- Konu Sahibi merakligezgin
-
Kuzum gözün aydın depresyonda değilsin, sen memnuniyetsizsin. Ben ergenlik döneminde böyleydim. Saatlerce ayna karşısında " bugün hangi fiziksel kusuruma kafayı taksam" diye kendimi inceler sonra günlerce dert ederdim. Gerçekten depresyonda olan insan depresyonda olduğunu farketmeyi bırak buraya böyle destanlarca ruhsal analizini yazmaya mecal bulamaz. Al ben de kilo aldım, benim de pürüzsüz cildim yok, ben de çok güzel değilim.. napalim oturup ağlaşalım mı? Sen ya hiç gerçek bir dertle sınanmamışsın ya da canın sıkılıyor. Wake up and shake up gülümAslında sıkıntı erkek değil şu anda biri olsa bile ona verebilecek bir şeyim yok hayat enerjim çok düşük mantıklı olmadığının ben de farkındayım ama saplantı şeklinde bu düşünceler geliyor ben de kurtulmak istiyorum ya kiloya takıyorum ya bedenime takıyorum ya sevgilim olmamasına takıyorum ya geçmiş olaylara takıyorum inanın ben de kurtulmak istiyorum bu kurban bilincinden
Ay hiç sorma. Bende hep kendimde kusur arardim. Şimdi bakıyorum fotoğraflara ne güzel kizmişim ne kadar haksızlık etmişim kendime. Hep kusurlamı görmüşüm hiç güzel yönlerimi görmemişim diyorum.Kuzum gözün aydın depresyonda değilsin, sen memnuniyetsizsin. Ben ergenlik döneminde böyleydim. Saatlerce ayna karşısında " bugün hangi fiziksel kusuruma kafayı taksam" diye kendimi inceler sonra günlerce dert ederdim. Gerçekten depresyonda olan insan depresyonda olduğunu farketmeyi bırak buraya böyle destanlarca ruhsal analizini yazmaya mecal bulamaz. Al ben de kilo aldım, benim de pürüzsüz cildim yok, ben de çok güzel değilim.. napalim oturup ağlaşalım mı? Sen ya hiç gerçek bir dertle sınanmamışsın ya da canın sıkılıyor. Wake up and shake up gülüm
Bir uzmandan destek mi alsanız?Daha önceki konuyu da açmıştım bilirsiniz 24 yaşında yeni atanmış bir doktorum orta üst düzey bir ailenin kızıyım yani dışarıdan herkesin imrendiği bir hayatım var ama mutlu değilim olamıyorum yaşama enerjim hiç yok hiçbir şey beni mutlu etmiyor ikili ilişkiler konusuna üzülüyorum ama aslında ikili ilişkilerden büyük sorunlarım var sürekli yatmak istiyorum daha önce öyle değildim kendime bakardım çok güzel giyinirdim fiziğim iyiydi tip 5 te bir depresyon geçirdim ondan sonra çok kilo aldım sürekli uyumaya başladım hayatı saldım okulumu çok zor bitirdim sürekli geçmişe takılıyorum pek sevilen beğenilen biri olmadım küçüklükten beri hep çirkin diye dalga geçildi benle ben de kendimi derslere verdim zayıf olduğum zamanlarda bile kendimi güzel bulmuyorum sevemiyorum çok terapi aldım ilaç kullandım fayda göremiyorum ailem de yaşadıklarımdan dolayı beni güçsüz ve zayıf görüyor sosyal ilişkilerim iyi değil ortaokulda lisede vs tek tük arkadaşım vardı üniversitede oldu onlarla da güzel bitmedi pek su an konuştuğum tek arkadaşım var sosyal konuları beceremiyorum sevgililigi hiç beceremiyorum cevremde sevilen ilgi gören kizlsri görünce üzülüyorum ama ben böyle depresif modu düşük ve bakimsizken kimseyle de olamam farkındayım tus kazanmam lazım hazirlanamiyorum evlilik sevilmek ve hakkım değilmiş gibi hissediyorum bu konuda umutsuzum insanlara çok kırgınim bu sekilde sosyal olmadan gitmez ama yeni arkadaşlıklar edinmek icin istegim de yok cok umutlu olmak da istemiyorum kariyere yonelmeliyim galiba su an önceliğim iyi olmak gerçekten iyi ve herkesin güçlü gördüğü başarılı bir kadın olmak ama ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum
Zaten doktorsunuz destek alın demiyorum o yüzden tıbbi olarak gidilecek yolları biliyorsunuz. İnsan olarak yaşam enerjimin düştüğü saldığım zamanlar oluyor, uyuşuk, kimseyi görmek bile istemiyorum kitaplara kaçıyorum o zaman, okumak beynimi dinlendiriyor. Yürüyorum yürümek vücudumu toparlıyor, dışarı çıkana kadar savaşıyorum kendimle ama yürümeye başlayınca tamamen değişiyor havam. Bu yolda en büyük destekçim hayvanlar evde kedim var, dışarıda tüm sokak hayvanları, yürürken mama dağıtırım, konuşuruz, koşuştururuz onlarla daha iyi bir ilaç bilmiyorum. Kedim terapidir benim için. Aşka gelince eşim sağolsun destekçidir her konuda ama aşk sorun çözmez, bu insanın içiyle ilgili bir durum, yapmak istemekle ilgili, siz olmuyor dedikçe daha kötü olur. Eğitimli, meslek sahibi bir kadınsınız bunun getirdiği konforu bırakmayın, iş yerinizde, çevrenizde olabildiğince diyalog kurmaya çalışın insanlardan kaçmayın.Aslında tek derdim onlar değil ki sadece takıntılı düşünce olarak geliyor ben de farkındayım saçma olduğunun ayrıca beni yıpratan yanlış bir ilişki yaşayacağıma böylesi daha iyi
Asil sorunum erkek mevzusu da değil yaşama enerjim isteğim yok kendimi sevemiyorum barışmak istiyorum kendimle önceden çok azimliudim kafama koyduğumu yapardım o azim o istek yok hiçbir şey yapmak istemiyorum calismak Bile kendime bakmak istemiyorum topluluktan kaçıyorum modum çok düşük bedeninle barışmak istiyorum
Ben de kedi düşünüyorum belki modem yerine gelebilir o zamanZaten doktorsunuz destek alın demiyorum o yüzden tıbbi olarak gidilecek yolları biliyorsunuz. İnsan olarak yaşam enerjimin düştüğü saldığım zamanlar oluyor, uyuşuk, kimseyi görmek bile istemiyorum kitaplara kaçıyorum o zaman, okumak beynimi dinlendiriyor. Yürüyorum yürümek vücudumu toparlıyor, dışarı çıkana kadar savaşıyorum kendimle ama yürümeye başlayınca tamamen değişiyor havam. Bu yolda en büyük destekçim hayvanlar evde kedim var, dışarıda tüm sokak hayvanları, yürürken mama dağıtırım, konuşuruz, koşuştururuz onlarla daha iyi bir ilaç bilmiyorum. Kedim terapidir benim için. Aşka gelince eşim sağolsun destekçidir her konuda ama aşk sorun çözmez, bu insanın içiyle ilgili bir durum, yapmak istemekle ilgili, siz olmuyor dedikçe daha kötü olur. Eğitimli, meslek sahibi bir kadınsınız bunun getirdiği konforu bırakmayın, iş yerinizde, çevrenizde olabildiğince diyalog kurmaya çalışın insanlardan kaçmayın.
erkeksiz kalmışsın. yazdıklarından bunu anlıyorum. imkanın varken git dil kurslarına ne bileyim kendinle vakit geçir.Daha önceki konuyu da açmıştım bilirsiniz 24 yaşında yeni atanmış bir doktorum orta üst düzey bir ailenin kızıyım yani dışarıdan herkesin imrendiği bir hayatım var ama mutlu değilim olamıyorum yaşama enerjim hiç yok hiçbir şey beni mutlu etmiyor ikili ilişkiler konusuna üzülüyorum ama aslında ikili ilişkilerden büyük sorunlarım var sürekli yatmak istiyorum daha önce öyle değildim kendime bakardım çok güzel giyinirdim fiziğim iyiydi tip 5 te bir depresyon geçirdim ondan sonra çok kilo aldım sürekli uyumaya başladım hayatı saldım okulumu çok zor bitirdim sürekli geçmişe takılıyorum pek sevilen beğenilen biri olmadım küçüklükten beri hep çirkin diye dalga geçildi benle ben de kendimi derslere verdim zayıf olduğum zamanlarda bile kendimi güzel bulmuyorum sevemiyorum çok terapi aldım ilaç kullandım fayda göremiyorum ailem de yaşadıklarımdan dolayı beni güçsüz ve zayıf görüyor sosyal ilişkilerim iyi değil ortaokulda lisede vs tek tük arkadaşım vardı üniversitede oldu onlarla da güzel bitmedi pek su an