yasak..

Mesajla ayrılmak istiyorum dedim. Şuan için bir cevap yok.

Özet geçeyim hanımlar (tabi doğru anladıysam)

Konu sahibimizi öpen aşık olduğu adamın abisi.
Bu kızımız kardeşi bunu öptü diye neden sevgili olmuş bununla anlamadım.
Bu komşu 3 kardeş 2 erkek 1 kız. Düğüne gidiyorlar konu sahibi sevgilisiyle(bunu öpen kişi)dans ederken sevgilisi ben kız kardeşimle dans edeyim sen abimle dans et diyor.
Abisi konu sahibinin asıl aşık olduğu kişi :)
Ne ben mecnun şarkısınıda söyleyen konu sahibinin sevgilisinin abisi.

Yazınca farkettim aşk-ı memnu dönmüş burda be

edit: ben yazarken konu sahibi düzenleyip daha anlaşılır hale getirmiş konuyu gerçi.

Gelen cevap: Başkası mı var ?
İçimde patlamasına izin vermicem. Konuscam açılcam olmıcagını biliyorum diyerekten.

ne sacma sey yahu

hoslanmadıgınız sızı open sahısa napıyorsun sen ! deyıp ordan ayrılıp o sahısla gorusmeyı kesıp , asıl hoslandıgınız kısıye hıslerınızı anlatmamak ıcın kafanıza sılah mı dayadı ?

hersey aslında bukadar basıtken bu dramatızm nedır arkadas

Benimde bulanıyor. Emin olun. Bitirdim de. Bende suçluluk hissediyorum. Beynim ruhum kalbim huzursuz fazlasıyla.
aslında o hoslandıgınız abısı dıyodur sımdı bu kız o dans esnasında benımle flortlesırken kardesımle sevgılı oldu dıye... aynı rahatsız edıcı duyguya sahıp olmustur oda belkıde demıstır ıyıkı sevgılı olmamısız ılk fırsatda kardesımle sevgılı oldu da demıs olabılır...

ucunuzunde basına gelen bu kaza sızın sebebınızdır

sız orda kardesın adımına karsılık vermeseydınız butun bunlar olmazdı

Nasıl romantik cümleler bunlar Nasıl romantik hayatlar aman yarabbi.Şiir gibi konuşmalar , melankolik tavırlar , süslü sözcükler falan.Böyle konuları görünce hayatım çok düz geliyor bana.Yasak filan yok , abiyi seviyorsanız kardeşiyle neden sevgili oldunuz? Acaba farkında olmadan kardeşe de mi yeşil ışık yaktınız da sizi öptü dan diye öyle ? Şey deseydiniz kardeş sizi öptüğü anda "Bu ne cür'et kuzüm!! " Sonra abi sahneye girer , sizi kolunuzdan tuttuğu gibi kırlarda koşmaya gidersiniz.Ayh film gibi ilişkiler...

Bi bana bunu anlatsin kim kimi sevmis :)
Anladığım kadarıyla anlatayım canım. Bu konu sahibemiz komsuları olan birine vurulmuş. Lakin orda bir karmaşıklık olmuş sanırım kardeş önce davranmış bizim konu sahibesini duduştan öpüvermiş Sevgili olmuslar. geçenlerde de düğüne gitmişler. Sevgilisiyle dans ederken ben kiz kardesimle dans etcem sende abimle et demis konu sahibe ve abi kalmislar göz göze.sarki söylermisin demis abisine . Abisi de ne sen leylasin ne de ben mecnun diyvermis. Şuan da Sevglisinden anladıgım kadarıyla ayrılmış kız ve sonuç bekliyoruz. Burda biraza geldi ayrıldı sanirim ama abiyi unut yar olmaz o:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…