Yasamak bana haram mi? delirdim artik.

Evet baban demedi mi ne oluyor diye? Zaten Yasin 17 filandır babanı o yüzden mi çağırdılar ?

Babasini cagirmamislar kiz durumun ne oldugunu tahmin edemedigi icin babasi eslik etmis sadece.konu sahibi 19 yasinda falan suan anladigim kadariyla

Yaşın 18 üstü olduğu için aileni araya katmazlar suan. Herkes hata yapabilir. Buradaki gereksizce yapılan "ana 15 yasında yattın mı sen puh" gibi yorumlara aldirma. Bunalıma girersin. Bu sekilde tedirginlikle yaşamak zor.

Erkek arkadasin nasil biri? Anlayisla karsilayacak biri mi? Ama simdi ona da güvenilmezz.
Nasil fotolar, bikini tarzi acik mi yoksa acik dekolte kıyafetle mi cekilmis?
bunu neden sordum, cunku sosyal medyadan bulmus almis fotolarimi diyebilirsin eger normal kıyafet ise.ya da photoshopla ciplak hale getirmis beni dersin hatta bak baba bisürü kızı taciz etmis dersin

İliskiye girerkenki resimler.

Sen 15 yaşındaydın o adam kaç yaşındaydı. Birçok kız aynı durumdaysa pedefolili demek. Sen çocuktun ve kandırıldın. Senin rızan felan olmaz ki.

Nolur haberi olmasin, hatamin farkinda bi insanim, intihar bile ederim biterim ben nolurr
Aklından çıkar bu düşünceyi hemen. Haberi olmaz,olursa da senin isteğinle olan bir şey değil. Kandırıldın,onlarca insandan sadece birisin. O pislik de cezasını çeksin,bin beter olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…