- 6 Mart 2021
- 113
- 96
- 18
- Konu Sahibi mervebilici
-
Hayır ya. Mesaj çekip kendini rezil ettiğiyle kalıyor. Bir de aşırı derecede insan seçiyor. Tamamen menfaatine göreMesaj attığı kişilerle yüzyüze gelince de ayni efeliği yapabiliyor mu peki?
Arayarak değil de mesajla içini boşaltmasının bir sebebi var mı?
Peki iyi yönleri ne bu adamın ?Hayır ya. Mesaj çekip kendini rezil ettiğiyle kalıyor. Bir de aşırı derecede insan seçiyor. Tamamen menfaatine göre
İyiliği de çok iyidir ama şu anda iyi yönlerinden bahsetmek istemiyorum. Çünkü sinirliyim onaPeki iyi yönleri ne bu adamın ?
He yaaaa.... sadece biraz üslup ya... rahatsız eden şeyi söyle yine ama böyle insanları düşman ilan ederek olmaz. Ahhh ahhLodoslama olmayaydı iyiydi...
Kafadan kontak .d senin kocanı da haklarKavgacı ise ona da atsın. Yesinler birbirlerini
İnsanlar bizim farklı olduğumuzu algılayamıyorlar mı acaba. Her durumda eşimi savunurum diye mi düşünüyorlar anlamıyorum ki. Yada onu hiç başlarına bela almamak için uzaklaşıyorlar mı? Açıkçası ben de çok utanıyorum onlardan eşim böyle yapıncaYa cok bos, kendine is ariyor ya da mukemmelliyetci biri. Insanlari oldugu gibi kabul etmeyen, hersryi duzeltebilecegini sanan biri belki de... evet his degil. Konusarak da duzrlmiyormus. Ablasinin da ayni huyu varmis ama kendidi ablasinin bu huyundan sikayetci iken kendindeki durumun farkinda degil. Ne soyleyecegimi bilemedim. Ama insanlarin onun huyunun boyle olmasi ile sizi ozdeslestirmeleri de dogru degil. Ikiniz farkli kisiliksiniz. Esinizin yaptiklarindan dolayi insanlarin sizi cezalandirir gibi size tavir almalari da dogru degil. Esinize birsey demeye cekinip size tavir aliyorlar sanki, esinizi duzeltin diye. Oysa bir bilseler bunun icin cok ugrastiginizi ama basaramdiginizi...
Genellikle cevaplamıyorlar. Dengesiz bir mesaj olduğu içinBide bir şey diyecem eşiniz mesaj atıyor herkese peki mesela bu mesajlarin bide geri dönme olayi var onlar ne yazıyor tamam. Efendim mi Diyorlar karşının tavrı ne oluyor
Sanirim esinizi baslarina bela almak istemiyorlar. Bu durumu da sizinle konussalar esinizin tavrindan korkuyor olabilirler. Onun yerine durumu sizinnhalletmeniz icin size tavir aliyorlar. Yani herkes bizden kaciyor, benimle de konusmuyor senin yuzunden demeniz icin size de tavirlilar. Ben oyle anladim.İnsanlar bizim farklı olduğumuzu algılayamıyorlar mı acaba. Her durumda eşimi savunurum diye mi düşünüyorlar anlamıyorum ki. Yada onu hiç başlarına bela almamak için uzaklaşıyorlar mı? Açıkçası ben de çok utanıyorum onlardan eşim böyle yapınca
Bir de önemli bir ayrıntı unutmuşum. Mesajları genellikle şöyle. Müdüre mesaj çekip öğretmeni şikayet ediyor. Yöneticiye mesaj çekip komşuyu şikayet ediyor. Hastaneden tanıdık bulup, çocuğun arkadaşının babasına iletmesi için mesaj gönderiyorBide bir şey diyecem eşiniz mesaj atıyor herkese peki mesela bu mesajlarin bide geri dönme olayi var onlar ne yazıyor tamam. Efendim mi Diyorlar karşının tavrı ne oluyor
Kavga etmeden rahat edememe hastalığı galiba buAdamda öfke kontrolü var bence, psikolog yolları görünmüş.
