Yaşamak istemiyorum artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
İyi geceler sevgili kk üyeleri bu saat oldu uyuyamadım daha önceleri bi cok konu açtım bursaya alışamamla ilgili aslında alıştım ama aile bireylerimden biri hasta o yüzden aklım hep ailemin yaşadığı şehirde gitmek istiyorum oraya burda kendimi hergün zehir ediyorum hayati eşimle aram çok iyi ailesi çok iyi bn bu şekilde olunca mutluluğuma bakamıyorum sizce ailemin olduğu şehre gitmelimiyim

Bu yüzden mi yaşamak istemiyorsunuz?

E gidin o zaman. Bide bebek düşünüyordunuz. Siz dayanamayıp gidince, babası da gelemezse bebek ne olacak?
Bebek düşünüyordum ama bu şekil Nasıl olacak bilmiyorum mutluluk rolü yapmaktan o kadar sıkıldım ki eşimi cok seviyorum ama burdada yapamıyorum iş ortamıma ztn hiç alışamadım bunlar hep eksi yada bebek yapıp gideceğim

Babasız büyüsün yani?
Peki eşiniz ne diyor sizin bu takıntınıza?

Niye evlendiniz? Neden adamın başını yaktınız
Ben böyle bir şey görmedim,her konunuz bu 3 yaşındaki çocuk gibisiniz asla çekilir dert değilsiniz,basın gidin istanbul'a adamı da boşayın da karşısına evlilik olgunlugunu göğüsleyecek biri çıksın. Zavallı adam

Dışardan hava gerçekten hoş

Ediyo ama beraber gitmemiz lazım bn tek gitmek istemiyorum beraber gidesekte maddi olarak burdaki gibi olmayacağız oda var
sen tek gidersen olmaz zaten. bende sehir değiştirdim eşim için malesef. bazen diyorum gidelim benim memlekete yok diyor. benim memleket daha güzel oda biliyor yazı kışı gezmesi ama yanaşmıyorlar pek. sevecek şeyler bulmalısın. işleri oldukları yerde korkuyorlar haliyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…