• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YASAK AŞK

Beraber kacarlarsa kocasini aldatarak actigi bosanma davasinda da velayeti alamaz zaten. Hatta kendisi tazminat bile odemek zorunda kalabilir. O 22 yasindaki velette arkadasinizdan sogumaya baslayacaktir. Annesi yasinda bir kadin ona goruntu olarak da itici gelecektir bir sure sonra. Arkadasiniz sonunda ortada kalip kocasiyla ayri odalarda yattigi gunleri mumla arayacaktir.

Ben 30 yaşındayım 22 yaşında kuzenlerim var hep abla olarak görürüm kendimi duvardaki insanlar dahil arkadaşınız neyin kafasını yaşıyor yok yok beynini kaybetmiş bence bırakın kaçsın da beter olsun :KK11:

Ne kadar basit olmus bu konular. Bir insani kandirarak, aldatarak, hakkini gasp ederek elalemin veledine goz dikmek nasil bir igrencliktir. Sabretmezse insanlar hic bir evlilik iyi gitmez. Hayattaki sıkıntilar, huzunler mutluluklardan daha fazla. Bunu kabul etmeliyiz. Kaderine razi olmayip boyle rezil islere girisenler mutlaka bir gun cezasini cekerler. Umarim artik bu insanlar sehvetlerinin kölesi olmaktansa, onurlu bir hayati tum acilarina ragmen tercih ederler.

Ne kadar basit olmus bu konular. Bir insani kandirarak, aldatarak, hakkini gasp ederek elalemin veledine goz dikmek nasil bir igrencliktir. Sabretmezse insanlar hic bir evlilik iyi gitmez. Hayattaki sıkıntilar, huzunler mutluluklardan daha fazla. Bunu kabul etmeliyiz. Kaderine razi olmayip boyle rezil islere girisenler mutlaka bir gun cezasini cekerler. Umarim artik bu insanlar sehvetlerinin kölesi olmaktansa, onurlu bir hayati tum acilarina ragmen tercih ederler.
Umarim , erkek için de kadın içn de namus ve iffete döner insanlar yanlislarindan dönerler

madem sevmiyormuş çocuk niye yapmış. bende bu insanları anlamıyorum ya. adam gayet anlayışlıymış ve tipik türk erkeği değilmiş boşanmada sıkıntı çıkarmaz bence. boşansın sonra ne yaparsa yapsın....

Evet kizlar yanılmadık . Buluşmak için hep arkadaşımı çağırıyormuş meğerse . çocuk hiç gelmiyormuş Dün gece içmiş ve arkadaşıma saçma sapan şeyler söylemiş ağzı çok bozuk konuşmuş Sonra nişanlı olduğunu söylemiş arkadaşıma seni hiç unutmucam Evlenicem diye muhabbeti kesicm sanma vs diye konuşmuş Arkadaşım kendimi salak yerine konduğunu söyleyip ağladı ne bekliyodun dedim ya . Bi sürü yanlış şeyler yapmis akıl alır gibi değil ! kendi istemese de bi şekilde uzaklasacaklar, asla konusmam bi daha dedi

Evet kizlar yanılmadık . Buluşmak için hep arkadaşımı çağırıyormuş meğerse . çocuk hiç gelmiyormuş Dün gece içmiş ve arkadaşıma saçma sapan şeyler söylemiş ağzı çok bozuk konuşmuş Sonra nişanlı olduğunu söylemiş arkadaşıma seni hiç unutmucam Evlenicem diye muhabbeti kesicm sanma vs diye konuşmuş Arkadaşım kendimi salak yerine konduğunu söyleyip ağladı ne bekliyodun dedim ya . Bi sürü yanlış şeyler yapmis akıl alır gibi değil ! kendi istemese de bi şekilde uzaklasacaklar, asla konusmam bi daha dedi
Ne bekliyordu ki? Beyaz atlı prens olacak hali yoktu ya. Allah'ım şaşırtmasın. Neler duyuyoruz... Kocasına acıdım. Nadir bulunanlar da böyle harcanıyor demekki...

