- 11 Ekim 2017
- 142
- 103
- 53
- 37
Kuzey ve güney hikayesini çirkin bettyle harmanlamışlarYani iki erkek kardeş ikiside sizden hoşlanıyor sizde büyük olana aşıksınız ama küçük olanla berabersiniz öylemi
Şimdi şöyle galibaAnlayan varsa bana da anlatsın :)
sarki söylenen kisma kadar az cok inandiricili var ama orada yitirdi hikaye inandirilicigini.
sagol canim :)Anladığım kadarıyla anlatayım canım. Bu konu sahibemiz komsuları olan birine vurulmuş. Lakin orda bir karmaşıklık olmuş sanırım kardeş önce davranmış bizim konu sahibesini duduştan öpüvermişSevgili olmuslar. geçenlerde de düğüne gitmişler. Sevgilisiyle dans ederken ben kiz kardesimle dans etcem sende abimle et demis konu sahibe ve abi kalmislar göz göze.sarki söylermisin demis abisine . Abisi de ne sen leylasin ne de ben mecnun diyvermis. Şuan da Sevglisinden anladıgım kadarıyla ayrılmış kız ve sonuç bekliyoruz. Burda biraza geldi ayrıldı sanirim ama abiyi unut yar olmaz o:)
Anlık oldu istemedim kiAnladiysan ne olayim. Neden abine asik oldugunuz birine kwndini opturuyorsun?
Öyle oldu..Yasaksa yasak oldu bi kere tenin tenime değdi bi kere
Anlik bile teklid olamaz vururum onuAnlık oldu istemedim ki
Müzik öğretmeni kendisi, duğunde komsumuzun inandırıcı olmayan nedir? Şarkı söylemek çok zor birşey yada imkansizmi hikayeye hiç inanmadim deseniz daha normal olurdum.sarki söylenen kisma kadar az cok inandiricili var ama orada yitirdi hikaye inandirilicigini.
Dikkate alırım:)Bundan boyle her onune gelene opturme kendini anacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?