Yasama enerjim hic yok

8
Haklısınız yerimde olmak isteyen o kadar kişi varken buraya geldim hakkını da vermeliyim

Bedenine nolmuşda barışmak istiyon sen yav
İki makyaj yap güzel giyin kokunu sür Allah Allah
Cık bi fıtı fıtı bi dolan gez ayy keşke şuan o yaşlarda olsam hiç kıymet bilmiyorsunuz hiççç

Siz ciddi manada depresyon yaşasaydiniz bilirdiniz her zaman terapi ilaç ise yaramayabiliyor ki çok denedim şu an imkanım yok daha yeni atandım gerçekten care olabilecek bir şey arıyorum ama başka bir doktor terapi denenebilir
Her doktor olan da iyi olmuyor merak etmeyin onların içinde de ozguvensizi pasif olanı var siz tanımıyor olabilirsiniz içinde olduğum için biliyorum doktorlar da insan ki içlerinde sadece ders çalışmış asosyal tipler çok
Doktor değilim hannfendi hali yikamaciyim zevkine doktorum diyorum (!)

Bedenine nolmuşda barışmak istiyon sen yav
İki makyaj yap güzel giyin kokunu sür Allah Allah
Cık bi fıtı fıtı bi dolan gez ayy keşke şuan o yaşlarda olsam hiç kıymet bilmiyorsunuz hiççç
Çok kiloluyum ya 86 filan
Kıyafet bulamiyorum kolay kolay
Bir de kilo alip vermekten karnım çatlamış
Kollarım da biraz sarkık
Popomda ve bacaklarımda selülit görünümü var
Pcos um oldugu için biraz hirsuitizim im var lazer de gittim ama yüz killarimi arttırdı sanki

Haklısınız

Duzen kurma derdınde çok agır bır depresyon surecı gecırdım. Pskıyatrıye gıttım ve Antıdepresan kullanıyorum. İyi hıssettırmıyor ama kotu de hıssettırmıyor. Ekonomik ozgurlugun varken bıle pasıf kalman sıkıntlı bır durum. Adım atmak onemlı. Uzun bı ders calısma marotunundan cıkan insanlarda gorulecek bır sorun. Doktor olup nasıl bu kadar çozum aramaktan uzak kaldın onu anlamadım evet.
Kıllanma sorunum var demişsiniz. ee bırcok kadında var. Ekonomık ozgurlun var, gıt gm ışlem yaptır ya da al ev tıpı epılasyon aletı atış yap. Kiloluyum diyorsunuz. Soylemesı kolay dıyeceksınız ama bıraz motıvasyon ve ıstıkrarla verilemeyecek kılo yok. Spor salonuna gıt, dıyetısyenlerle anlaş.
Kendını olumsuza hapsetmek, en magdur benım demek en kolayı

Son düzenleme:
Size katılıyorum. 24 yaşlar tam da kariyer için çırpınılan yaşlar. Çoğumuz o yasları en verimli şekilde kullanmak için koştuk. Bazen kalbimiz de kırıldı. Doğru birine gelince evet devir kötü fakat bugün en basit bir memurun bile peşinde kimler kimler var memurlar beni yanlış anlamayın, olayı daha açık hale getirmek için örnek veriyorum; bu doktor hanımın eğer çapanın gururu değilse tabi kapısının aşınması lazım. Hadi öyle değil diyelim çok mu önemli yani, zaten çalışma alanın sosyal bir ortamda olacak çoğumuz iş ortamında bulduk. Daha tus var önünde. Kendi adıma söyleyeyim 28 yaşında tanıştım eşimle, aynı iş ortamında tanıştım. Kariyerim düşüncelerim oturmuştu. 24lü yaşlarıma bakınca iyi ki evlenme kararı vermemişim cahildim diyorum. Bazı ilişki konularında kendimi eleştiriyorum. Her şeyin bir zamanı var akışa bırakın.

Çok tedaviye gittim aslında ama bir yerde ben de yoruldum psikiyatrik ilaç kullaniminin şu an çok dogru olmadığı kanisindayim gerçekten beyin kimyası bozulana ağır hastalara verilmeli ilac sirketleri de cok masum degil bir doktor olarak gercekten gerektiginde ilac kullanim taraftariyim ama şu an psikiystristler en ufak bir şikayet için bile gidene bir antidepresan yazıyorlar hastayla pek ilgilenemiyorlar kiminin işine geliyor ama onlar da haklı hasta başı süre çok az
Özelde de çok gittim aslında bakarsak klasik bildiğimiz şeyler bilincsel davranışci tedavi imge terapi emdr çalıştım onlarla
Hala tam bir fayda göremedim
Ama başka doktorlar denenebilir psikologlar haklısınız tabi de insan bir yerde gerçekten de yoruluyor çünkü her doktor psikolog da hastası için çabalamiyor kazanç olarak bakıyorlar
Bir yerde de insanın kendinde bitiyor iyileşmek

Her şeye sebep buluyorsun, işin zor.

Boyunuz kaç
Bence sizin durum ilaçlık. Melankoliye yatkın durumunuz var olumsuz düşündükçe negatif umutsuz oluyorsunuz. Umutsuz oldukça olumsuz düşünüyorsunuz sonuç olarak bu döngüden çıkamıyorsunuz çıkamadıkça daha dibe çöküyorsunuz.
Sizi anlıyorum.
Kurban bilincine girmişsiniz. Malesef ki kötü düşündükçe kendine acıdıkça Allah sen çok mağdursun diyip istediklerini vermiyor(veredebilir tabi ama şu an yok)
Niye olmuyor diyip kavga etmek yerine olan durumu kabul edin. Değiştirmeye çalışmayın ilk kabul edin nasıl hissettiğinizi. Daha sonra Allaha şükredin şükrettikçe iç enerjiniz artacak. Oturun zekiyim ve doktor oldum diye şükredin. Annem babam var diyin şükredin. Bacağım sapasağlam diyin şükredin. Bir yerden sonra şükür enerjisine geçeceksiniz ne kadar çok şeye sahip olduğunuzu anlayacaksınız. İçiniz değişecek pozitif düşünceler alacak negatif düşünceler yerine. Etrafa yaydığınız enerji değişecek böyleca daha mutlu olacaksınız. Evet yine karşınıza bir erkek çıkmatabilir ama çıkmasada iç huzurunuz olacak kaygı endişe kendine acıma duygularınız daha az olacak. Ya da enerjiniz yüksek olduğu için çıkma ihtimali yükselecek. Siz bu haldeyken birisini bulsanız bile yine mutsuz olursunuz. Adam sizi çok sevse bile siz kendinizi sevmediğiniz için onun sevgisini de kabullenemezsiniz sonra nolur adam puff
Mesaj atın güzel videolar öneriyim size.

Sen çok guzelsın. Bı kere Doktor'un. Herkes sever seni. Bı kere saygımız var.

Mesaj atamıyorum

Aslında sıkıntı erkek değil şu anda biri olsa bile ona verebilecek bir şeyim yok hayat enerjim çok düşük mantıklı olmadığının ben de farkındayım ama saplantı şeklinde bu düşünceler geliyor ben de kurtulmak istiyorum ya kiloya takıyorum ya bedenime takıyorum ya sevgilim olmamasına takıyorum ya geçmiş olaylara takıyorum inanın ben de kurtulmak istiyorum bu kurban bilincinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…