Yaşama sevincim kalmadı çaresizliğin gözü kör olsun

Allah yardımcınız olsun, kadın sığınma evlerini bir araştırın isterseniz, oralardan yardım isteyebilirsiniz.

3 yıl daha beklemek ömrünüzden güzelim zamanlarınızı çalmak demektır. Düzeleceği yoksa bir insanın kırk takla atsanda olan yıne sana olur gençliğine yazık edersın.
Allaha şükür ayaktasın al çocuklarını gayet de guzel yeni bir düzen kurabilirsin kendine canm...kadınlarımız böyleleri yüzünden hayatlarını çürütmemeli

devletten yardım istesiniz belki kadın sığınma evi yada başka yerler var mı bilemiyorum.orda da aynı şekilde çalışmaya devam edersiniz ve boşanırsınız aynı zamanda.

Su adami beslemeyin nolur. Sevmiyorsaniz, size ve cocuklara faydasi yoksa, üzerine hakaret siddet. E beklemeyin artik.
Borc da yapmis.
Evde oturan adam kolay kolay kalici bir ise giremez, dogalarina aykiri düzenli calismak bazi aygirlarin.
10 seneniz gitse de ömrünüz gitmedi ya.
Kendinize güvenin ve cesaretli olun.
Durumunuz zor tabiki de zorlanacaksiniz ilk zamanlar.
Fakat bu sekilde yasamaktansa biraz zorluk cekip düzelmek daha mantikli.

Adam yan gelip yatıyor, birde cinsellik bekliyor, utanmaz.Madem çalışıyorsunuz bir ev tutun gidin, zaten eve siz bakıyorsunuz, bu asalaga daha fazla kadınlık yapmayın.Çocuklarınız için iyi bir ortam ve baba yok ortada maalesef.

Bende sandimki isin gucun yok ondan caresizsin... cocuguna bakacak kimsen yok ve isinde olmasaydi o zamn caresiz olurdun
Bosan su adamdan

Ailene anlatsan bi güzel kulağını cekseler olmazmı,evde siddete meyilli erkekler dısarda kedi gibi oluyorlar genelde. Hani kızımızdan bir sikayet daha gelirse fena olur bak bu son sansın biz arkadındayız deseler belki gözü korkar
İnsallah hakkında hayırlısı olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…