Yasamak bana haram mi? delirdim artik.

İste sizin insanliginiz bu iste.
benim insanlığıma laf edicek ne demişim ki ? baban sen ne desen inanıyor arkasını araştırmıyor nasılsa eve kağıt gelse sen alır ay şuymuş der geçiştirirsin baban da inanır olay bu . sen benim insanlığıma laf edebilecek kadar büyümedin daha

Aklından çıkar bu düşünceyi hemen. Haberi olmaz,olursa da senin isteğinle olan bir şey değil. Kandırıldın,onlarca insandan sadece birisin. O pislik de cezasını çeksin,bin beter olsun
Abla dua edin. Nolur, 20 yasindayim suan aklimi basima aldim, ders aldim ben. Ama cocukken yaptigim hatanin hayatima mal olmasini istemiyorum. Sikyateci olmakla kotu mu yaptim, eve kagit mi gelcek, ben halbuki okudugum ildeki evimin adresini verdim, ailemle irtibat haline gecilsin istemiyorum dedim. Bunlarin hepsini ifademe de yazdilar..

Reşit olduğun için ailenin haberi olmaz merak etme. Mahkemeye çıksam bile haberleri olmaz. Ben ünideyken ew arkadaşım buna benzer bişey yüzünden mahkemelik oldu ve bundan 8 sene önce. Halada ailesinin haberi yok olay kapandı gitti. Ama kızın ailesi antalyadaydı olay başka şehirde yaşanmıştı ve mahkemede orda oldu. Bulunduğun yer küçükse illa bi şekilde duyulabilir belki. Yanlız anlattığın konu biraz uçuk geldi bana. Ne bileyim resimlerden seni bulmaları falan. 5 yıllık görüntünün hala saklanması. Ne yapıyormuş acaba koleksiyon falan. Bu 2000 yılından bu 2006 dan falan diye

bukadar sert ediyosan git şikayetini geri al.

nasılsa başkaları şikayetçi olmuş cezasını çeker

yani davanız falan olur sanırım illa ki öğrenilir zaten böyle şeyler bugün olmasa 20 sene sonra yine de çıkar yani
Çıkmaz
Korkma sen
Derslerine odaklan

Annene anlat illa anlatacaksan
Ama çıkmıyor baban polis,asker ne bileyim böyle sözü geçen bir adam değilse

O zaman icini rahat tut tecavüze girmedigi icin kendi rizanizda birlikte olmussunuz olarak gorulur dava.sadece cekilen goruntuler ile yargilanir bu konudada ailenize yansiyacagini sanmıyorum.zaten mahkeme celbi okulunuzun adresine gelicekmis.sorun etme hersey olucagina varir

gelse bile baba okumazki
Ya çok rahatsız edici yorumlar yapıyorsunuz
Siz konusu şey tecavüz sayılıyor
Okumaz evet
Çok şükür böyle bir babası var ki şu an kafası daha rahat
Tecavüz mağduru bir insanla konusuyorsunuz
Saçma sapan emojiler

Haberleri olmuyor
Savciyla vs alakası yok
Benim başıma benzeri geldi
Haberi yok babamın
Nolur oyle olsun benimde, zaten yaptigimin utanci bana yeter, onlara bunu yapmaya hakkim yoktu, nalet pis bi insanim ben
Keske dogmasaydim yasamasaydim.

Ya bu çok çirkin bir şey
Hanımlar daha geçen gün taciz konuştuk
Niye bu üyeye tepki gösterilmiyor
Elim ayağım titredi
Kız istismar edilmiş bu hala baban rahat ben insanım diyor
Babasının duymamasina takmış

Seni parcalarim ben
Hadsiz
İstismar ne demek biliyor musun
Tecavüz ne demek
Çaresizlik ne demek

Nolur oyle olsun benimde, zaten yaptigimin utanci bana yeter, onlara bunu yapmaya hakkim yoktu, nalet pis bi insanim ben
Keske dogmasaydim yasamasaydim.
Sen bana ulassana bi özel mesajla birazdan ban yicem şu minnak midir nedir o terbiyesiz yüzünden numaramı vereyim konuşalım
Adımı. Soyadımı veririm bakArsin

Haddinizi bilin kimseye boyle cemkiremezsiniz.
Kimse oh oh diyip oynamıyor burada. Bende babanın rahatligina taktim nolucak. Konu inandirici gelmedi inşallah gerçek değildir keza konu sahibi yaşıtım. Ve tecavuz zorla olur burda zorlama yok. Umarim gerçek değildir. Gerçekse bile şikayeti geri alsın. Sizde haddinizi yerinizi bilin

Ya bunu yazan kadın
Bunu yazan belki aramızda okuyor
Bunun erkek hali o da kuyruk sallamasaydi diyenler
Cogunuzun çocuğu var
Kim ne olur bilinmez
Bu zihniyete kimse bir şey demeyecek mi

Sen bana haddimı bildiremezsin
Olay bal gibi oluyor
Annem avukat aynısınin benzeri bana da oldu
Bilmiyorlar

Bu ne annemi ne babamı rahat eder
Beni alintilama

Bana had ne ogretemezsin
Terbiyesizler
Cinsel istismar konu

Abla bittim ben, ne okul hayatim ne sevdigim birtanemin sozlumun yuzune bakarim bu olay ortaya cikarsa. Annem hasta uzuntusunden o ölür, babamsa agresif bi insan ama bana guvenir sever beni, ben ise yaptigimin pismanligindan öluyorum burda, bu durumun ortaya cikmasi beni dunyadan siler. abla ben napayim kafam agriyor bitiyorum ben abla, pismanim abla geriye donemiyorum, guvenim kalmadi kimseye abla, insanlar bana aciyor, babamin durumu onemsemeyip onemsemediginden muhabbet yapiyorlar. Ben ise ölüyorum elimden tutan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…