Ne bekliyordu ki? Beyaz atlı prens olacak hali yoktu ya. Allah'ım şaşırtmasın. Neler duyuyoruz... Kocasına acıdım. Nadir bulunanlar da böyle harcanıyor demekki...
Aminn şimdi o kocanın yüzüne nasıl bakacak merak ediyorum kocasının parasıyla sevgilisine hediyeler alms falan of of of gerçekten Allah şaşırtmasın

Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum yoksa çıldırcam.Nerden başlasam bilemedim. Yakın bir arkadaşım var bugün telefonda konuşurken sesi çok kötü geliyordu . Neyi olduğunu sorduğuma pişman oldum anlattıklarından dolayı . Durum şu ki arkadaşim 36 yaşında 16 yıllık evli. 8 yaşında bir çocuğu var
Eşiyle aile zoruyla evlendirilmiş . Evlilik gibi görmediğini söyler dururdu evliliğini. Eşi çok iyi biridir . bir dediğini iki etmez . Her türlü evde yardımcı olur . Anlayışıdır . BİLDİĞİMİZ TİPİK TÜRK ERKEĞİ DEĞİL YANİ . Eşide aile dostumuzun oğludur ordan tanıyorum . Ben övmüyorum arkadaşm söylüyor bunları . Eşime hiç ısınamadım evde iki çok iyi arkadaş gibiyiz derdi. Yıllardır bir musabetleri olmamış , hatta ayrı odalar da uyuyup ayri odalarda oturuyorlarmis . Şimdi ise arkadaşımın 22 yaşında genç biriyle ilişkisi varmış. Birbirlerini çok seviyorlarmis evleneceklermis. Çocuk birliktelik teklif etmiş . Arkadaşm da gönüllü hissettim . Önce eşinle bosan o bunu haketmiyor dedim ailesineden korktuğu için bosanamayacagni söyledi . çocuk kaçalım demiş bunun da aklına yatmış . Nasıl güvenirsin dedim bağırdım çağırdım . Şok oldum . Uyku girmiyor gözüme . Çok seviyorum arkadaşmı nasıl doğruyu gösterebilirim onun için ne yapabilirim

Edit: Gelişmeler 11. sayfada
Bugun evli bir kadinakacmayi teklif eden bir erkege nasil guvdnebilir onun durstlugune yarin onunla kacinca onada yasaticak baska bir kadinla ayni seyleri (evli kadinin kocasina yasattigi uzuntuyu) herseyden once evladinin gozundeki anneki profilini zedeliycek bence bunu ona soyleyin umarim yanlisindan doner .

Bir daha asla konuşmam mı dedi, Tabi çok doğrucuydu ya çocuk nişanlı olunca hayal kırıklığına uğrar ne çelişki ama!
Umarım kocasının gözü açılır da kurtulur o kadından.

Siz lütfen hiç karışmayin ,o kadın eşini aldatıyor ,hem anne olacak senin basın beladan kalır, uzak dur apla ,tavsiyesi sonra o bana akıl verdi der, kenara cekilir

Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum yoksa çıldırcam.Nerden başlasam bilemedim. Yakın bir arkadaşım var bugün telefonda konuşurken sesi çok kötü geliyordu . Neyi olduğunu sorduğuma pişman oldum anlattıklarından dolayı . Durum şu ki arkadaşim 36 yaşında 16 yıllık evli. 8 yaşında bir çocuğu var
Eşiyle aile zoruyla evlendirilmiş . Evlilik gibi görmediğini söyler dururdu evliliğini. Eşi çok iyi biridir . bir dediğini iki etmez . Her türlü evde yardımcı olur . Anlayışıdır . BİLDİĞİMİZ TİPİK TÜRK ERKEĞİ DEĞİL YANİ . Eşide aile dostumuzun oğludur ordan tanıyorum . Ben övmüyorum arkadaşm söylüyor bunları . Eşime hiç ısınamadım evde iki çok iyi arkadaş gibiyiz derdi. Yıllardır bir musabetleri olmamış , hatta ayrı odalar da uyuyup ayri odalarda oturuyorlarmis . Şimdi ise arkadaşımın 22 yaşında genç biriyle ilişkisi varmış. Birbirlerini çok seviyorlarmis evleneceklermis. Çocuk birliktelik teklif etmiş . Arkadaşm da gönüllü hissettim . Önce eşinle bosan o bunu haketmiyor dedim ailesineden korktuğu için bosanamayacagni söyledi . çocuk kaçalım demiş bunun da aklına yatmış . Nasıl güvenirsin dedim bağırdım çağırdım . Şok oldum . Uyku girmiyor gözüme . Çok seviyorum arkadaşmı nasıl doğruyu gösterebilirim onun için ne yapabilirim

