Ben birşey izlerken boş vakit geçiyor gibi hissediyorum.mantı aç buzluğa at
şaka bir yana gün boyu ekran olunca tv vs de istemiyor insan
bulmaca scrabble vs takılıyoruz biz biraz
bir dönem boyama yapıyorduk
annem telefon etti bir gün ne yapıyorsunuz dedi
eşimin adını söyleyip X ve ben boyama yapıyoruz dedim
oğlumu sordu o odasında dedim
güldü
kızım çocuk olan oğlun, siz yetişkinsiniz o boyama yapacak dedi :)))
bence börek çörek yapabilirsin
ben de mesela tv izlerken elimde bir şey istiyorum annem örgü örerdi dantel yapardı da ben onları da yapamam ki sen yarı yaşımdasın senden de çıkmaz bu gibi şeyler
Ben birşey izlerken boş vakit geçiyor gibi hissediyorum.
Telefon bakınca eşim izlemiyorsun diyor.
Ama izliyorum da.
Kanaviçe ye başladım ben.
İzlerken de iyi gidiyor.
Hem zevkli hem daha kolay.
Tablo, örtü, yastık, mutfak havlusu ne olursa zevke göre.
Kitap okurum, resim yaparım akşamları eşimle film izleriz sohbet ederiz.hanımlar selamlar, sağlığımız için evde kaldığımız bir dönemdeyiz. kısıtlamalar daha ne kadar devam eder bilmiyorum. saat kısıtlaması olsun, hafta sonu tamamen yasak olsun artık iyice bunaldım ve evde yapacak hiçbir şey bulamıyorum. yanlış anlaşılmasın sözüm yasaklara değil, bunlar yapılmak zorunda. benim derdim bu dönemi evde nasıl geçirebileceğimle alakalı... sizler neler yapıyorsunuz merak ediyorum. özellikle benim gibi bekarları daha çok merak ediyorum zira evlilerin akşamları mutlaka eşiyle, çocuğuyla zamanı su gibi geçiyordur.
evden çalışıyorum zaten. koca gün pc ekranına bakıyorum. boş zamanlarımda pc'de bişey yapmak istemiyorum zaten sürekli baktığım için. tv aldık, netflix vs onları da izlemekten sıkılıyorum. kutu oyunu aldık, kardeşimle oynarız diye onun da şu an yüzüne bakan yok. çok bunaldım artık evde ne yapsam bilemiyorum. yasaklar gelmeden önce de çok dışarı çıkan biri değildim virüsten dolayı. sizler neler yapıyorsunuz, boş zamanınızda evde? yasaklar varken?
ben spora verdim kendimi çok da iyi olduhanımlar selamlar, sağlığımız için evde kaldığımız bir dönemdeyiz. kısıtlamalar daha ne kadar devam eder bilmiyorum. saat kısıtlaması olsun, hafta sonu tamamen yasak olsun artık iyice bunaldım ve evde yapacak hiçbir şey bulamıyorum. yanlış anlaşılmasın sözüm yasaklara değil, bunlar yapılmak zorunda. benim derdim bu dönemi evde nasıl geçirebileceğimle alakalı... sizler neler yapıyorsunuz merak ediyorum. özellikle benim gibi bekarları daha çok merak ediyorum zira evlilerin akşamları mutlaka eşiyle, çocuğuyla zamanı su gibi geçiyordur.
evden çalışıyorum zaten. koca gün pc ekranına bakıyorum. boş zamanlarımda pc'de bişey yapmak istemiyorum zaten sürekli baktığım için. tv aldık, netflix vs onları da izlemekten sıkılıyorum. kutu oyunu aldık, kardeşimle oynarız diye onun da şu an yüzüne bakan yok. çok bunaldım artık evde ne yapsam bilemiyorum. yasaklar gelmeden önce de çok dışarı çıkan biri değildim virüsten dolayı. sizler neler yapıyorsunuz, boş zamanınızda evde? yasaklar varken?
bende bunun için geldim puzzle yapılabilir. mübarek çekirden çitlemek gibi birşey zaten1000 parca zor bir puzzle aldim, simdi onu yapiyorum. Evim puzzle doldu, korona hatirasi deyip etrafima hediye etmeyi dusunuyorum sonrasinda
bende bunun için geldim puzzle yapılabilir. mübarek çekirden çitlemek gibi birşey zaten
Kitap okuyorum film izliyorum mandala kitabım var boyama yapıyorum (çocuklarımla eşimle yaptıklarımı saymıyorum)hanımlar selamlar, sağlığımız için evde kaldığımız bir dönemdeyiz. kısıtlamalar daha ne kadar devam eder bilmiyorum. saat kısıtlaması olsun, hafta sonu tamamen yasak olsun artık iyice bunaldım ve evde yapacak hiçbir şey bulamıyorum. yanlış anlaşılmasın sözüm yasaklara değil, bunlar yapılmak zorunda. benim derdim bu dönemi evde nasıl geçirebileceğimle alakalı... sizler neler yapıyorsunuz merak ediyorum. özellikle benim gibi bekarları daha çok merak ediyorum zira evlilerin akşamları mutlaka eşiyle, çocuğuyla zamanı su gibi geçiyordur.
Sizin yapmamış olmanız, kimsenin yapamadığı anlamına gelmez ki.Şöyle kitaplar okudum, böyle kendimi geliştirdim diyenlere inanmıyorum. Hiçbir şey yapılmıyor, hafta sonları bütün gün elde telefon yatıyorum.
neden inanmiyosunuz anlamadim ?Şöyle kitaplar okudum, böyle kendimi geliştirdim diyenlere inanmıyorum. Hiçbir şey yapılmıyor, hafta sonları bütün gün elde telefon yatıyorum.
Sarılalım:)Bilmem ben yapamıyorum film dizi izlemek yada telefona bakmaktan başka bir şey :) Benden kaynaklı birşeydir ben tembelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?