degil, elin evli adamiyla yatsin kalksin. Zamaninda kendini herkese bekar diye tanitan birinden cok hoslanmistim. O da benden hoslandi. Ancak bilmiyordum evli oldugunu. İlk bulusmamizda allah bu ya ogrendim. Yuzune tukurup gittim. Eger bir daha baska kizi kandirmaya kalkarsa esine soyleyecegimi de belirttim. Hoslanmistim, icime gomdum, yoluma devam ettim. Omu da dogduguna pisman ettim bekar gibi gosterdigi icin. Senin gibi bencil biri olsaydim, nasilsa hoslaniyorum der devam ederdim. Emin ol ki, ogrendigim ilk gun bana, benim icin bosanacagini, yeter ki onla olmami istedigini bile soyledi utanmadan.buna da kanabilirdim. Siz gibiler bencilsiniz, kendinizden baska kimseyi dusunmezsiniz.
aynı durum benimde bbasıma geldi cocuguyla beraber cektiği fotoya yegenin mi diye sordum aklıma dahi gelmezdi bana ewet dedi ya saka gibi öğrenince sen yoluna ben yoluma.....

evli biriyle birliktesiniz anladığım. kendinize yazık etmeyin hem günah hem de yaşadığınız gerçekten sevgi olmayabilir.

Bencillik derken ben ne yaptım ki sadece sewiyorum boşan demiyorum benmle ewlen demiyorum sadece uzaktan sewiyorum bunu paylaşmak istedim sadece insan yanlş kişiyi sewebilir ama hataların bedelini kendi öder bende zaten yaşadıgö mutsuzlıkla ödüyorum kimseye bi zararı yok kendmden başka
Uzaktan severek nasi sevisiyorsun?

burda yasak ilişki yuzunden kaç kişinin yuvası yıkıldı biliyormusun ,

koru kendini valla , ve yaptıgın hatanın farkına var

Forumun vurun kahpeye saati gelmiş.
Ne kadar iğrenç yorumlar var gerçekten.
Konu sahibi gittiğin yol yol değil,dua etmeyi de bırak adamın sana bir dönütü yok kendi kendine eziyet etme.
Etrafına bak,yakışıklı tonla erkek var. Saplantı seninki sevgi değil.
Umarım mutluluğu bulursun.

Altina yatmak ne zamandir uzaktan sevmek oldu?

Bi dönem yaşadıgım bişeydi artık o anlamda bsey yaşamıyorum hatamın bende farkındayım
Belki bi arkadasında dediği gibi saplantı oldu bende kurtulmak istyrm sadece
Gorusmezsin olur biter
Bu kadar zor mu herhangi birinden kurtulmak? Rahatsiz ediyorsa evini telefonunu degistirirsin olur biter bulamaz seni. Adam mi kalmadi dunyada? Her gece biriyle yatsan daha masum sayilir ama evli adamla takilmak bambaska bir suc bence

Sevisiyoruz yazmamış,adamın haberi bile yok sanırım arkadaş uzaktan platonik seviyor. Orda cinsel derken cinsellik olarak arzuladığını söylemiş en azından ben oyle anladım.
Ne bileyim ben de var cinsellik diye anladim ;)
Insallah dedigin gibidir adamin haberi yoktur

aynı durum benimde bbasıma geldi cocuguyla beraber cektiği fotoya yegenin mi diye sordum aklıma dahi gelmezdi bana ewet dedi ya saka gibi öğrenince sen yoluna ben yoluma.....

Yani serefsiz dolu. Ancak biz karakterliyiz sukur ki, konu sahibi gibi degiliz. Kendimi uzerim, yanlisa dusmekten ve hemcinsimi uzmekten daha iyi.

kocam beni severken sevgilisinin benı sevsin dıye dua etmesı gbı bırsey bu

evli erkekler eğer sizi cidden sevseler eşinden ayrılır sizle olurlar
hiçbi evli erkek düzenını bozup da sevgilisi ile evlenmez
adam çok çekici olabilir ama , gecelerı karısının koynuna giriyor ve onun yanında
bu durumu kendınıze yakıstırmayın ltf ve ayrılın

yarın oburgun siz evlensenız
ve baska bır kadın sizin eşiniz için benı sevse dıye dua etse ne kadar normla bu durum

evli erkeklerın klasık yalandır
eşimle anlasamıyoruz
mutlu değilim
çocuk için beraberım ıvır zıvır
adam sizle gonul eğlendıryo ıstee

kaç yaşındasın?
ileride çok sevip mutlu bır yuva kurdugun bır adamın,napim aşık oldum amaaa gibi bi açıklama yapan kızla birlikteliğini öğrensen ne hissedersin ne yaşarsın??olur ya aşk bu deyıp geçebıleceksen sende şimdi devam et..
yazık ama şuan değilde ileride yaşayacagın vicdan azabı,belkıde çocukların oldugunda onların yüzüne bakarken hep aklına gelıp utanacaksın belkıde..
oyuzden yol yakınken kendıne gel

Back
X