Yaşama sevincim kalmadı çaresizliğin gözü kör olsun

daisy_08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
5
0
86
43
Merhaba 10 yıllık evli 2 çocuk annesi biriyim.ailem bu evliliğe razı gelmedi ,bende herşeyi geride bırakıp koşarak geldim bu Ada'ma öyle sıcacık bir yüreği var dıki o Zaman'lar evimde bulamadığım Huzuru buldum sandım ,çünkü babamın evinde kavgasız geçen 1 saniye yoktu sadece ilk 1 yıl çok güzeldi herşey .sonrasında psikolojik şiddet,el kaldırma herşeyi yaşattı bana .hep ben çalıştım ,o hiç iş bulamadı ,iş buldu keyfi olmadı istifa etti....şimdide öyle ben çalışıyorum o evde ,içimde aşk sevgi namına hiçbirşey yok ama çaresizim ,beni soktuğu ağır borçların altında eziliyorum ,ailem deseniz ,ablam eşinden boşanıp 2 çocuğuyla orada yaşamaya başladı beni kabul etseler bile çocuklarımı istemezler. ne kendi hayatımı çocuklarımla birlikte kurabilecek param var nede gidebilecek bir yerim,sürekli küfür ediyor bağıra çağıra insanların yanında bile ,ben kadınlık yapmıyormuşum ,cinsel anlamda istediğini yaparsam eğer benden iyisi yok ,ama 1 kez reddeyim hakaret küfür ve beni evden kovmaya kadar gidiyor iş. Ben hep iyiniyetimden kaybettim,ama şu an yapabileceğim sadece tek şey var,3 sene daha dişimi sıkıp borçlarım bitikten sonra boşanmak,,,tabi o güne kadar Nasıl ayakta kalırım bilmiyorum...

Borçlar bitene kadar neden bekliyorsunuz? Siz niye gidiyorsunuz? O gitsin. Eve zaten siz bakıyormuşsunuz. Boşansanız ev masraflarından bir kişinin masrafı eksilmiş olur. İyi bir avukat bulun. Şu an oturduğunuz evde çocuklarınızla siz kalın. Ayrıca en azından çocuklar için nafaka, kendiniz için de tazminat isteyin. İşe girip, çalışıp ödesin.

atın evden adamı madem çalışmıyor.

bi de tebrikler ilk yıldan bozulan bi adama şak diye ili çocuk vermişsiniz.

madem borçları siz ödüyorsunuz o zaten çalışmıyor eeee neden 3 sene daha bekliyorsun boşa def et evden hem kafan rahat olur hemde borçlarını ödersin ,

İyide kardeş, zaten sen çalışıyorsun adamın size pislik yapmaktan başka ne yararı var,O gitmiyosa sen git, al çocuklarını tut bi ev,çalışmaksa zaten çalışıyosun,borçlarını yine ödersin,adamın küfürünü şiddetini bi 3 yıl daha çekmenin mantığı ne? Sanki borçlarını ödemede yardımı mı oluyor (ki olsa bile çekilmez), O adam olmadan daha çabuk toparlarsın kendini.
Hiç anlamadım ben.

Üzüldüm okuyunca ama bosan diyemem evinim içini bilemem tabi ama madem boşanmayı dusunuyosun neden 3 sene bekliyosun sana faydasi ne adamin hic onun boğazını düşünmen gerekmeyecek en azından borçlarini yine ödersin kocanın harcamalarina verecegin parayida kiraya verirsin

Tamam da bosansan zararin degil karin olacak neyi bekliyorsun? Evden bi bogaz eksilecek ustelik?

Bence bu adam sizin kendinize olan güveninizi yerle bir etmiş. Evi siz geçindiriyorsunuz, çalışan sizsiniz, bir ton borç ödeyende sizsiniz ama yine de çaresiz olduğunuzu düşünüyorsunuz. Bir halta yaramayan eşiniz sizi evden kovma cesaretini nereden buluyor. Sizin kendinize olan güvensizliğinizden tabii ki. Evden kovulması gereken biri varsa o da eşiniz. Çalışmayan bir asalak gibi yaşayan adamı kendinize neden ekstra yük ediyorsunuz. Bugün boşanmış olsanız yaşamınızda maddi olarak bir şey değişmeyecek ama manevi olarak hem siz hem de çocuklarınız çok rahatlayacaksınız emin olun.

Darp raporu al evden uzaklastirma cezasi almasini sağla. Bir kadinin ekonomik özgürlüğü varsa neden katlansın boyle heriflere. Calismayan bostan korkulugundan hallice bir herife ihtiyaciniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…