Başka ne önerilebilir ki? Hayats karşı bu öfkesi ve kendini tutamayıp mantıksız aksiyon almasi tam tedavilik
Kavga etmeden rahat edememe hastalığı galiba bu
Mesajlar ise polise vereceğim, yeter, bıktım gibi saçma sapanBir de önemli bir ayrıntı unutmuşum. Mesajları genellikle şöyle. Müdüre mesaj çekip öğretmeni şikayet ediyor. Yöneticiye mesaj çekip komşuyu şikayet ediyor. Hastaneden tanıdık bulup, çocuğun arkadaşının babasına iletmesi için mesaj gönderiyor
Bu adam hasta mi gerçekten ciddi diyorum baya uğraşıyor bunun anası babası abisi yokmu yada sizin biri bunla konuşsun gerçektenBir de önemli bir ayrıntı unutmuşum. Mesajları genellikle şöyle. Müdüre mesaj çekip öğretmeni şikayet ediyor. Yöneticiye mesaj çekip komşuyu şikayet ediyor. Hastaneden tanıdık bulup, çocuğun arkadaşının babasına iletmesi için mesaj gönderiyor
Ya gerçekten anlamıyorum. İşim mi yok burada uydurmaca şeyler yazayım.İyi de üst komşunun numarasını ne biliyor? Hadi onu ad soyad buldu diyelim, çocuğunuzun okulda takıştığı çocuğun taa babasını nasıl buluyor? Hangi çocukla takıştığını babasını ismini nasıl buluyor? Eşiniz çalışmıyor mu? Bunlarla uğraşacak vakti nasıl var araştıracak. Özel okul olunca öyle velilere başka velilerin numarası mı dağıtılıyor? Hiç sanmam ne alaka.. herkes numaramızı alsın o zaman.. polis karantinada niye kontrole geldi onu da hiç duymadım..çok mantıksız dğil mi tüm bunlar
Demek cani sıkılıyorMerhaba öncelikle, benim garip bir derdim var, örneğini bulamadım. Bana bu konuda yardımcı olmak isteyen, fikir beyan etmek isteyen olursa çok sevinirim. Çünkü altından kalkamıyorum. Sinirlerim bozuluyor.
Eşim her şeyi problem edip, insanlara saçma sapan mesajlar atıyor. Üst kattan makine sesi geliyor, komşuya atıyor. Çocukla ilgili öğretmenine, müdürüne mesaj atıyor. Hoşuna gitmeyen bir şey oluyor akrabalarıma mesaj atıyor. Çocuklar okulda oyun oynarken çocuğun bir yerine bir şey oluyor çocuğun babasına mesaj atıyor. Mesajların hepsi karşı tarafı ezen, lodoslama daldığı seviyesiz mesajlar. Karantinada iken polis 3 kere kontrole geldi diye 3. De polise de bir daha kapıma gelmeyin bağırdı.
Bu huyu benim yaşam kalitemi aşırı şekilde düşürüyor. Utancımdan kimsenin yüzüne bakamıyorum. Onlar da benim yüzüme bakmıyor zaten bu olanlardan sonra. Konuşmak, sinirlenmek, sakince yanlış olduğunu anlatmak, beni kötü duruma düşürdüğünü söylemek... Hiç biri işe yaramadı. Ama artık sinirlerimi aşırı derecede bozacak hale geldi bu durum.
Üst komşuyu yöneticiden istiyor.İyi de üst komşunun numarasını ne biliyor? Hadi onu ad soyad buldu diyelim, çocuğunuzun okulda takıştığı çocuğun taa babasını nasıl buluyor? Hangi çocukla takıştığını babasını ismini nasıl buluyor? Eşiniz çalışmıyor mu? Bunlarla uğraşacak vakti nasıl var araştıracak. Özel okul olunca öyle velilere başka velilerin numarası mı dağıtılıyor? Hiç sanmam ne alaka.. herkes numaramızı alsın o zaman.. polis karantinada niye kontrole geldi onu da hiç duymadım..çok mantıksız dğil mi tüm bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?