Edit: Gelişmeler 11. sayfada

Sen ne yaparsan yap herkes kendi hayatımda kendi son sözünü söyler elinden bişey gelmez bazı insanlar karışık işlerin içinde olmayı sever veya hayat onları öyle sürükler kocasına karşı pek bir hissiyatı yokmuş işte yazık o kadın şimdi mantıkla hisleri arasında bi
Seçim yapmış ama ahlaki ama değil bu onu ilgilendirir müdehale etmen için anlatmamış belli ki sen de söyleyeceğini söylemişsin zaten bırak gerisi onun seçimi eşi de belki onu gerçekten sevecek biriyle evlenir de hayatı kurtulur olan çocuklara oluyor o ayrı konu inşallah bi aile faciası cıkmaz da herkes kendi yolunu bulur

Sen ne yaparsan yap herkes kendi hayatımda kendi son sözünü söyler elinden bişey gelmez bazı insanlar karışık işlerin içinde olmayı sever veya hayat onları öyle sürükler kocasına karşı pek bir hissiyatı yokmuş işte yazık o kadın şimdi mantıkla hisleri arasında bi
Seçim yapmış ama ahlaki ama değil bu onu ilgilendirir müdehale etmen için anlatmamış belli ki sen de söyleyeceğini söylemişsin zaten bırak gerisi onun seçimi eşi de belki onu gerçekten sevecek biriyle evlenir de hayatı kurtulur olan çocuklara oluyor o ayrı konu inşallah bi aile faciası cıkmaz da herkes kendi yolunu bulur
Aminn gerçekten öyle birşey olma ihtimali de var . Umarım sözünde durur ve artık konusmaz

Cocugunun babasina hayat arkadasina bu yanlisi yapan size neler yapmaz brn olsam asla o kizla gorusmezdim bir daha midemi bulandirdi resmen bi de utanmadan piskince anlatmis rezaletini yuhh

kaçsında hayatının nasıl b.k olacağını görsün. hiçmigörmüyo haberlerde yaşananları. ailesini evini bırakıp gidecek te nolucak. pişman olsa dahi döneceği baba evi bile kalmayacak. ailesinden korktuğu için boşanamayan bi kadın kaçarsa ailesne daha geri dönebilirmi? namusuyla boşansın sonra yesin ne yicekse. bunları tabi benim uslubumdan daha yumuşak şekilde anlatırsan belki br insan kurtarırsın. aklına koymuş yapar diyenlere bakma sen arkadaşını kurtarmak için elinden geleni yapmalısın bence.

tabii elinden geleni yap dedim ama kendi yuvana zarar verecek boyutta değil tabi. sana çamur atacak fırsatı yaratma sakın. bu konuda yazışma bile alehine çevirir sonra. sadece sözlü olsun yapmaya çalıştıkların. ama baktın değişmiyo o zaman allaha havale et kendini kurtar.

Aminn gerçekten öyle birşey olma ihtimali de var . Umarım sözünde durur ve artık konusmaz
O hanim belliki pek akli basinda kararlar alamiyor kotu evlilikte insan bosanir sonra istiyorsa biriyle gorusur o kisim kimseyi ilgilendirmez fakat hem evli hem akli eren cocugu var kacmayi dusunme falan akli basinda kararlar degil hicmi evladini dusunmuyor İlerde cok caniniz skilir arada kalirsiniz belki sebep oldugunuz iftirasina bile ugrarsiniz nazikce uyarinizi yapip mesafe koyun uzaklasin

Back
X