Bu yüzden mi yaşamak istemiyorsunuz?İyi geceler sevgili kk üyeleri bu saat oldu uyuyamadım daha önceleri bi cok konu açtım bursaya alışamamla ilgili aslında alıştım ama aile bireylerimden biri hasta o yüzden aklım hep ailemin yaşadığı şehirde gitmek istiyorum oraya burda kendimi hergün zehir ediyorum hayati eşimle aram çok iyi ailesi çok iyi bn bu şekilde olunca mutluluğuma bakamıyorum sizce ailemin olduğu şehre gitmelimiyim
Evet gelgit hep kafam düşünmekten hayata adapte olamıyorumBu yüzden mi yaşamak istemiyorsunuz?
İş var çalıştığım icin sadece haftasonları kaçabiliyorum orda olsam sürekli giderdimAilenden hasta varsa tabiki gidip gör,ziyaret et,kalman gerekiyorsa da kal. Hayatı bu kadar zehir edicek yaşamak istemeyecek ne var ki gülüm?
Herseyin caresi var.
Halamı alışamadın yahu ...
E gidin o zaman. Bide bebek düşünüyordunuz. Siz dayanamayıp gidince, babası da gelemezse bebek ne olacak?Evet gelgit hep kafam düşünmekten hayata adapte olamıyorum
Eşiniz ne diyor , adam bıkmıştır artık vallahi sürekli buraya alışamadım diyorsanız .(( hayır gitmek istiyorum sürekli yarin iş var düşünmekten yine uyuyamadım
Bebek düşünüyordum ama bu şekil Nasıl olacak bilmiyorum mutluluk rolü yapmaktan o kadar sıkıldım ki eşimi cok seviyorum ama burdada yapamıyorum iş ortamıma ztn hiç alışamadım bunlar hep eksi yada bebek yapıp gideceğimE gidin o zaman. Bide bebek düşünüyordunuz. Siz dayanamayıp gidince, babası da gelemezse bebek ne olacak?
Oda üzgün ama elinden bşy gelmiyo banada bşy diyemiyo bn hep aynıyımEşiniz ne diyor , adam bıkmıştır artık vallahi sürekli buraya alışamadım diyorsanız .
Babasız büyüsün yani?Bebek düşünüyordum ama bu şekil Nasıl olacak bilmiyorum mutluluk rolü yapmaktan o kadar sıkıldım ki eşimi cok seviyorum ama burdada yapamıyorum iş ortamıma ztn hiç alışamadım bunlar hep eksi yada bebek yapıp gideceğim
Bunaldı oda ama banada bşy diyemiyoBabasız büyüsün yani?
Peki eşiniz ne diyor sizin bu takıntınıza?
Ediyo ama beraber gitmemiz lazım bn tek gitmek istemiyorum beraber gidesekte maddi olarak burdaki gibi olmayacağız oda vareşiniz kabul etmezse ne olacak
Dışardan hava gerçekten hoşNiye evlendiniz? Neden adamın başını yaktınız
Ben böyle bir şey görmedim,her konunuz bu 3 yaşındaki çocuk gibisiniz asla çekilir dert değilsiniz,basın gidin istanbul'a adamı da boşayın da karşısına evlilik olgunlugunu göğüsleyecek biri çıksın. Zavallı adam
Giderseniz herşey düzelecek mi? Orada çok mu mutlu olacaksınız? Bildiğim kadarıyla anne babanızla görüşmüyorsunuz sadece diğer akrabalarınız var.Bunaldı oda ama banada bşy diyemiyo
sen tek gidersen olmaz zaten. bende sehir değiştirdim eşim için malesef. bazen diyorum gidelim benim memlekete yok diyor. benim memleket daha güzel oda biliyor yazı kışı gezmesi ama yanaşmıyorlar pek. sevecek şeyler bulmalısın. işleri oldukları yerde korkuyorlar haliyle.Ediyo ama beraber gitmemiz lazım bn tek gitmek istemiyorum beraber gidesekte maddi olarak burdaki gibi olmayacağız oda var
Dedem ve Kardeşim var onlar için gitmek istiyorumGiderseniz herşey düzelecek mi? Orada çok mu mutlu olacaksınız? Bildiğim kadarıyla anne babanızla görüşmüyorsunuz sadece diğer akrabalarınız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?