Yaşam enerjimi aldıı bu KOMPLEKS

Teşekkür ederim canım...Sendende Allah razı olsun...Özgüven nasıl olacak biliyormusun?Ben yaptığımı söyleyeyim hemen belki bir yol olur sana hemen bir alışverişe çıkarım bişeyler alırım kafa dağıtmak için özellikle kıyafet takı toka gibi...Sonra komple bir ağdaya giderim ve bakım yaptırırım sonrada saçlarımla oynatırım güzelce örtümü takar evime gelirim...Eşime süslenirim falan aynanın karşısına geçer işte bu derim kendi kendime sonrada kimseyi sallamam o an çirkin bile olsam istediklerimi yapıp rahatladığım için dünyanın en güzel bayanı eşi annesi hissederim kendimi dünyalar benim olur sonra gerisi vızz gelir....

ema1 çok doğru söylüyor canım. ben de eskiden neden beni sevmedi diye üzülürdüm çevremdekiler saflığımı görüp uyarmaya başlamasa öööyle giderdim daha ama insanlar öyle bi hale gelmiş ki, bunu bilmen insan karakterlerini hatta kendini iyi tanıman lazım. sen yanlış bişey yapmadığına eminsen, onların ne dediğini önemsemeyeceksin kaç yaşında insanım ben de hala zorlanıyorum zaman zaman, ama bununla yaşamak zorundayız başka çaremiz YOK ... iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir derler ya, sen iyi ol da bırak nasıl bilirlerse bilsenler Herşeyin ötesinde Allah var ! ona güven, çoook ciddi bişey olmadıkça kafana takma

bu arada gerçekten ilaçsız geçmeyecek boyutta mı bunu bilemeyiz ama kızların da dediği gibi psikolog ilaç yazamaz. ilaç yazdıysa zaten sen o psikoloğa bi daha gideyim deme, belki psikiyatrdır senin gittiğin, olabilir mi? ama maalesef bu ülkede psikiyatrlığa soyunan psikologlar da VAR

Bu boyutta olmasa da bende de var bu durum. Insan, kimse arkasindan konusmasin diye kendini kaliplara sokuyor, ama cok yorucu birsey bu. Sunu unutma, herkesin arkasindan konusulur. Sen agzinla kus tutsan, yine konusacak konun bulunur. Ben neler duyuyorum, en duzgun dedigim insanin bile arkasindan konusan var, o halde benden de bahsedebilirler muhtemelen. Sen hic mi konusmadin kimseyle ilgili? Bosvermek lazim. Hayat bu, insanlar bu.

ah güzelim ben geçen yıl neler çektim kızım manken gibi onu sınıfta dışladılar küçük ile göçtük buranın kızlara şehir kızlarını bana arattı bu yıl kendine uygun arkadaş buldu o arkadaşını dışlamışlar şımdi ikisi beraber takılıyor küçük ilçenin kızları beter mi beter şiveli konuşuyorlar ne kadar zorlasalar kızım gibi kibar olamıyorlar ve çok fesat ve tehlikeliler vefa gönül hatır yok

Allah ıslah etsin iyi etsin inşallah, çok üzülüyorum. ne olacak böyle bilmem. kimsede maneviyat yok kalmamış ki
işin ilginci hepimiz aynı şeyden şikayet ediyoruz da bi türlü düzeltemiyoruz :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…