konuştuğum tek arkadaşım var sosyal konuları beceremiyorum sevgililigi hiç beceremiyorum cevremde sevilen ilgi gören kizlsri görünce üzülüyorum ama ben böyle depresif modu düşük ve bakimsizken kimseyle de olamam farkındayım tus kazanmam lazım hazirlanamiyorum evlilik sevilmek ve hakkım değilmiş gibi hissediyorum bu konuda umutsuzum insanlara çok kırgınim bu sekilde sosyal olmadan gitmez ama yeni arkadaşlıklar edinmek icin istegim de yok cok umutlu olmak da istemiyorum kariyere yonelmeliyim galiba su an önceliğim iyi olmak gerçekten iyi ve herkesin güçlü gördüğü başarılı bir kadın olmak ama ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum
Başkasının sevmesinden çok siz kendinizi sevmeyi öğrenin, hâlâ enerjiniz ve hayattan umudunuz var ki doktor olmuşsunuz,birilerine ümit vermek mutlu etmek ..... demek ki içten içe ruhunuz doğruyu biliyor ......Bana gelen mesleğim için geldikten sonra ne yapayım
Evet içimde yara hiç sevilmemek ama sevgilim olmasından daha ciddi sorunlarım var
Hayat enerjim 0 yaşamak istemiyorum
Ama bazen diyorum ki gerçekten bebekler gibi sevilseydim değişir miydim belki
Ama o sevgiyi içte bulmadan çok zor
Takıntılı dusuncelerimdrn kurtulup mutlu olmak kendimle barışık güçlü bir kadın olmak istiyorum
Sevilmek nasıp işi hiç olmayabilir de bilmiyorum beklememek en doğrusu galiba
Ne güzel bu yaşta çok güzel bir mesleğiniz var. Üstelik çok gençsiniz daha evlilik düşünmek için.Daha önceki konuyu da açmıştım bilirsiniz 24 yaşında yeni atanmış bir doktorum orta üst düzey bir ailenin kızıyım yani dışarıdan herkesin imrendiği bir hayatım var ama mutlu değilim olamıyorum yaşama enerjim hiç yok hiçbir şey beni mutlu etmiyor ikili ilişkiler konusuna üzülüyorum ama aslında ikili ilişkilerden büyük sorunlarım var sürekli yatmak istiyorum daha önce öyle değildim kendime bakardım çok güzel giyinirdim fiziğim iyiydi tip 5 te bir depresyon geçirdim ondan sonra çok kilo aldım sürekli uyumaya başladım hayatı saldım okulumu çok zor bitirdim sürekli geçmişe takılıyorum pek sevilen beğenilen biri olmadım küçüklükten beri hep çirkin diye dalga geçildi benle ben de kendimi derslere verdim zayıf olduğum zamanlarda bile kendimi güzel bulmuyorum sevemiyorum çok terapi aldım ilaç kullandım fayda göremiyorum ailem de yaşadıklarımdan dolayı beni güçsüz ve zayıf görüyor sosyal ilişkilerim iyi değil ortaokulda lisede vs tek tük arkadaşım vardı üniversitede oldu onlarla da güzel bitmedi pek su an konuştuğum tek arkadaşım var sosyal konuları beceremiyorum sevgililigi hiç beceremiyorum cevremde sevilen ilgi gören kizlsri görünce üzülüyorum ama ben böyle depresif modu düşük ve bakimsizken kimseyle de olamam farkındayım tus kazanmam lazım hazirlanamiyorum evlilik sevilmek ve hakkım değilmiş gibi hissediyorum bu konuda umutsuzum insanlara çok kırgınim bu sekilde sosyal olmadan gitmez ama yeni arkadaşlıklar edinmek icin istegim de yok cok umutlu olmak da istemiyorum kariyere yonelmeliyim galiba su an önceliğim iyi olmak gerçekten iyi ve herkesin güçlü gördüğü başarılı bir kadın olmak ama ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum
Bence size iyi bir mide ameliyatı çok iyi gelir zayıflama iğnesi olabilir zayıflarsanız fıstık gibi olursunuz yıkar geçersiniz vallahi tüm erkekleriburada asıl konu hayat enerjimin olmaması dünkü daha çok ikili ilişkiler üzerindeydi belki benim gibi olup tavsiye verebilecek olan vardır diye yazıyorum biraz da iç dökmek iyi geliyor ben de destek almam gerektiğini biliyorum ama her doktor psikolog işini iyi yapmıyor ben çok terapi aldım fayda giremedim gerçekten faydalı olabilecek birini arıyorum
