Telefona suçu niye atıyorsun yahu?
Gerekli yerlerde noktalama işaretleri kullanılsa ve olaylar güzelce anlatılsa anlaşılmayacak konu olmaz.
Kaç kişi anlamamış sence de suç telefonun mu o telefonu kullananın mı?
Opusmedik,optu aramiz iyiydi ama o isigi yakmadim. Tepki verdim kalktim. Kizdim sonra cok ozurler diledi abisine ailesine bahsetnis benden. Sonrasi karambole gelisti
çOK HOŞTU GÜLDÜM.vAR OLUN SİZ :)))Aynen öyle hanım abla..yaşlılıkla alakası yok. İnsan saapamiyo bian
Yani bir de şöyle kendilerini ifade edemiyorlar aslında özenmek de değil. Yazarken kendini ifade edemeyen ya da çok şey düşündükleri için karmakarışık yazan insanlar var bence.Benim telefon İngilizce klavye, Türkçe sesli harfler, ğ falan yok ona rağmen uğraşıp imla kurallarına uygun yazmaya çalışıyorum. Sırf bu konu için değil diğer konularda da görüyorum cümlenin başı bir yerde sonu bir yerde sonra aaa telefondan yazdık ondan falan oluyor. Hayır alakası yok, biraz daha özenmekle alakası var.
Benim telefon İngilizce klavye, Türkçe sesli harfler, ğ falan yok ona rağmen uğraşıp imla kurallarına uygun yazmaya çalışıyorum. Sırf bu konu için değil diğer konularda da görüyorum cümlenin başı bir yerde sonu bir yerde sonra aaa telefondan yazdık ondan falan oluyor. Hayır alakası yok, biraz daha özenmekle alakası var.
Aynen böyle olmuş !! :)gercekten boyle mi olmus? anladiginiz icin tebrik ediyorum sizi
saka gibi bi konu
çOK HOŞTU GÜLDÜM.vAR OLUN SİZ :)))
Türkçe klavyeye çevriliyor telefon,tableti çevirdik mesela..
O zaman aferin ona, mantıklı çünkü.Çocuk öpmüş bunu buda ekstra düşünce yapısıyla artık onun helaliyim demiş olmalı
Evet biliyorum da ben bilerek çevirmiyorum Türkçe klavyeye alışamadım bir türlü. Burası dışında Türkçe karaktere pek ihtiyaç duymuyorum zira. :)
Ben yaşlıyım dedim ya ne olduğunu çakamadım bir anda ..
Ama çoğunluk anlamamış konuyu oraada sıkıntı var:))[/QU
Valla ben de anlayamadım pek.
Anlamaya çalışırken Beğen yaptım. Ama hoş şeyleri beğendim tabii :))
ayrilacagim bugunAyrılsan mesela böyle birşey mümkün hayatta hani hatırlatayım da lazım olur.
Sizin yorumunuz sayesinde konuyu anlayabildim gerçekten aydınlattınız beniNeresi orası Yeşilçam mı?
Kardeşi seni dank diye öpecek kadar hadsiz, sen ise eh hadi madem öptü sevgili olmaya hayır diyemem diyecek kadar pasifsin.
Diyemedin mi noluyor ben abini seviyorum diye? Çakamadın mı bi tokat sen beni nasıl öpersin diye? Kardeşiyle sevgili ol abisiyle dans et leyla ile mecnun olun sonra da yaşasın 14 şubat heyy
Konu şimdi imla kurallarına döndühayde ... İyi veya kötü eksik veya tam okuyanların % 90 anlıyor anlamayanlarada anlayanlar anlatıyor telaşe gerek yok
Bu olaydan sonra onunla olmaz diye, gozden cikardim zannediyorum, oyuzden hayatima aldim. Net bir cevabini bulamiyorum kendimde.nasıl bir karambol?
tehdit mi etti benimle sevgili ol diye.?
kendi bireysel isteğiniz olmadan nasıl bir karambol bu böyle?
Arkadaş yani konu sahibesi bir erkeğe küçüklükten beri aşık tabi ergenlik zamanı kilolar sivilceler filan ...büyüyor güzelleşiyor ama halen o erkeğe deliler gibi aşık ... Tabi konu sahibine göre erkekte boş değil .., gizliden flört var ama açıkta bişey yok ... Derken bu erkeğin KÜÇÜK ERKEK kardeşi sen tut öp aralarında istem dışı ilişki başlıyor ama konu sahibi halen büyük olana aşıkTam olarak ne olduğunu anlayana helal olsun diyelim o halde
Ne demişler yasak istek doğurur(muş) :)) Konu çekti işte,anlamaya gayret ediyorus
Arkadaş yani konu sahibesi bir erkeğe küçüklükten beri aşık tabi ergenlik zamanı kilolar sivilceler filan ...büyüyor güzelleşiyor ama halen o erkeğe deliler gibi aşık ... Tabi konu sahibine göre erkekte boş değil .., gizliden flört var ama açıkta bişey yok ... Derken bu erkeğin KÜÇÜK ERKEK kardeşi sen tut öp aralarında istem dışı ilişki başlıyor ama konu sahibi halen büyük olana aşık
Ama açıkta bi işişki belirtisi yok abide bi sahiplenme .. Öyle olsa cesaret edemezdi .. Ama konu sahibindede demekki bi kesinlik yokki (bu kadar aşkıkken nasık kimse anlamaz orası bi Mualla ) cesaret etmiş ve yapmış .. Tamam o öpmüş sen niye sevgili oluyorsun abisine aşıksın madem bas tokatı !! İkisindende uzak dur iki kardeştende en doğrusu bu insan önce kendine saygı duyarBak o öküze şimdi sen nasıl yengen olabilecek kişiyi şapadanak öpersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?