merhaba günlükcüm, artık kalıcı olarak açıyorum seni. Adından da anlaşılacağı üzere bu sadece beslenme günlüğü olmayacak yaşam boyu sağlıklı ve fit olarak kalmak için gereken herşeyi yapmaya çalışacağımbuna bol su içmek, spor yapmak, sağlıklı beslenmeye çalışmak, zihinen yaşlanmamak genç kalmak dahil olacak. yapabileceğimin en iyisini yapmak hedefim
şimdiiii gelelim bilgilere
boy:158
ilk diyete başlangıç kilosu:57,4
güncel kilo:52,9
kilo hedefi:48
su hedefi: enaz 10 bardak
spor hedefi: haftada 3 gün
zihinsel ferahlık hedefi: günde enaz 50 syf kitap okuma
not: kilo tartı günleri cumaları olacak
teşekkür ederim canım, sende kb diyetiyle çok güzel gidiyordun bırakma benceHayırlı olsun günlüğün canım. Guzel kilo vermişsin Tebrikler
teşekkür ederim canım, sende kb diyetiyle çok güzel gidiyordun bırakma bence
birakmiarim ama bugun benim icin en iyi olan
kb diyeti oolduğuna karar verdim ve bugun tekrar basladim. Insallah birakmam daha
inanıyorum ki çok güzel kilolar verip çıtır mı çıtır bi anne olacakshatılacağını hissettiğin anda uzun boyunla incecik çocuklarının yanında nasıl güzel salınacağını düşün, bi de kilo yakışıyo diyenlerden uzak dur, kocanın çok vermeni istememesinin nedeni o boyla zayıf olursan çooooookkkkkk kıskanacak olması bence(ona da doktor zayıflamazsan hastalanırsın dedi falan de, yedirmesin sana tatlıları)
hep yanındayım canım, sana inanıyorum benCok dogru diyorsun canim...
bunu basaracagim insallah canim.yazdiklarin ve destegin icin cok sagol dediklerini hep hatirlayacagim.
emzirmeden dolayi galiba bu asiri tatli duskunlugum ama ona da nokta koymanin zamani geldi sagkigim icin
günaydın günlükcüm
bugün güne kötü başladım. bindiğim otobüs bi erkeğe çarptı, durumu iyi değil allah yardımcısı olsun. beni okuyan kim varsa lütfen beni dikkate alın: telefonlarınızın ana ekranına kilit koymayın hatta pin kodu bile koymayın, telefon listeniz annem babam eşim vs diye yazsın. bugün kaza geçiren beyefendi bilincini kaybettiği için telefon rehberine ulaşıp kimseye haber veremedik. cüzdanınızda bi kağıda yakınınızın telefonu,kan grubunuz, varsa ilaç alerjiniz yada kullandığınız bi ilaç varsa yazılı olsun. ben yapacağım bu dediklerimi, çünkü bugün bunların hepsine ihtiyaç duyuldu!
neyse günlükcüm şimdi daha iyiyim ama canım hiçbişey yemek istemiyor.
şekersiz çay(2 bardak içtim bile) bilmiyorum kaç bardak olur.
sağolasın canım, gerçekten insan hayatın kısa olduğunu anlıyor böyle olaylarda.Gunaydin canim gecmis olsun talihsiz bir gun gecirmissin.. Allah yardımcısı olsun o şahsın bir dakika sonramizin bile garantisi yok su hayatta....
Günlüğün hayırlı olsun. Onceden kac kiloydun?? Cok kilolu degilsin ama neden daha fit olmayasin dimi:))
Bu pozitif enerjiyle herseyin ustesinden gelirsin sen..
sağolasın canım, gerçekten insan hayatın kısa olduğunu anlıyor böyle olaylarda.
canım önceden de çok kilolu değildim(kilom boyumla birdi 57,5 kiloydum). fit olmak apayrı yaaa, ben şuanda çok kilolu değilim ama fit de değilim. hem ruhen hem bedenen fit olmak amacım.
teşekkür ederim canım pozitif olmak gerekiyor, etraftaki negatifliği ancak nötrleyebiliyorum. keşke daha fazlası gelse elimden :)
Ben bile etkilendim yasadigin olaydan insallahsagliina kavusur.
Bende yediklerimi bayagi azalttim onceki gunlere oranla cok sukur. Biraz daha duzene girince menu de paylasacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?