Neeee psikolog mu?Doredor nasıl psikologsun sen?
Afedersin ama kendini ifade etmekten bu kadar aciz bir insan danışanlarına ne katabilir?
Arkadaş yani konu sahibesi bir erkeğe küçüklükten beri aşık tabi ergenlik zamanı kilolar sivilceler filan ...büyüyor güzelleşiyor ama halen o erkeğe deliler gibi aşık ... Tabi konu sahibine göre erkekte boş değil .., gizliden flört var ama açıkta bişey yok ... Derken bu erkeğin KÜÇÜK ERKEK kardeşi sen tut öp aralarında istem dışı ilişki başlıyor ama konu sahibi halen büyük olana aşık
Ama açıkta bi işişki belirtisi yok abide bi sahiplenme .. Öyle olsa cesaret edemezdi .. Ama konu sahibindede demekki bi kesinlik yokki (bu kadar aşkıkken nasık kimse anlamaz orası bi Mualla ) cesaret etmiş ve yapmış .. Tamam o öpmüş sen niye sevgili oluyorsun abisine aşıksın madem bas tokatı !! İkisindende uzak dur iki kardeştende en doğrusu bu insan önce kendine saygı duyar
Hee şimdi biraz anladım gibi oldum,teşekkür ederim arkadaşım.
Amaa şeyi anlamadım bayram mıymış neye öpmüş kayınbirader adayı kızcağızı?
Bunu ancak psikolog çözer diycem ama bilemedim valla. En iyi annane çözecek galiba
Abisi olmadı kardeşiyle çıkayım demeyeydin sen de.Abisine asik bir kiz.. Yasak degildir haklisiniz.
Abi sevse kardeşini yığardı yere sen ne yapıyorsun diye..
Eeeee oda yok kardeşte gelip öpüyor bunu..
Öptü diye sevgili olmanın mantığı nedir yani..
Yada abinin hiç haberi yok konu sahibi kendi kendine gelin güvey olmuşGözü var kesin,yada abisinin umurunda olmadığının çok iyi farkında demekki..
Geliyor ve öpüyor..
Ne koparsam kar meselesi..
Yaa birde öpmek o kadar kolay mı?Benim beynimde jeton haznesi paslandı galiba ne etsem ki?
Yada abinin hiç haberi yok konu sahibi kendi kendine gelin güvey olmuş
Herşey olabilir çok çetrefilli bir durum bu..
Konu sahibi senin yapacağın tek şey ikisindede uzak durmak ..! Bu defteri birdaha açmamak üzere kapat ve birdaha normal olarak da olsa görüşme bu insanlarla uzak dur ..!!! Giderek dahada çıkmaza girecek bir konu bu emin ol ... Ve zararlı sen çıkacaksın
Her şey olabilir derken?
Keleşi bu çetrefil için mi istediniz yoksa annane?Aman sakin :))
Konum nedense kapatilmis. Geyik amacli acmamistim. Bu surectede uyuyakalmisim lnsani ihtiyac.
Tum yorumlariniza gercekden tebessum ettim.
Bigun kardsiyle oturuken optu beni. Beynimden vuruldum. Dahasi abisine bana asik oldugunu aciklamis zoraki bir iliski temeli atildi. Oysaki okadar emindim ki artik duygularin karsilikli oldugundan bunla ilglide size bi kac ornek vericem sora. Gecenlerde dugune gittik apartmandan birinin. Ve dans ederken tam "sevglimle" abiside kiz kardesiyle hadi krdesmle dans edicem dedi. Ve biz kaldik el ele nasi gidiyo dedi iyi dedm.. Ya senin dedm iyi dedi.. Sonra arka planda calan sarkiyla goz goze geldik cevirdim yuzumu. Sarki soylesene dedim. Bakti gozumun icin o masmavi derin gozleriyle. Tamam dedi. Ve ne sen leylasin nede ben mecnun...
Çok pardon ya düzelttim,konuyu :)Öpen, sevdiği adamın kardeşi bunu anladım.
Zoraki bir ilişkinin temeli nasıl atılır?onu anlamadım.
Kim kiminle dansa kalktı,aşık arkadaş kiminle elele kaldı? bunu anlamadım.
Yüzünü çevirdi,ama gözlerinin içine baktığını gördü?
Kardeş öptü faslı hariç ben bir şey anlamadım yahu. Ben mi salağım bilemedim yane?
Gerilim romanı gibi bea çözemedim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?