- 22 Ocak 2016
- 60
- 33
- 18
- Konu Sahibi ulbersarles
-
baban dışarda bekleyip de sormadı mı napıyoruz burada diye ?Yaziya nereden basliyacagimi bilmiyorum, icinde bulundugum durum beni mahvediyor. Gecmisimde yaptigim bir hata bugun gun yuzune cikiyor, ve beni tamamen bitirebilir. 15 yasindayken arkadasimin dogum gununde tanistigim ve aramizda cinsel birlikteligin yasandigi o serefsiz, benim cahilligimle yaptigim o hatanin goruntulerini gizlice cekmis. Ve benim hicbiseyden haberim yok. Aradan 5 yila yakin zaman gecmisken, dun polisler ifademin alinmasi gerektigini soyledi, sasirdim, neden ifade vermem gerekiyor ne olduki dedim. Onlarda emniyette durumu daha iyi anlarsiniz dedi. Ve ben bugun ifade vermeye gittim, ifademi alan polis memuru xxxx kisiyi taniyor musunuz dedi. Evet taniyorum dedim, aranizda ne yasandi dedi, arkadaslik yasadigimizi ama ayrildigimizi soyledim. Polis memuru bilgisayardan gizlice cekilmis ozel fotograflarimizi gosterdi bana. Bu resimdeki siz misiniz dedi? Yutkundum konusamadim. Evet dedim bogazim dugumlendi. Belki hepiniz bana kizacaksiniz, o halti yedin neden geldin buraya yazdin diye. Ama inaninki ben degistim, seviyeli bir iliskim var 2 yildir suren. Ben kafamda sildim attim o hatalarimi kendime guzel bi sayfa actim. Psikolojik bunalimlar yasadim.mahvoldum, ama neden simdi gecmiste yasadigim olaylar gun yuzune cikip beni boylesine yerlebir ediyor.anlamiyorum.. herneyse konumuza donelim ozel cekilmis fotograflarimi gorunce sok grcirdim, polis memuru bu sahsin 50 60 kisiyi bu sekilde magdur ettigini, 3 kiza zorla cinsel saldirida bulundugunu ve bu kizlarin sikayet etmesi sonucu, bu sahsin cep telefonu, bilgisayarina el konulup herseyin ortaya bu sekilde ciktigini soyledi. Bu kisinin cep telefonunda bulunmus resimlerim, ve daha baska kizlarinda resimleri vardi, sayfaa sayfaaaa, agladim gorunce polisler sakinlestirdi, babam disarda bekliuordu. Yaptigimin utanciyla konusamadim. Bana sikayetci olup olmicagimi sordular, ve sikayetci oldum. Simdi size sorum su bu durum aileme yansir mi? Haberleri olur mu bi sekilde, ben polislere kendi cep numarami ve okudugum sehirdeki adresimi verdim, ailemle iletisim saglanmasini istemiyorum dedim. Ama bu olay bi ortaya cikarsa, bilin ki bu son konusmamiz arkadaslar. Bana dua edin, allahin yolundan cikarmasin kimse kendini, en dogru yol bu, ve en onemlisi kimseye guvenmeyin. Hoscakalin.
Babam olayi basit bir tartisma felan sandi, o yuzden benim sahitligim gerekiyor sandi.baban dışarda bekleyip de sormadı mı napıyoruz burada diye ?
yani davanız falan olur sanırım illa ki öğrenilir zaten böyle şeyler bugün olmasa 20 sene sonra yine de çıkar yaniBabam olayi basit bir tartisma felan sandi, o yuzden benim sahitligim gerekiyor sandi.
Ben 20 yasibsayim, babam benim yanimda destek olmak icin geldi.Evet baban demedi mi ne oluyor diye? Zaten Yasin 17 filandır babanı o yüzden mi çağırdılar ?
istersen 50 yaşında ol bir baba bunun peşini bırakmaz illa ki öğrenir ne olduğunuBen 20 yasibsayim, babam benim yanimda destek olmak icin geldi.
O resimlerin bana ait oldugunu soylemis sahis, ve sonrada ifademin alinmasi icin bana ulastilar.karışık durum.
fotoğraf yada video herneyse senin adını adresini nerden bulmuşlar ki ?
O zaman da şerefsizi salarlardı.Şikayetçi olmasan kapanır giderdi. Ailen öğrenebilir şimdi
Babama olayi baska turlu anlattim, sorun yok kizim dedi. Konu kapandiysa sende bisver dedi.istersen 50 yaşında ol bir baba bunun peşini bırakmaz illa ki öğrenir ne olduğunu
benim kızım olsan ne dersen de araştırır o itin de ağzını burnunu dağıtırdım senin baban böyleyse zaten hayatta öğrenmez takma kafanaBabama olayi baska turlu anlattim, sorun yok kizim dedi. Konu kapandiysa sende bisver dedi.
O resimlerin bana ait oldugunu soylemis sahis, ve sonrada ifademin alinmasi icin bana ulastilar.
Allah razi olsun, resit oldugum icin kendim halledebilirim sanirim. Ama bi duyulsa biterim.O kadar üzüldüm ki anlatamam.geri dönüşü olmayan bi hata yapmışsın bedelinide sen ödüyorsun kimsenin seni kotu anlamda elestirecegini sanmiyorum.universite okuyomussun ailene yansiyacagini sanmam mahkeme cagirirlar ailene haber vermeden katilir davani halledersin.umarim omur boyu seninle kalan bir sir olarak kalir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?