Yok öyle bir şey ya doktorlar hiç bilmiyor ya da bilmiyor demeyelim de uygulamıyor yakın bir akrabam var diş doktoru hem de uzman görsen konferanslar falan veriyor alanında Kıbrıslara gidiyor ama ben biliyorum dişlerini bile fırçalamıyor 2-3 günde bir falan ancaZaten doktorsunuz destek alın demiyorum o yüzden tıbbi olarak gidilecek yolları biliyorsunuz. İnsan olarak yaşam enerjimin düştüğü saldığım zamanlar oluyor, uyuşuk, kimseyi görmek bile istemiyorum kitaplara kaçıyorum o zaman, okumak beynimi dinlendiriyor. Yürüyorum yürümek vücudumu toparlıyor, dışarı çıkana kadar savaşıyorum kendimle ama yürümeye başlayınca tamamen değişiyor havam. Bu yolda en büyük destekçim hayvanlar evde kedim var, dışarıda tüm sokak hayvanları, yürürken mama dağıtırım, konuşuruz, koşuştururuz onlarla daha iyi bir ilaç bilmiyorum. Kedim terapidir benim için. Aşka gelince eşim sağolsun destekçidir her konuda ama aşk sorun çözmez, bu insanın içiyle ilgili bir durum, yapmak istemekle ilgili, siz olmuyor dedikçe daha kötü olur. Eğitimli, meslek sahibi bir kadınsınız bunun getirdiği konforu bırakmayın, iş yerinizde, çevrenizde olabildiğince diyalog kurmaya çalışın insanlardan kaçmayın.
Mevzu evlilik değil zaten herkes evlilik ve sevgili olarak bakmışNe güzel bu yaşta çok güzel bir mesleğiniz var. Üstelik çok gençsiniz daha evlilik düşünmek için.
Mevzu sadece erkek değil ama 24 yaşına kadar hiç olmaması da çok normal değil biraz insanı eksik hissettiriyorBence size iyi bir mide ameliyatı çok iyi gelir zayıflama iğnesi olabilir zayıflarsanız fıstık gibi olursunuz yıkar geçersiniz vallahi tüm erkekleri
Herkes erkeğe bağlamış tek sorunum o değil ama bazen üzülüyorum sadece öyle evlilik meraklısı da değilim o kadarerkeksiz kalmışsın. yazdıklarından bunu anlıyorum. imkanın varken git dil kurslarına ne bileyim kendinle vakit geçir.
Evlilik sevgili beklemiyorum artık bu konuda gerçekten kırgınım sadece biraz sevilmek değer görmek istemiştim günümüzde bu yaşta sevgilisi olmaması bir insanın pek normal değil gibi geliyordu bu da benim Yolum demek ki bu beni uzuyordu herkes evlilik koca meraklısı gibi görmüş beniBence size iyi bir mide ameliyatı çok iyi gelir zayıflama iğnesi olabilir zayıflarsanız fıstık gibi olursunuz yıkar geçersiniz vallahi tüm erkekleri
Niye bu kadar alindiniz ya sevgilinizin olmasını istemek bjr erkek istemek suç değil sizin bence bu konuda travmanız var öyle sert istemiyorum koca meraklısı değilim diyorsunuz ki millete de bunu hissettiriyor olabilirsinizEvlilik sevgili beklemiyorum artık bu konuda gerçekten kırgınım sadece biraz sevilmek değer görmek istemiştim günümüzde bu yaşta sevgilisi olmaması bir insanın pek normal değil gibi geliyordu bu da benim Yolum demek ki bu beni uzuyordu herkes evlilik koca meraklısı gibi görmüş beni
Bilmiyorum yorumlar bana sert geldi biraz genel olarak koca meraklısı erkek meraklısı gibi gorulmusum gibi geldi deNiye bu kadar alindiniz ya sevgilinizin olmasını istemek bjr erkek istemek suç değil sizin bence bu konuda travmanız var öyle sert istemiyorum koca meraklısı değilim diyorsunuz ki millete de bunu hissettiriyor olabilirsiniz
Geçmişte yaşayıp kırıldığım olaylar da var evet hala unutamadığımBilmiyorum yorumlar bana sert geldi biraz genel olarak koca meraklısı erkek meraklısı gibi gorulmusum gibi geldi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?