- 21 Mart 2015
- 321
- 377
- 23
- 34
- Konu Sahibi ulbersarles
-
Evet baban demedi mi ne oluyor diye? Zaten Yasin 17 filandır babanı o yüzden mi çağırdılar ?
Polis abi ailenin haberi olmayacak merak etme dedi ama15 yaşında kızla birlikte olmak rızası dahi olsa suçtur. üstüne bide görüntüler var
üzgünüm ama ailenin haberi olur
Yaziya nereden basliyacagimi bilmiyorum, icinde bulundugum durum beni mahvediyor. Gecmisimde yaptigim bir hata bugun gun yuzune cikiyor, ve beni tamamen bitirebilir. 15 yasindayken arkadasimin dogum gununde tanistigim ve aramizda cinsel birlikteligin yasandigi o serefsiz, benim cahilligimle yaptigim o hatanin goruntulerini gizlice cekmis. Ve benim hicbiseyden haberim yok. Aradan 5 yila yakin zaman gecmisken, dun polisler ifademin alinmasi gerektigini soyledi, sasirdim, neden ifade vermem gerekiyor ne olduki dedim. Onlarda emniyette durumu daha iyi anlarsiniz dedi. Ve ben bugun ifade vermeye gittim, ifademi alan polis memuru xxxx kisiyi taniyor musunuz dedi. Evet taniyorum dedim, aranizda ne yasandi dedi, arkadaslik yasadigimizi ama ayrildigimizi soyledim. Polis memuru bilgisayardan gizlice cekilmis ozel fotograflarimizi gosterdi bana. Bu resimdeki siz misiniz dedi? Yutkundum konusamadim. Evet dedim bogazim dugumlendi. Belki hepiniz bana kizacaksiniz, o halti yedin neden geldin buraya yazdin diye. Ama inaninki ben degistim, seviyeli bir iliskim var 2 yildir suren. Ben kafamda sildim attim o hatalarimi kendime guzel bi sayfa actim. Psikolojik bunalimlar yasadim.mahvoldum, ama neden simdi gecmiste yasadigim olaylar gun yuzune cikip beni boylesine yerlebir ediyor.anlamiyorum.. herneyse konumuza donelim ozel cekilmis fotograflarimi gorunce sok grcirdim, polis memuru bu sahsin 50 60 kisiyi bu sekilde magdur ettigini, 3 kiza zorla cinsel saldirida bulundugunu ve bu kizlarin sikayet etmesi sonucu, bu sahsin cep telefonu, bilgisayarina el konulup herseyin ortaya bu sekilde ciktigini soyledi. Bu kisinin cep telefonunda bulunmus resimlerim, ve daha baska kizlarinda resimleri vardi, sayfaa sayfaaaa, agladim gorunce polisler sakinlestirdi, babam disarda bekliuordu. Yaptigimin utanciyla konusamadim. Bana sikayetci olup olmicagimi sordular, ve sikayetci oldum. Simdi size sorum su bu durum aileme yansir mi? Haberleri olur mu bi sekilde, ben polislere kendi cep numarami ve okudugum sehirdeki adresimi verdim, ailemle iletisim saglanmasini istemiyorum dedim. Ama bu olay bi ortaya cikarsa, bilin ki bu son konusmamiz arkadaslar. Bana dua edin, allahin yolundan cikarmasin kimse kendini, en dogru yol bu, ve en onemlisi kimseye guvenmeyin. Hoscakalin.
Evet aynen durum dedifiniz gibiBabasini cagirmamislar kiz durumun ne oldugunu tahmin edemedigi icin babasi eslik etmis sadece.konu sahibi 19 yasinda falan suan anladigim kadariyla
Polis abi ailenin haberi olmayacak merak etme dedi ama
İliskiye girerkenki resimler.Yaşın 18 üstü olduğu için aileni araya katmazlar suan. Herkes hata yapabilir. Buradaki gereksizce yapılan "ana 15 yasında yattın mı sen puh" gibi yorumlara aldirma. Bunalıma girersin. Bu sekilde tedirginlikle yaşamak zor.
Erkek arkadasin nasil biri? Anlayisla karsilayacak biri mi? Ama simdi ona da güvenilmezz.
Nasil fotolar, bikini tarzi acik mi yoksa acik dekolte kıyafetle mi cekilmis?
bunu neden sordum, cunku sosyal medyadan bulmus almis fotolarimi diyebilirsin eger normal kıyafet ise.ya da photoshopla ciplak hale getirmis beni dersin hatta bak baba bisürü kızı taciz etmis dersin
Zaten başkaları şikayetçi olmuş. Babasından bu kadar korkuyosa ben olsam şikayetçi olmazdım. 5yıl da geçmiş yaniO zaman da şerefsizi salarlardı.
İki ucu b.klu değnek.
Olursa ölürüm biterim beno polis abi savcı mıymış ?
Kiz resitmis :)o polis abi savcı mıymış ?
Kiz resitmis :)
tehdit etti beni alıkoydu dersin , neticede bir sürü method var insanı "istekle" yapmis gibi gösteren .İliskiye girerkenki resimler.
Nolur haberi olmasin, hatamin farkinda bi insanim, intihar bile ederim biterim ben nolurrKiz resitmis :)
gelse bile baba okumazkiEve kağıt gelince görürsün
İste sizin insanliginiz bu iste.gelse bile baba okumazki
Aklından çıkar bu düşünceyi hemen. Haberi olmaz,olursa da senin isteğinle olan bir şey değil. Kandırıldın,onlarca insandan sadece birisin. O pislik de cezasını çeksin,bin beter olsunNolur haberi olmasin, hatamin farkinda bi insanim, intihar bile ederim biterim ben nolurr
Aa evet resit olmadigi dönemde yasandigi icin suan bende kuskulandimolay olduğunda değil ama iş tecavüze giriyo
15 yaşında rıza söz konusu olamaz
neyse artık babası rahat zaten problem olmaz
Saçmalama ya.Nolur haberi olmasin, hatamin farkinda bi insanim, intihar bile ederim biterim ben nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?