Yasama enerjim hic yok

Kuzum gözün aydın depresyonda değilsin, sen memnuniyetsizsin. Ben ergenlik döneminde böyleydim. Saatlerce ayna karşısında " bugün hangi fiziksel kusuruma kafayı taksam" diye kendimi inceler sonra günlerce dert ederdim. Gerçekten depresyonda olan insan depresyonda olduğunu farketmeyi bırak buraya böyle destanlarca ruhsal analizini yazmaya mecal bulamaz. Al ben de kilo aldım, benim de pürüzsüz cildim yok, ben de çok güzel değilim.. napalim oturup ağlaşalım mı? Sen ya hiç gerçek bir dertle sınanmamışsın ya da canın sıkılıyor. Wake up and shake up gülüm

Ay hiç sorma. Bende hep kendimde kusur arardim. Şimdi bakıyorum fotoğraflara ne güzel kizmişim ne kadar haksızlık etmişim kendime. Hep kusurlamı görmüşüm hiç güzel yönlerimi görmemişim diyorum.
Üniversiteden sonra kendimi sevmeye başladım. Kusursa kusur herkeste var……. İnsan pozitif yönlerini görmeli. Kusurlara kafayı takmak hem mutsuz ediyor hem kendinden nefret ettiriyor. O yüzden geriye dönüp baktığımda o lisedeki kıza çok üzülüyorum…
Her şeyden önce kendini sevmek her şeyiyle. Arkasından zaten özgüven, mutluluk, başkalarını sevme geliyor…

Bir uzmandan destek mi alsanız?

Öyle çook sevilmek çok güzel bir şey falan değil. Doğru ilişkide olmak çok daha güzel bir şey onun için de çok büyük aşk/sevgi gerekmiyor.

Zaten doktorsunuz destek alın demiyorum o yüzden tıbbi olarak gidilecek yolları biliyorsunuz. İnsan olarak yaşam enerjimin düştüğü saldığım zamanlar oluyor, uyuşuk, kimseyi görmek bile istemiyorum kitaplara kaçıyorum o zaman, okumak beynimi dinlendiriyor. Yürüyorum yürümek vücudumu toparlıyor, dışarı çıkana kadar savaşıyorum kendimle ama yürümeye başlayınca tamamen değişiyor havam. Bu yolda en büyük destekçim hayvanlar evde kedim var, dışarıda tüm sokak hayvanları, yürürken mama dağıtırım, konuşuruz, koşuştururuz onlarla daha iyi bir ilaç bilmiyorum. Kedim terapidir benim için. Aşka gelince eşim sağolsun destekçidir her konuda ama aşk sorun çözmez, bu insanın içiyle ilgili bir durum, yapmak istemekle ilgili, siz olmuyor dedikçe daha kötü olur. Eğitimli, meslek sahibi bir kadınsınız bunun getirdiği konforu bırakmayın, iş yerinizde, çevrenizde olabildiğince diyalog kurmaya çalışın insanlardan kaçmayın.

Benim de bazen enerjim olmuyor. Kan değerleri de bunu çok etkiliyor.
Kan degerlerleriniz normalse, yine depresyon icin ilac desteği almalısınız.

Disaridan ozenilecek bir hayatiniz var. Maddi sıkıntısı olmayan ve iyi bir mesleği olan.

Benim tavsiyem hareket etmek. Yani istemeseniz de gidin sahil kenarına açın enerjik bir muzik yuruyus yapın.
Evinizde komedi dizi ve filmler izleyin. Sağlıklı beslenmeye calisin.
1 öğrenciye yardımcı olun. Başkası mutlu olunca ,da insan mutlu oluyor.

Diyetisyenler kilo desteği, güzellik merkezlerinden bakim için destek alın.

Adım atın cabalayin

Ben de kedi düşünüyorum belki modem yerine gelebilir o zaman

erkeksiz kalmışsın. yazdıklarından bunu anlıyorum. imkanın varken git dil kurslarına ne bileyim kendinle vakit geçir.

