İnan ki diziyi biliyorum ama hiççççç izlemedim desem ?:)kuzey - güney dizisini çok kaçırmışsın konu sahibi.
Bu olaydan sonra onunla olmaz diye, gozden cikardim zannediyorum, oyuzden hayatima aldim. Net bir cevabini bulamiyorum kendimde.
Aptallık ettim,evet. Hiç bukadar beynim yanmadı. İrademi kaybettim gerçekten.hatalı davranmışsın.
artık ikisiylede olmaz.
Aptallık ettim,evet. Hiç bukadar beynim yanmadı. İrademi kaybettim gerçekten.
Ne olmasini bekliyorsunuz? Kardeşinin sevgilisine mi yürüyecek?Gelen cevap: Başkası mı var ?
İçimde patlamasına izin vermicem. Konuscam açılcam olmıcagını biliyorum diyerekten.
Benimde bulanıyor. Emin olun. Bitirdim de. Bende suçluluk hissediyorum. Beynim ruhum kalbim huzursuz fazlasıyla.Abisini seviyorken kardeşi ile sevgilisinizay çom fena midem bulandı: (
aslında o hoslandıgınız abısı dıyodur sımdı bu kız o dans esnasında benımle flortlesırken kardesımle sevgılı oldu dıye... aynı rahatsız edıcı duyguya sahıp olmustur oda belkıde demıstır ıyıkı sevgılı olmamısız ılk fırsatda kardesımle sevgılı oldu da demıs olabılır...Benimde bulanıyor. Emin olun. Bitirdim de. Bende suçluluk hissediyorum. Beynim ruhum kalbim huzursuz fazlasıyla.
hiçbirşeyi anlamadım konudanVe eş değiştirdi
konu sahıbı psıkologmuymusDoredor nasıl psikologsun sen?
Afedersin ama kendini ifade etmekten bu kadar aciz bir insan danışanlarına ne katabilir?
Anladığım kadarıyla anlatayım canım. Bu konu sahibemiz komsuları olan birine vurulmuş. Lakin orda bir karmaşıklık olmuş sanırım kardeş önce davranmış bizim konu sahibesini duduştan öpüvermişBi bana bunu anlatsin kim kimi sevmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?