yasak..

Benim telefon İngilizce klavye, Türkçe sesli harfler, ğ falan yok ona rağmen uğraşıp imla kurallarına uygun yazmaya çalışıyorum. Sırf bu konu için değil diğer konularda da görüyorum cümlenin başı bir yerde sonu bir yerde sonra aaa telefondan yazdık ondan falan oluyor. Hayır alakası yok, biraz daha özenmekle alakası var.

Yani bir de şöyle kendilerini ifade edemiyorlar aslında özenmek de değil. Yazarken kendini ifade edemeyen ya da çok şey düşündükleri için karmakarışık yazan insanlar var bence.
Ha bir de yazım kurallarına dikkat etmeyen ve noktalama işareti kullanmayanlar dolu tabii.
Örneğin birkaç gün önce bir üye başkasına seni kale almıyor demek isterken seni tiye bile almıyorum yazdı. Noldu anlam değişti ama o hala doğru yazdığını düşünüp bana da çıkıştı bu kişi de çalışan biriymiş....

Türkçe klavyeye çevriliyor telefon,tableti çevirdik mesela..

Konu şimdi imla kurallarına döndü hayde ... İyi veya kötü eksik veya tam okuyanların % 90 anlıyor anlamayanlarada anlayanlar anlatıyor telaşe gerek yok

Sizin yorumunuz sayesinde konuyu anlayabildim gerçekten aydınlattınız beni

Konu şimdi imla kurallarına döndü hayde ... İyi veya kötü eksik veya tam okuyanların % 90 anlıyor anlamayanlarada anlayanlar anlatıyor telaşe gerek yok

Tam olarak ne olduğunu anlayana helal olsun diyelim o halde
Ne demişler yasak istek doğurur(muş) :)) Konu çekti işte,anlamaya gayret ediyorus

nasıl bir karambol?
tehdit mi etti benimle sevgili ol diye.?
kendi bireysel isteğiniz olmadan nasıl bir karambol bu böyle?
Bu olaydan sonra onunla olmaz diye, gozden cikardim zannediyorum, oyuzden hayatima aldim. Net bir cevabini bulamiyorum kendimde.

Tam olarak ne olduğunu anlayana helal olsun diyelim o halde
Ne demişler yasak istek doğurur(muş) :)) Konu çekti işte,anlamaya gayret ediyorus
Arkadaş yani konu sahibesi bir erkeğe küçüklükten beri aşık tabi ergenlik zamanı kilolar sivilceler filan ...büyüyor güzelleşiyor ama halen o erkeğe deliler gibi aşık ... Tabi konu sahibine göre erkekte boş değil .., gizliden flört var ama açıkta bişey yok ... Derken bu erkeğin KÜÇÜK ERKEK kardeşi sen tut öp aralarında istem dışı ilişki başlıyor ama konu sahibi halen büyük olana aşık

Bak o öküze şimdi sen nasıl yengen olabilecek kişiyi şapadanak öpersin..

Bak o öküze şimdi sen nasıl yengen olabilecek kişiyi şapadanak öpersin..
Ama açıkta bi işişki belirtisi yok abide bi sahiplenme .. Öyle olsa cesaret edemezdi .. Ama konu sahibindede demekki bi kesinlik yokki (bu kadar aşkıkken nasık kimse anlamaz orası bi Mualla ) cesaret etmiş ve yapmış .. Tamam o öpmüş sen niye sevgili oluyorsun abisine aşıksın madem bas tokatı !! İkisindende uzak dur iki kardeştende en doğrusu bu insan önce kendine saygı duyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…