Başkasının sevmesinden çok siz kendinizi sevmeyi öğrenin, hâlâ enerjiniz ve hayattan umudunuz var ki doktor olmuşsunuz,birilerine ümit vermek mutlu etmek ..... demek ki içten içe ruhunuz doğruyu biliyor ......

Ne güzel bu yaşta çok güzel bir mesleğiniz var. Üstelik çok gençsiniz daha evlilik düşünmek için.

yani doktora bu sorulmaz ama kan degerlerinize baktirdiniz mi?
belki demir depolariniz düşüktür
benim de seviyem yerlerde, doktorum "bu demire bu enerji yine iyisin" demisti, normalde yatakta depresyon modunda olmam lazimmis.
bence hazir hastanedesin cok detayli bir kan testi ver sabah açken.
belki oradan birsey cikar
onun disinda kendine bir mesgale bulabilirsin, belki aidiyet hissedersin oraya.
misal kosu kulupleri var istanbulda. Ben com aidiyet hissetmedim ama nisanlim bir kere gitti baglandi. aylardir her hafta sabahın 6sinda kalkip onlarla kosuyor. o gruptan insanlarla tanistim hepsi yok sakarya kosusunda 12 k kostum, yok Eskişehirde 15 k kosacagim, antreman yapiyorum falan bu modda. insanlara kosu tamamlamak gibi bir yasama amaci gelmis. hem duzenli spor yapinca vücut mutluluk hormonu salgiliyor..
ya da eger sonraki 15 sene daha bakabileceksen kopek alabilirsin, hergun onu cikar gezdir, sana aşik- seni gördüğüne cok mutlu olan bir canli, seni hayatinin merkezine koyan bir canla yasamak mutluluk getirir. hem insani evden cikartir zorunlu olarak

Bence size iyi bir mide ameliyatı çok iyi gelir zayıflama iğnesi olabilir zayıflarsanız fıstık gibi olursunuz yıkar geçersiniz vallahi tüm erkekleri

Yok öyle bir şey ya doktorlar hiç bilmiyor ya da bilmiyor demeyelim de uygulamıyor yakın bir akrabam var diş doktoru hem de uzman görsen konferanslar falan veriyor alanında Kıbrıslara gidiyor ama ben biliyorum dişlerini bile fırçalamıyor 2-3 günde bir falan anca

Ne güzel bu yaşta çok güzel bir mesleğiniz var. Üstelik çok gençsiniz daha evlilik düşünmek için.
Mevzu evlilik değil zaten herkes evlilik ve sevgili olarak bakmış
Sadece biraz üzüyor ama evlilik istemiyorum aslında
Ki şu devirde 24 25 yaşına gelip hiç olmaması hiç begenilmeme isteği insanı üzüyor
Ama asıl sorunum o değil

Bence size iyi bir mide ameliyatı çok iyi gelir zayıflama iğnesi olabilir zayıflarsanız fıstık gibi olursunuz yıkar geçersiniz vallahi tüm erkekleri
Evlilik sevgili beklemiyorum artık bu konuda gerçekten kırgınım sadece biraz sevilmek değer görmek istemiştim günümüzde bu yaşta sevgilisi olmaması bir insanın pek normal değil gibi geliyordu bu da benim Yolum demek ki bu beni uzuyordu herkes evlilik koca meraklısı gibi görmüş beni

Niye bu kadar alindiniz ya sevgilinizin olmasını istemek bjr erkek istemek suç değil sizin bence bu konuda travmanız var öyle sert istemiyorum koca meraklısı değilim diyorsunuz ki millete de bunu hissettiriyor olabilirsiniz

Niye bu kadar alindiniz ya sevgilinizin olmasını istemek bjr erkek istemek suç değil sizin bence bu konuda travmanız var öyle sert istemiyorum koca meraklısı değilim diyorsunuz ki millete de bunu hissettiriyor olabilirsiniz
Bilmiyorum yorumlar bana sert geldi biraz genel olarak koca meraklısı erkek meraklısı gibi gorulmusum gibi geldi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…