Yaşam kalitemi düşüren garip dert 😔

Ya cok bos, kendine is ariyor ya da mukemmelliyetci biri. Insanlari oldugu gibi kabul etmeyen, hersryi duzeltebilecegini sanan biri belki de... evet his degil. Konusarak da duzrlmiyormus. Ablasinin da ayni huyu varmis ama kendidi ablasinin bu huyundan sikayetci iken kendindeki durumun farkinda degil. Ne soyleyecegimi bilemedim. Ama insanlarin onun huyunun boyle olmasi ile sizi ozdeslestirmeleri de dogru degil. Ikiniz farkli kisiliksiniz. Esinizin yaptiklarindan dolayi insanlarin sizi cezalandirir gibi size tavir almalari da dogru degil. Esinize birsey demeye cekinip size tavir aliyorlar sanki, esinizi duzeltin diye. Oysa bir bilseler bunun icin cok ugrastiginizi ama basaramdiginizi...

Bide bir şey diyecem eşiniz mesaj atıyor herkese peki mesela bu mesajlarin bide geri dönme olayi var onlar ne yazıyor tamam. Efendim mi Diyorlar karşının tavrı ne oluyor

İnsanlar bizim farklı olduğumuzu algılayamıyorlar mı acaba. Her durumda eşimi savunurum diye mi düşünüyorlar anlamıyorum ki. Yada onu hiç başlarına bela almamak için uzaklaşıyorlar mı? Açıkçası ben de çok utanıyorum onlardan eşim böyle yapınca

Sanirim esinizi baslarina bela almak istemiyorlar. Bu durumu da sizinle konussalar esinizin tavrindan korkuyor olabilirler. Onun yerine durumu sizinnhalletmeniz icin size tavir aliyorlar. Yani herkes bizden kaciyor, benimle de konusmuyor senin yuzunden demeniz icin size de tavirlilar. Ben oyle anladim.

Adamda öfke kontrolü var bence, psikolog yolları görünmüş.
Başka ne önerilebilir ki? Hayats karşı bu öfkesi ve kendini tutamayıp mantıksız aksiyon almasi tam tedavilik

Bide bir şey diyecem eşiniz mesaj atıyor herkese peki mesela bu mesajlarin bide geri dönme olayi var onlar ne yazıyor tamam. Efendim mi Diyorlar karşının tavrı ne oluyor
Bir de önemli bir ayrıntı unutmuşum. Mesajları genellikle şöyle. Müdüre mesaj çekip öğretmeni şikayet ediyor. Yöneticiye mesaj çekip komşuyu şikayet ediyor. Hastaneden tanıdık bulup, çocuğun arkadaşının babasına iletmesi için mesaj gönderiyor

Kavga etmeden rahat edememe hastalığı galiba bu
Mesajlar ise polise vereceğim, yeter, bıktım gibi saçma sapan

İyi de üst komşunun numarasını ne biliyor? Hadi onu ad soyad buldu diyelim, çocuğunuzun okulda takıştığı çocuğun taa babasını nasıl buluyor? Hangi çocukla takıştığını babasını ismini nasıl buluyor? Eşiniz çalışmıyor mu? Bunlarla uğraşacak vakti nasıl var araştıracak. Özel okul olunca öyle velilere başka velilerin numarası mı dağıtılıyor? Hiç sanmam ne alaka.. herkes numaramızı alsın o zaman.. polis karantinada niye kontrole geldi onu da hiç duymadım..çok mantıksız dğil mi tüm bunlar

Bu adam hasta mi gerçekten ciddi diyorum baya uğraşıyor bunun anası babası abisi yokmu yada sizin biri bunla konuşsun gerçekten

Ya gerçekten anlamıyorum. İşim mi yok burada uydurmaca şeyler yazayım.
çocuğun arkadaşının babasının numarasını nasıl aldığını sabırla yazayım. Ki ben de annesinin numarası var çocuğun. Annesi ile görüşüyoruz, konuşuyoruz. Babasının ise şöyle buluyor: hastaneye geldiklerinde tanıdıkları bir sekreter var. Bunun aracılığıyla birkaç kere eşimin yanına gelmişler. O sekreter aracılığıyla mesaj gönderiyor

Demek cani sıkılıyor Sert kayaya carparsa başına iş alır.Sizin yapacağınız sey konuşmak rahatsızlığınizi anlatmak belli ki sorunu sıkıntısı var ve kolay öfkeleniyor.Yalniz yumuşak olun onu anlar gibi konuşup derdinizi anlatin

Üst komşuyu yöneticiden istiyor.
lütfen ama uydurma bilgiler veriyormuşum muamelesi yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…