yasak..

Mevburi aşk ne ya seni öpünve iticektin ben abini seviyorum diyecektin bitti gitti bide sevgili olmuş pess

Anlayan varsa bana da anlatsın :)
Şimdi şöyle galiba
Konu sahibinin çocukluktan yavuklusu aşık olduğu biri var.konu sahibi çirkin ördek yavrusu görüntüsünden sıyrılıp kuğuya dönüşüyor zamanla
Kuğumuz aşık olduğu kişinin erkek kardeşi tarafından öpülerek zoraki bir ilişkiye başlatılıyor
Sonra arka fonda ne sen leylasın ne de ben mecnun

Yanlış gelmişsin ablam sen,burası kadınlar kulübü.wattpad az ileride oraya yaz sen bu hikayeyi.

sarki söylenen kisma kadar az cok inandiricili var ama orada yitirdi hikaye inandirilicigini.

Abisi olmuyor bari kardeşi olsun mu dediniz? Bir taraf istemeden nasıl sevgili olunuyor. Yani rastgele biri beni öpse hop gardaş noluyoruz diye geri çekilirim. Her öptüğünle sevgili olunuyorsa sizin oralarda gidip öpseydin sevdiceğini bitseydi bütün dertlerin

sagol canim :)

Ç
sarki söylenen kisma kadar az cok inandiricili var ama orada yitirdi hikaye inandirilicigini.
Müzik öğretmeni kendisi, duğunde komsumuzun inandırıcı olmayan nedir? Şarkı söylemek çok zor birşey yada imkansizmi hikayeye hiç inanmadim deseniz daha normal olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…