canım özgüvenim varmış gibi görünüyo aslında ama neden böyle bilemedim.çokda kişisel gelişim okurum aslında.ya sizin gibi rahat olmak için neler vermezdim.taktikleriniz varmı arkadaşlar bana çok bunaldm bunları düşünmekten.nolur bişey söyleyin hastamıym neym
dünya senin etrafında dönmüyo,nerden çıkarıyosun herkesin seninle ilgili konuştuğunu,milletin başka işi mi yok,bence bi an önce tedavi ol...
canım özgüvenim varmış gibi görünüyo aslında ama neden böyle bilemedim.çokda kişisel gelişim okurum aslında.ya sizin gibi rahat olmak için neler vermezdim.taktikleriniz varmı arkadaşlar bana çok bunaldm bunları düşünmekten.nolur bişey söyleyin hastamıym neym
:)) seviyorum böyle cevapları.
tedavide işe yaramıyo ki canım ya..zamanında dedikodu çok duydm şimdi kimseye güvenmiorum işte
ozguven oyle varmis gibi gorunen bisey degil. icten ice bu kadar kafana taktigin halde disardan saklayabiliyosun demek ki. ya da sakladigini saniyo da olabilirsin.. herkes bi dereceye kadar insanlarin soylediklerine onem verir. kesinlikle umursamiyorum diyenleri pek inandirici bulmuyorum. sonucta insan sosyal varlik. ama senin bahsettigin kadar vahimse durum burda verilecek taktiklerden cok terapiye ihtiyacin var.[/QUOT
haklısın canımm.herkesin arkasından konuşuluo ama ben en çok benim arkamdan konuşuldugnu düşünüorum işte.çok zor bişey bunu yaşamak inanın çok kötü.aslında ne dedikleri değil benimle ugraştıklarını düşünmek çıldırtıyo beni
canım sen bi psikiyatriste ya da psikoloğa gidip konuştun mu,bu öyle kendi kendine çözüm aramakla ya da özgüven var sanırımlarla olacak iş değil,özgüven yok sende bu açık uzman yardımı denediysen ve işe yaramadıysa tekrar dene derim
canım sen bi psikiyatriste ya da psikoloğa gidip konuştun mu,bu öyle kendi kendine çözüm aramakla ya da özgüven var sanırımlarla olacak iş değil,özgüven yok sende bu açık uzman yardımı denediysen ve işe yaramadıysa tekrar dene derim
Psikologlar ilac yazma yetkisine sahip degil ki?ben psikoloğa gittim cnm biraz konuştu sonra ilaç verdi,
insanların senin hakkında konuştuğunu düşünmen için onlara malzeme vermen gerekir yoksa durup dururken neden senin hakkında konuşsunlar,bunları düşünerek canını sıkma
hahaha bir an kendimi gördüm yazdıklarında arkadaşım neydi o günler diyorum yaaa şükür kurtuldum benDarısı başına artıkk
ayy canım Allah rızası için söyle nasıl kurtuldun
buarada psikologun yazdıgı ilaç prozac canım, hafif oldugu için yazmış olabilir bilmiyorum ama ben psikologa gittiğime eminm özel hastanede
Psikolog ilac yazamaz, eger yazmissa bu bir suctur!buarada psikologun yazdıgı ilaç prozac canım, hafif oldugu için yazmış olabilir bilmiyorum ama ben psikologa gittiğime eminm özel hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?