• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YASAK AŞK

Kadında da ne cesaret varmış 22 yaşında ki çocukla kaçma planları yapıyor:KK57: daha neler okuyacağız :skandal:

Çok anlayışlı bildiğimiz tipik Türk erkeği değil ilginç.... Eeee ama sevmiyor...
Arkadaşımı çok seviyorum...
Vah vah...tipik Türk erkeği nedir en çok onu merak ediyorum...
Ancak meselinize gelirsek bu tür kadınlık gururunu ayaklar altına alan müsveddeleri burada paylaşmak yerine arkadaşlığınızı kesin...
Konu başkasına aşık olması değil evliyken kaçmayı yasak ilişkiyi göze alması yoksa ne halt etmiş çok mühim değil bir kere ar damarı çatlamış....
Yani ev işi yapmam kadından parayı saklarim ailesiyle görüştümem , nereye gittiğinin hesabını sorarım kısıtlarim tarzı tripleri oluyor ya hani ailesine ezdirir vs ama hic bi şekilde bunları yapmayan hatta kadının yapmadığı işi yapan . çamaşır toplar cam siler temizlik yapar. akşam eve gelir yemek yapar. hepsinin bir arada yapan bir erkeğe çok nadir rastladım o yüzden

Igrenc yaratiklar. Ondan sonra haberlerde "Kocasi karisini dövdü, öldürdü" duyuyoruz, yazik kadina diyoruz ..

Ben bu mantığı anlamıyorum kaçtıktan sonra otomatikmen boşanmış olmayacakmi olacak kadın gibi gidip boşansin ondan sonra ne yaparsa yapsın hem eşini hem çocuğunu ve ailesinin yüzünü niye yere egdirsin ..çocuğu büyüyünce annen beni terketti deyip görmek istemiycek bunuda söyler misin arkadaşına

Sen ne söylesene, muhakkak senin dışında birşey gerçekleşecek.
Kötüyü görmeden elindeki iyinin değerini hiç bilemeyecek.
Sen üslubunla uyar, olacakları görmesine yardımcı ol.
Olmuyorsa yapacak birşey yok.
Çocukları var mı?

Allah akıl fikir versin. Ailesinden korktuğu için boşanmıyor ama kaçmak fikri cazip geliyor öyle mi? Beyni yanmış o vatandaşın. Zaten beyni olsa böyle iğreti bir durumu yaşamazdı. Madem sevmiyorsun olmuyor boşan git dilediğin haltı ye. O macera arıyor bulmuş sessiz sakin kocayı aranıyor. Arayan mevlasını da belasını da bulur.

Boşanmasın arkadaşınız, gizli kapaklı doyasıya yaşasın aşkını 22 yaşındaki bir delikanlıyla.
Dönüp de bakmasın ardında çocuğu mu varmış, kaçası gelir de giderse, çocuğuna "Anan nerede?" diye sorduklarında boynu bükük mü kalırmış filan düşünmesin.

Aşkının ömrü tükenip birkaç orgazmlık hevesleri sönünce geri dönsün, ardında bıraktığı kocayı, çocuğu aynı şekilde bulacağını umarak. Belki pişman olur, ama aşığı ondan vazgeçmek istemez ve tıpkı bir zamanlar Müge Anlı'da izlediğimiz gibi, kendisinden intikam almak için çocuğunu kaçırır, boğar ve öldürür.

Ama aşk(!) için değer değil mi ne idüğü belirsiz adamlarla olup, çoluğu çocuğu tehlikelere atmalara? Aşk(!) için namussuz şerefsiz olmaya değer değil mi? Aşkına(!) sahip çıksın ve defolup gitsin, en azından kocası ve çocuğu kendisinin ne mal olduğunu erken fark etmiş olur.

Bugün tekrar bi konuşayım soylediklediklerinizi de deneyeyim bakalım nolcak

Yazık neden iyi , iyi insanı bulamıyor ...ve iyi insanlar hep suistimal ediliyor gerçekten çok üzücü ve çok acı bir durum .....

36 yasinda kocaman kadin nasi cocuk denecek bir erkekle iliski yasae o cocuktan ona ne hayir gelir daha bu yasta sakin seytana uyup bi yanlis yapmasin geri donusu asla olmaz yagmurdan kacarken doluya tutulur

Akıllı olsun macera aramasın. Tepem attı valla. Heyecan arıyor kendine. Gül gibi kocan var, otur da onunla nasıl daha mutlu olurum diye düşün çözüm yolları üret. Bir de çocuğu var. Pes diyorum! Nerde halim selim adamlar var Hep onlara yaparlar zaten. Yazık çok yazık...

koskoca kadınların çoluk çocukla ne işi var ya ...
ergen misiniz 22 yaşında bir erkek size ne verebilir . ..
kaçalım demiş kaçın da görün ne diyeyim ..

Konuştum , irtibatmı keseceğimi söyledim eğer öyle bir hata yaparsa daha kaçmadan herkese herşeyi anlatırım diye tehdit ettim şimdilik durdurdum . Yeni birşey daha öğrendim ki daha 1 ay olmuş tanışalı .gerçekten insan bu kadar gözü kapanabilir mi arkadaşlar ben inanamıyorum

22 yaşındaki birine nasıl o gözle bakmış şaşılası .
Böyle kadınlara böyle eş fazla , kaçıp geldikten sonra belki de eşi kabul edecek bunları da düşünüyordur .

Back
X